🎁Абонаментни кутии в България - Тема 30

• 73 634
  • 724
  •   1
Отговори
# 675
  • В морето
Благодаря за споделената информация. Интересна кутийка за млада кожа, тийн, или за подарък. Аз я пропускам.

# 676
На мен също не ми харесва. Отделно, че имам сходни продукти. Надявам се новата кутия да е интересна, от доста време не съм тяхна кутия...

# 677
Излезе и лятната кутия на My K Bulgaria. Код beautybox10 дава допълнителни 10% отстъпка (както и на всичко в сайта)☺
На мен ми харесва много! Този серум на VVBetter съм го набелязала, още откакто се влюбих в околоочния им крем. Къшън- хайлайтер и гланца също са ми много любопитни. Като цяло подборът на продуктите много ми допада.

# 678
  • В морето
ivanova7 знаете ли кога пускат кутията GoodBox?

Междувременно я видях на сайта им:

Последна редакция: сб, 17 авг 2024, 15:09 от Taffta

# 679
Не е лоша кутията, но пак има пълнежи.

# 680
  • Асеновград
A този серум с вит С някоя от вас ползвала ли го е и има ли отзив? Дали е с активна формула на вит С или не?

# 681
You are worth it пак ме изкушават.🥹😵💫

# 682
  • В морето
И на мен ми хареса този. представен като първи. продукт от Naturie. Обаче, ако останалите продукти са отново пълнежи от полските Yasumi и други подобни, еми въобще не ми се нравят...

# 683
И мен ме изкушава You Are… напоследък това е кутията, която взимам почти винаги. Аз пък много харесвам Yasumi- измивните им продукти, тонерите, серумите много ми допадат. Слънцезащитата също е чудесна за мен. Разкритият лосион адски ме провлича и то 500мл… най- вероятно ще я взема.
Гууд Бокс не ме изкушава изобщо, месечната ми хареса повече, макар че и нея пропуснах.
Хек Беа разкриха като втори продукт гел за тяло на Холика Холика почти 400мл, който много ми харесва, подозирам, че и измивна пяна на Фрудиа ще има, а те са ми сред любимите. Но пък слънцезащита никак не ми трябва, затрупала съм се.

# 684
Единствено крема на Wooden Spoon ме изкушава, но засега си ползвам само колагена на Др. Дерм и слънцезащитата. Евентуално за зимен вариант може да го пробвам, но пък тогава ще има и доста други изкушения, та се чудя. Някой с впечатления от кремовете за лице на Wooden Spoon?

# 685
  • Пловдив
Аз харесвам Wooden spoon и съм ползвала техен крем, но Majestic. Поръчах кутията, още ме е яд за Saff. В момента си ползвам техен крем, закупен с обикновено намаление през сайта и ми харесва.

# 686
Единствено крема на Wooden Spoon ме изкушава, но засега си ползвам само колагена на Др. Дерм и слънцезащитата. Евентуално за зимен вариант може да го пробвам, но пък тогава ще има и доста други изкушения, та се чудя. Някой с впечатления от кремовете за лице на Wooden Spoon?
И аз харесвам кремовете на Wooden Spoon. Ползвала съм Omega Cream. На мен много ми прилича по консистенция и усещане на Renew на Rumi Cosmetics.

# 687
  • В морето
И аз я обмислям само заради Wooden Spoon, въпреки че ако беше Majestic досега съм поръчала вече поне 2 бр., но може би и този крем бих пробвала. Това Авокадо ми звучи интересно, оказва се български бранд, но не ми е познат.

Междувременно Кибрит обявиха кутийка Септември.

Вълнуваме се да ти споделим, че в кибритчето за септември сме скрили общо 6 козметични изненади на стойност над 200 лева!
🤫 Ще ти разкрием няколко тайни:
✨ Разбрахме, че ароматните изненади ти харесват, така че се подготви за още една...
🇧🇬 Този месец ще те запознаем с българския бранд Yenges Cosmetics, който участва за първи път в Кибрит!
🍂 Не сме забравили и за нужната грижа за скалпа през идващата есен.

# 688
Хидратиращата кутия на ГБ е интересна, но не знам дали бих взела. Сега четох едно ревю за продуктите с авокадо в една група във фейса https://www.facebook.com/share/p/b9tkE13dPfiFfphL/ , малко се замислям вече... но ще обмисля дали да я взема.
Чудя се и за кибрит- интересно ми е какво ще е на Yenges, бих пробвала нещо тяхно. Доста хвалят нощната им маска, но едва ли ще е тя де. Бяха няколко пъти в БГбокс и така и не ги взех. Някой дали ги е ползвал да сподели повече?
You Are Worth it  добре започнаха, ще изчакам да видя какво друго ще покажат обаче..

# 689
Не знам кой се връзва на тези over the top ревюта.

Общи условия

Активация на акаунт