Хайде на театър - 11

• 64 160
  • 769
  •   1
Отговори
# 135
Аз съм гледала Жена без значение и много ми хареса! Много приятна комедия, с типичния фин хумор на Оскар Уайлд, останахме очаровани.

# 136
И аз вчера бях в Сатирата. Прекрасен беше "Влюбеният Шекспир" -  забавен, интересен, с чудесни декори и костюми. Не се усети продължителността, която е 2 часа и половина. Актьорската игра беше на ниво. Единственото нещо, което леко ме подразни, бе актрисата, която изпълняваше Виола - на моменти се напрягах да разбера репликите й. Същото беше като гледах и "Антигона" с актрисата, която я играеше.
Отидох на пиесата по препоръка от тук. Направила съм си списък с постановки, които искам да гледам, благодарение на вас. Благодаря за което! Следващата постановка, за която имам билети, е "Светици и перверзници" на 06.03 - точно на рождения ми дееен.

Последна редакция: пн, 26 фев 2024, 21:23 от Hrisi_S

# 137
Здравейте,

Може ли някой да сподели мнения за “Бонбон” в Народния театър и “Мъже под чехъл” в Сълза и смях?
Дали си заслужават?

# 138

Направила съм си списък с постановки, които искам да гледам, благодарение на вас. Благодаря за което! Следващата постановка, за която имам билети, е "Светици и перверзници" на 06.03 - точно на рождения ми дееен.
Хриси, сподели списъка си с постановки, моля!
Моят списък е:
"Синът" в Народния театър
"Влюбеният Шекспир" в Сатирата
"Театър, любов моя" в 199
"Стъпка по стъпка " в ТБА

# 139
Знам, че е коментирано, но още веднъж бих искала да предупредя, че трябва да се внимава с "Празникът". Въпреки че бях уж подготвена предварително, за мен беше тежко за гледане.
Актьорската игра е много силна и не може да останеш равнодушен. Уникални са всички до един!
Може би, трябва да се гледа, когато човек е в спокоен етап от своя живот.
Не само в спокоен етап от живота си, а най-добре в кома🫣 Постановката е изключително тежка /поне за мен беше така/. Уникално силна, да, но ме разклати сериозно.
П.П. Препоръчвам нещо по-различно и непопулярно - "Йоан- синът на гърма", в кино "Люмиер". Страхотен мюзикъл, различен, авторска и докосваща музика, съвременно представяне на смисъла и идеята на християнството. Доста подходящо за тийнейджъри и по-големи деца. Смела комбинация на традиционно християнство, различни националности и съвременен рап и брейк. От мен - браво за смелостта на режисьора.👍

# 140

Направила съм си списък с постановки, които искам да гледам, благодарение на вас. Благодаря за което! Следващата постановка, за която имам билети, е "Светици и перверзници" на 06.03 - точно на рождения ми дееен.
Хриси, сподели списъка си с постановки, моля!
Моят списък е:
"Синът" в Народния театър
"Влюбеният Шекспир" в Сатирата
"Театър, любов моя" в 199
"Стъпка по стъпка " в ТБА

Това е моят списък. Като за момента съм била на "Влюбеният Шекспир", а за останалите оградени имам билети. 😊

# 141
  • София
И моят списък е голям, ама време няма. Sob

Дъщеря ми вчера беше от училище на фокусите на Ненчо в ТБА. Много и е харесало, щом е повярвала, че вали истински сняг... Grinning

# 142
И моят списък е голям, ама време няма. Sob

Споделете какво включва.

# 143
  • София
Скрит текст:
Народен театър:

1.   Бащата
2.   Русалка
3.   Калигула
4.   Неведение
5.   Любовникът
6.   Синът
7.   Контрабасът
8.   Народът на Вазов
9.   Мобидик

Открита сцена “Сълза и смях”:
1.   Перфектни непознати
2.   Феята от Захарницата
3.   С гръб към залеза
4.   Ревност
5.   Грамофонът
6.   Баща ми се казва Мария
Театър Българска армия:
1.   Сирано дъо Бережак
2.   Хотел между тоя и оня свят
3.   Стъпка по стъпка

Сатиричен театър:
1.   Влюбеният шекспир
2.   Милионерът

Младежки театър:
1.   Граф Монте Кристо
2.   Разделям двойки по домовете

Театър 199:
1.   Брудершафт
2.   Заешка дупка
3.   Оскар и розовата дама
4.   Нирвана
5.   Чест

Сфумато:
1.   Дишай

Зад Канала:
1.   Аз обичам, ти обичаш, тя обича
2.   Поп-фолк хроники, бели птици и куршуми

Сити марк арт Център:
1.   Аз и ти преди ние
2.   Господин Ибрахим и цветята на корана

Театро:
1.   Българската литература накратко
2.   Невинно малко убийство
3.   Отчаяни съпрузи
4.   Сватба със закъснител
5.   Пистолет в торнадо

