Хайде на театър - 11

• 64 165
  • 769
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Честно да ти кажа няма спомен. Satisfied Ако не ме лъже паметта имахме билети за първия ден, в който обявиха мерките за Ковид и не можахме да отидем и така си ми е останало в списъка, ако е много зле, ще го изтрия. Grinning

# 151
Мъжът ми води големия ми син (на 5) на фокусите на Ненчо в ТБА преди няколко месеца, и на тях им беше харесало. На детето повече де, мъжът ми се занимава любителски с фокуси, имаме разни книги и комплекти вкъщи и той е гледал с по-критично око.

# 152
  • София
Някой гледал ли е в Театъра на Армията някое от представленията "Сирано дьо Бержерак"  ,     "Черна комедия" ,
 "Жена без значение"
Кое бихте избрали ?
И трите съм гледала, ако искаш нещо разтоварващо -Черна комедия.

# 153
  • София
kativita така са по програма Simple Smile
Аз ще взема билети за 3 ма от които едното е 13 годишно момче и си мислих да взема за  "Черна комедия" според това, което прочетох. Затова сега попитах тук. Иначе за себе си аз се бях спряла на  "Жена без значение" .
На Жена без значение -аз лично на нищо не се смях, за 13г дете направо ще му е отегчително.

# 154
Мъжът ми води големия ми син (на 5) на фокусите на Ненчо в ТБА преди няколко месеца, и на тях им беше харесало. На детето повече де, мъжът ми се занимава любителски с фокуси, имаме разни книги и комплекти вкъщи и той е гледал с по-критично око.
И аз водих дъщеря ми на фокусите на Ненчо, препоръчвам с две ръце! Уникален е!
Има и момент, в който отдава почит на Стефан Данаилов, разплака ме...

# 155
Другото, което гледах (най-вече заради коментарите на Тилда, за което благодаря!) беше-Театър, моя любов. Наистина си заслужава да се гледа, абсолютно друг прочит за мен на сюжета за която и да е пиеса, хареса ми и съчетанието с текста на Валери Петров, по която всъщност е писана постановката. Сега аз не съм особен фен на Касиел Ноа Ашер, не че съм я гледала особено някъде, но някак играта ѝ не ми допадна, даже не мога да обясня защо,ч. Иначе гледах филма, който беше правила за Йосиф Шамли и много ме докосна емоционално. Но това- офтопик малко. Пиеста е страхотна и трябва да се гледа, особено от заклетите фенове на театъра, каквото мисля сме всички тук.
На 16.03 ми предстои Мариус в НДК, изпбщо не исках да го гледам там, но заради него на всичко съм готова. През април имам билети за сега за Поп-фолк хитове в Малък градски.
Касиел Ноа Ашер или я харесваш или напълно я отричаш. Така се случи с мен преди години - без дори да съм я гледала, някак ме дразнеше.... докато съвсем неочаквано се превърнах в неин абсолютен фен след един неин моноспектакъл - мисля казваше се Супер Тяло или нещо такова в 199. Направо ме разкърти. Провокативна, неочаквана, но много истинска е тя - специално в своите си проекти. И от тогава никога не ме е разочаровала. Същите чувства изпитвам и към Юлиана Сайска ( някой я беше споменал в коментари тук) - тази актриса не е много известна публично, обаче спектаклите и са крайно нееднозначни и интересни. И Елена Димитрова харесвам и Елена Телбис и Снежина Петрова - като че ли са от една мая тези актриси. Дори и спектакъла да не е съвършен, просто те карат да чувстваш, мислиш. Хипнотизират те. Играят до дупка и не те оставят безразличен. Но са по - маргинални като че ли. Може би защото повечето не са в държавни театри. Пък в последните години за мен си открих и такива актьори мъже. Всички знаят тук за пристрастията ми към Бойко Кръстанов и Ованес Торосян, но си имам в Театър Възраждане и Йордан Ръсин и Васил Витанов, а за Явор Костов от Топлоцентрала направо нямам думи.

# 156
Искам да си купя билети за две постановки на Народния театър. Направих си регистрация в сайта им. Допуска ме до схемата на залата виждам свободните места. Не ми дава възможност да си избера места и след това да платя.
Не съм от София и нямам възможност да отида на касата на театъра. Обадих се на телефона на касата и ми казаха, че не могат да ми помогнат.
Моля за помощ как да закупя билети он-лайн.

# 157
sima0270 пробвай друг браузър

# 158
  • софия
Избира се мястото и се натиска "Изберете" в диалоговия прозорец.
Скрит текст:
Избраните места излизат отдолу в списък.
След като натиснеш "Добави в количката" се отваря нов прозорец, в който да се мине към плащане.
Скрит текст:
Това е в десктоп версия. Не знам как е през мобилна. Избягвам ги.

Доп. Току-що купих без никакъв проблем. Ще видим "Камбаната" как е 😁 Дойде нейният ред.

Последна редакция: ср, 28 фев 2024, 14:24 от zvаnchе

# 159
Не ходете на Една българка в НДК.

# 160
  • София
Не ходете на Една българка в НДК.
Ееее сега, аз го търсих този спектакъл със Снежина нали? И не взех билети само защото не намерих дали и къде се играе все още... Заради 7ми клас епопеята и матурата , мислех да водя детето Joy Вие ме убихте

# 161
Снощи много седмокласници са останали много разочаровани

# 162
  • София
Моята щерка с 300 мъки прочете откъса от произведението, ако и на театърА я заведа ще я довърша значи Cold Sweat

# 163
  • София
sima0270, опитайте през ePayGo, това е нова опция за закупуване на билети.

# 164
Дъщеря ми, когато беше в 7ми клас, ходихме на Бай Ганьо в Младежкия театър. Много ни хареса тогава, не знам дали все още се играе.

Общи условия

Активация на акаунт