Хайде на театър - 11

• 64 008
  • 769
  •   1
Отговори
# 300
Възможно е, беше преди повече от десет години.

# 301
Подходящо ли е за 15г тинейджър?

Да, мисля, че става. Тук-там по някоя нецензурна дума, но нищо притеснително.

# 302
  • София
Предлагам билет за "Любовникът" в Народния театър за утре вечер - 21 март. Няма да мога да отида, поради ангажимент.

# 303
Тъкмо се прибирам от "Ножица-трепач" в Армията. Беше приятно и разтоварващо. Не бях гледала нищо досега с Ненчо Илчев и ми допадна играта му. Интересното на това представление е, че е интерактивно. Актьорите включват и публиката към средата на постановката. Всеки може да зададе въпрос относно разследването, което се провежда на сцената. Беше забавно. Предполагам, че всеки път публиката избира един и същ убиец. Който е бил, моля да сподели. Ние избрахме мъжа с черното кожено палто.

На касата на ДМ миналата седмицат стоеше точно Ненчо. Голям сладур, но вече му личат годинките.

Вчера най-накрая успях да видя "Бурята" в народния театър. Аз съм скарана с народния, особено с представленията  в голята зала, та нямах големи очаквания. Интересно визуално решение. Но мисля, че се е получило добре. Добре беше, за жалост не се чувствах добре и не успях да се концентрирам напълно. Доста от публиката излезе по време на представлението. Не смятах , че беше толкова зле. Та разбирам защо са токова полярни мненията, но аз по-скоро съм позитивна.

# 304
  • София
Подходящо ли е за 15г тинейджър?

Синът ми беше в основното училище (може би в 6 клас ???), когато го водихме заедно с две деца от класа му на това представление. Децата се забавляваха много и много им хареса.
Ако имате възможност - изберете места на първия ред. Така контактът с актьорите е най-добър, а това е част от чара на постановката.
Моя син даже го качваха на сцената - голяма радост беше. Simple Smile

# 305
  • София
Вчера най-накрая успях да видя "Бурята" в народния театър. Аз съм скарана с народния, особено с представленията  в голята зала, та нямах големи очаквания. Интересно визуално решение. Но мисля, че се е получило добре.
И аз го гледах. На мен ми допадна като ефекти и костюми. Играта на Радина Боршош и Василена Винченцо се открои пред останалите. Не разбирам зрители, които напускат 15 мин. преди края на представлението.

# 306
Някой гледал ли е “Любовен тиквеник” на Димитър Живков? Сега ми попадна за пръв път, но на 9.04 няма да съм в София.. Ще следя за друга дата.. Любопитно ми е.

# 307
От Грабо: “Премиера на комедийния спектакъл на Димитър Живков "Любовен тиквеник" - на 9 Април в Нов Театър НДК”.
Май никой не го е гледал още.

# 308
Привет отново! Аз съм Тилда, но си направих нов профил защото нещо обърках парола и системата ме изхвърли. В понеделник ще ходя на Госпожа Министершата. Преди много години го гледах и ми беше допаднало. Сега ще ходя като компания на приятели - удържал ли е спектакъла във времето или са го развалили? Някой от вас скоро гледал ли го е? Благодаря!

# 309
  • София
От Грабо: “Премиера на комедийния спектакъл на Димитър Живков "Любовен тиквеник" - на 9 Април в Нов Театър НДК”.
Май никой не го е гледал още.
Всъщност, така като гледам, това трябва да си е Тиква, което е правил преди, защото пише, че е Комедиен спектакъл на Димитър Живков по „Тиква” от Александър Урумов . Не съм го гледала обаче и не мога да дам отзиви.
https://theatre.art.bg/любовен-тиквеник_7452_160_20

# 310
Скрит текст:

Понеже ви занимавах с моите проблеми с театъра в НАТФИЗ, ето отговора на КЗП.
Simple Smile

# 311
Така е редно, браво!

# 312
Скрит текст:

Понеже ви занимавах с моите проблеми с театъра в НАТФИЗ, ето отговора на КЗП.
Simple Smile
Не съм в течение на Вашия проблем, но съм силно възмутена защо не можеш да върнеш закупен билет в нашите театри? Уж го взимат на каса, за да го предложат на друг, НО  не го продават в никакъв случай. Единствено ако свободните им билети свършат. Безумно е. Вчера имах пореден случай в Националния ни театър! Нямаше как да отида на представлението, оставих билетите 4 дни по-рано на каса, хора купуваха до последен момент  на представлението, по данни на мои близки, но моите билети не продадоха. Да не говорим за връщане на сума срещу оставените дни по-рано билети. Не е справедливо. В търговските обекти можеш да върнеш от копче до пералня, а в театрите ни е невъзможно да си върнеш парите в случай на несполука.
Мисля също да се обърна към КЗП.

# 313
  • София
И аз имах един свободен билет за вчерашно представление в Народния театър. Исках да го оставя на каса, да го подарят на някой, но ми отказаха. И така си остана неизползван билет. Не мога да им разбера политиката.

# 314
  • София
Гледам във фейсбук пускат билети, които няма да се ползват и веднага някой ги взима.

Общи условия

Активация на акаунт