Отговори
# 660
Честит петък, момичета Kissing Heart

Добро утро!
Какво ли означава сторито на Мелих?

"Вече няма нужда да се страхуваш, те не могат да дойдат тук"

Не знам дали има връзка със сторито на Мелих, но говорят тези дни в Турция за бездомното коте Ерос, ,родено и израстнало в подземен паркинг и обгрижвано от живущите там, което някакъв изрод убил.

# 661
  • Пловдив
Добро утро,
и от един прекрасен Ферит, който очаква резултата от теста.

Хубав ден и до довечера.

# 662
Добро утро и от мен. Да ви кажа вълнувам се за епизода довечера.

# 663
Добро утро,момичета!Не знам дали са истина слуховете за мениджъра на Буче,но явно,че продукцията наистина има проблеми с отстраняването и от сериала.Колко артисти минаха и си заминаха,само тая не могат да я изкарат вече втори сезон и то при положение,че зрителите не я искат и рейтингите се сриват.Другото което си мисля е,че ако пишат детето на Ферит,защо изобщо вкараха Сертер в сериала?Пипилотка можеше да тръгне да ражда и да пишат детето умряло и без него.Обезмисля се неговото завръщане и признанието,че е преспал с нея.И без това пишат Ферит,че не му вярва.Вчера гледах серията,в която Ферит казва на Сейран,че се е отнасял много лошо с Пипилотка и се чувства виновен за всичко което и се случва,затова и помагал.Явно тая "вина" използват сценаристите и тук,в тези серии и нарочно се раздува това раждане за да могат да я подържат още няколко серии,като едновременно показват и сближението на Сейфер,та и "вълка да е сит,и агнето да е цяло"!И един спойлер за Суна.Ако се окаже верен,явно,че са се отказали да я "очернят".
Скрит текст:
Кая щял да тръгне да се връща в Лондон,но Суна щяла да го спре на летището,както Сейран спря Ферит!Щяло да се окаже,че е бременна!

# 664
Привет момичета!

# 665
Виж ти Суна от първия халвет забременя, а пък нашата Сейро от 100 халвети не можа … 😂😂

# 666
Много романтична статийка за нашите душички. Heart

https://twitter.com/onurakaymedya/status/1758431225830588435?t=T … bM3Ek6rrIVzQ&s=19

# 667
  • Яко в Матрицата...
Онур Акай е много романтичен, но кой знае какво точно са правили нашите и как са празнували, ако изобщо са празнували 🧿🧿🧿🧿🧿

# 668
Kirilovaa98 Ей сега и тук е времето и мястото да се разбере,че причината за не забременяването на Сейран не са противозачатъчните с "удължено освобождаване",а диабета на Ферит за съществуването на който всички забравиха.Това може да се използва и за забременяването на Пипин.Пипин не може да е бременна от него защото той има проблем.Можеше да съберат Сейфер и да дадат общата им борба с болестта,но ние трябва да гледаме сто епизода с "многострадална Геновева" и нейното раждане.

# 669
  • София
Онур Акай чел малко от социалните мрежи, но няма да се изненадам да е видял нещо, я цветя, я пак ходене на гости по нощите Simple Smile
Аз все за този шоколад си мисля, нали рекламата щеше да е тези дни Simple Smile
Какво прави една снимка на СейФер, в тренда са от обяд. Добре, че Стар ТВ я пуснаха Simple Smile

# 670

Скрит текст:
Мисля си, че тези двамата ще изнудят Халис ага да се моли на Сейран за свободата на Орхан, а после ще изнудят  и Сейран! Нямам друго обяснение  за предоволните им физиономии!

# 671
Тази седмица закъснях ,но съм много заета покрай подготовките за заминаването ни..

57

Пишете спокойно! И новата тема съм я подготвила.

# 672
Минавам да си дам непоисканото мнение. Следя в момента сериите по бтв. Толкова ударно ме грабна този сериал в началото, рядко ми се случва. Обааааче понякога седя и се чудя защо продължавам да гледам. Какъв е тоя сценарий, накъде искат да върви историята? Лакатушат се непрестанно от едната крайност, в другата. Аз дори не разбрах кога се влюбиха Сейран и Ферит предвид отношенията им. Ами опротивял ми е Ферит още от тези серии, а не знам като стигна до там, докъдето сте вие. Само младо и неопитно момиче би хлътнало по такъв, наистина. Да не говорим, че първото обичам те, първата целувка...ми някак не ми бяха кулминация, не ме развълнува. Имаше толкова потенциал в историята, а имам чувството, че вече я попрецакаха. Познавайки се, сигурно ще го изгледам до край, но наистина ви казвам, яд ме е. Нека има драма, нека има развитие в героите, но понякога имам чувството, че гледам чисто луди. Да не говорим колко пъти след финала съм се чувствала напрегната от всички тия скандали. Така вървейки историята, не бих казала, че съм за да се събират главните герои, което ми е за първи път в турски сериал Grinning

# 673
  • Яко в Матрицата...
Феновете си искат СейФер... Какво да се прави. Двойката е много химична и физична...

🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿

# 674
Ах този Ферит какво да направи да се обеси ли да го обикнете бе джанъм ?

Много ми харесаха реакциите в тази сцена нямаше просто как да не погрижа за нея
Колкото сценария да е трета глуха толкова някои хора са първа линия

Общи условия

Активация на акаунт