Отговори
# 540
  • Яко в Матрицата...
Баш така си изглежда... Joy

Никой освен Буче и Феро бей няма да страда за Пелин... Дано поне бебето не е от нашия, че да рахатясаме и ние Joy

# 541
Благодаря за превода.Heart Аз съм със смесени чувства. Исками се да вярвам, че фраговете не са толкова силни, защото епизодът ще е добър.

Последна редакция: вт, 13 фев 2024, 21:03 от Iv32

# 542
Не знам, но за първи път чета толкова положителни коментари под фраг, за смъртта на някой на официалния им сайт.... е как някой ще я вземе после за друго дизи, все си мисля, че ще я възкресят 😂

# 543
Сейран е будалата. Аз съм казала - Ферит не знае какво му се иска. Това малко като диагноза. Мотай се като муха без глава.

# 544
Как може Ферит да се обажда на Сейран и да ѝ казва, че любовницата умирала? Че бебето “му” умряло.. Сейран и това явно трябва да преживее…
Поне Акън ще ѝ е шофьора сигурно около тази драма, че нали баща ѝ няма да я пуска сигурно при Ферит и Сейро ще казва че е с
Акън 😁

Ами и Сертер и Ферит не се съмняват в това че са спали с нея? Ако Ферит не беше спал с нея нямаше да натиска толкова, че това е “неговият син” значи не отрича че са имали взаимотношения както и Сертер…
И с двамата си е спала по едно и също време…

# 545
Сигурно бебето ще умре преди да са излязли резултатите от теста. Ферит ще беснее пред болницата и чак след това ще излязат резултатите. Така си подреждам сцените от фрага. 😂
Аз казвам отново, че няма да е от Ферит. Сега е моментът за залози. 😂

# 546
Не ми хареса фрага ! Феро си обича Пело и това е. Изобщо не си падам по тези които обичат две жени едновременно. Да си взема Пелото /защото тя няма да умре/ и да си живее с нея. Ако е негово детето , изневярата е потвърдена окончателно. Ако не е негово , нищо , той и вярва !
Не стига, че сринаха образа на Ферит   ами и Сейран я изкараха  голяма самарянка.  Когато му е зле и е самотен я търси , за услуги  също,  иначе...... изоставена сама в добро и зло. Но иначе е на разположение.
То бива добро сърце  , ама нейното вече е глупост. Нека остави  "доброто сърце"  за Феро , на него по му подхожда .
Не искам Пело да умира , защото Ферит няма да го забрави цял живот и сигурно след време Сейран ще е виновната.
Ни целувки , ни халвети няма да ме  накарат да повярвам в любовта му. То и с Пело имаше и целувки и халвети. Каква е разликата ?

Голяма драма , голямо чудо. Викове , крясъци , ревове , чак на преиграване ми отива вече. "Сина ми " , "сина ми" , при положение , че не знаеш дали наистина е твой.  Смешковци !

Последна редакция: вт, 13 фев 2024, 21:06 от Kami_J

# 547
Поне рейтингите  трябва да се вдигнат, всички ще искат да видят дали ще се свърши мъката или ще си я гледаме още. Дали ще пием от мъка или от радост?!! 😁🥂

# 548
Ето, това е любов от Ферит към Пелин. До последно и вярва, тъжи и е самотен без нея.
Иначе казва на Сейран, как няма да обича човек който му липсва и си отива от него.
Странна и различна любов изпитва Феро към жените в живота му.
А, пък за Сейран, СЦ я направиха като Пело , дори и по заблудена. Той и причини толкова
неприятности, обиди и унижения каквито метресата изобщо не ги е изпитала.
Никаква гордост не остана от това момиче от Антеп.
Да не умира Пело, да си се оженят с Ферит и да остават Сейран на мира.
Какви са тези целувки през сълзи и ревове. Тя да не е оплаквателно бюро и
жена на повикване и за утешаване. То биви, бива, но да извикаш жена си и да и
ревеш на рамото за любовницата и сина й е нелепо и измислено от болните сценаристи.
Това в реала едва ли ще бъде истина, но може и да е. Не се знае.

Последна редакция: вт, 13 фев 2024, 21:13 от Катерина49

# 549
Поне рейтингите  трябва да се вдигнат, всички ще искат да видят дали ще се свърши мъката или ще си я гледаме още. Дали ще пием от мъка или от радост?!! 😁🥂

Сигурно от мъка ще пием. Ще оживее , ама поне да си ходи.

# 550
Ферит не обича Пелин в това съм сигурна на 100%
Но са имали взаимотношения 3г. преди това също може да са били приятели нали в един университет са учили..нормално е да преживее загубата ѝ (ако има такава 😁)
Ама защо занимава Сейран с тази драма?
И Сейран първата тича да го утешава…
Явно Феро си помисли, че с Пелин са си станали дружки 😁
То натам отиват и нещата..
Нали ги сдобриха, когато Фуат почина
Сега ще ги сдобрят при загубата на любовницата…
Абе нали Сейран ще ѝ дава кръв.. Изобщо никаква загуба няма да има на Пипи.. просто един невинен живот си отиде от грешките и лъжите на майка му..
Силната любов към някого или може да те завлече надолу и да правиш грешка след грешка или може да те научи да си по-силна и да ходиш с вдигната глава напред.. при Пельо направо дъното удари..

# 551
Хареса ми фрага, но цял епизод в болницата много ще натежи + опит за убийство на Орхан, драмата е гарантирана, Ферит пак реве, тръшка се и се бие, нищо ново... Може въпроса за следващата анкета да е от кой е бебето на Пелин..
Лично аз мисля, че не е на Ферит!

# 552
Аз искам опция в анкетата  - така и не  разбрах !  Няма да се учудя , ако и това остане неизяснено. Може след време да го изровят пак и да го ползват като причина за нещо си там.

Последна редакция: вт, 13 фев 2024, 21:22 от Kami_J

# 553
# 554
Ами, ако е от Сертер, пак ли ще се бие нашият баща.

Общи условия

Активация на акаунт