Театър Възраждане:
1.   Зимна приказка

Последна редакция: вт, 27 фев 2024, 10:04 от sea.sea

# 144
  • София
И аз вчера бях в Сатирата. Прекрасен беше "Влюбеният Шекспир" -  забавен, интересен, с чудесни декори и костюми. Не се усети продължителността, която е 2 часа и половина. Актьорската игра беше на ниво. Единственото нещо, което леко ме подразни, бе актрисата, която изпълняваше Виола - на моменти се напрягах да разбера репликите й. Същото беше като гледах и "Антигона" с актрисата, която я играеше.
Отидох на пиесата по препоръка от тук. Направила съм си списък с постановки, които искам да гледам, благодарение на вас. Благодаря за което! Следващата постановка, за която имам билети, е "Светици и перверзници" на 06.03 - точно на рождения ми дееен.
Съгласна съм за Виола - малко превзето говореше. Много харесах "съпругът" и в пиесата. Невероятен персонаж. Laughing Сега видях, че в постановката, на която ще ходя другия месец - "Сама жена" също участва. ГОлям кеф.

# 145
О, Боян Арсов е и мой любимец...Аз и затова вчера питах дали някой го е гледал в моноспектакъла му?
Някой гледал ли е в Театъра на Армията някое от представленията "Сирано дьо Бержерак"  ,     "Черна комедия" ,
 "Жена без значение"
Кое бихте избрали ?
Точно реда, в който си ги изброила е моята класация... Simple Smile

# 146
kativita така са по програма Simple Smile
Аз ще взема билети за 3 ма от които едното е 13 годишно момче и си мислих да взема за  "Черна комедия" според това, което прочетох. Затова сега попитах тук. Иначе за себе си аз се бях спряла на  "Жена без значение" .

# 147
Ох и моят списъл е много дълъг, имам да наваксвам много.
Сега се включвам с коментар за две постановки. Първата е за деца в Кукления театър, водих дъщеря ми на 5,5 годинк на Пепеляшка- препоръчвам с две ръце и два крака. Невероятно направена постановка за деца, беше като един своеобразен малък мюзикъл- съчетание от песни, танци, страхотни костюми и кукли. Много ме впечатли, нея също, за първи гледаме нещо такова, а не е като да не съм я водила.
Другото, което гледах (най-вече заради коментарите на Тилда, за което благодаря!) беше-Театър, моя любов. Наистина си заслужава да се гледа, абсолютно друг прочит за мен на сюжета за която и да е пиеса, хареса ми и съчетанието с текста на Валери Петров, по която всъщност е писана постановката. Сега аз не съм особен фен на Касиел Ноа Ашер, не че съм я гледала особено някъде, но някак играта ѝ не ми допадна, даже не мога да обясня защо,ч. Иначе гледах филма, който беше правила за Йосиф Шамли и много ме докосна емоционално. Но това- офтопик малко. Пиеста е страхотна и трябва да се гледа, особено от заклетите фенове на театъра, каквото мисля сме всички тук.
На 16.03 ми предстои Мариус в НДК, изпбщо не исках да го гледам там, но заради него на всичко съм готова. През април имам билети за сега за Поп-фолк хитове в Малък градски.

# 148
Скрит текст:
Народен театър:

1.   Бащата
2.   Русалка
3.   Калигула
4.   Неведение
5.   Любовникът
6.   Синът
7.   Контрабасът
8.   Народът на Вазов
9.   Мобидик

Открита сцена “Сълза и смях”:
1.   Перфектни непознати
2.   Феята от Захарницата
3.   С гръб към залеза
4.   Ревност
5.   Грамофонът
6.   Баща ми се казва Мария
Театър Българска армия:
1.   Сирано дъо Бережак
2.   Хотел между тоя и оня свят
3.   Стъпка по стъпка

Сатиричен театър:
1.   Влюбеният шекспир
2.   Милионерът

Младежки театър:
1.   Граф Монте Кристо
2.   Разделям двойки по домовете

Театър 199:
1.   Брудершафт
2.   Заешка дупка
3.   Оскар и розовата дама
4.   Нирвана
5.   Чест

Сфумато:
1.   Дишай

Зад Канала:
1.   Аз обичам, ти обичаш, тя обича
2.   Поп-фолк хроники, бели птици и куршуми

Сити марк арт Център:
1.   Аз и ти преди ние
2.   Господин Ибрахим и цветята на корана

Театро:
1.   Българската литература накратко
2.   Невинно малко убийство
3.   Отчаяни съпрузи
4.   Сватба със закъснител
5.   Пистолет в торнадо

Театър Възраждане:
1.   Зимна приказка
sea, виждам доста съвпадения с моя wishlist Wink
И трите постановки в ТБА, които си отбелязала, ги гледах скоро и препоръчвам. А други като “Неведение” и “Дишай”  са ми любими.
Интересно ми е обаче, какво те е накарало да искаш да гледаш това меко казано недоразумение “Аз обичам, ти обичаш, тя обича” в МГТ?

# 149
Grinning И аз да се отбележа с Влюбеният Шекспир от неделя. Явно половината списващи в темата сме били там😃 Много ми хареса, забавлявахме се. Подборът на актьорите ме впечатли -  сякаш ролите са писани за тях. Единственото, което ми развали изживяването беше, че в зала беше адски задушно. Особено към края вече едвам се дишаше...

Общи условия

Активация на акаунт