Майски бебета 2024г. - Тема 7

• 32 686
  • 747
  •   1
Отговори
# 135
Радвам се, Мимс! Дано не ти се налага повече престой в болницата преди термин 🍀❤️

Ние ще си вземем next to me, защото разстоянието от спалнята няма да ми е достатъчно да сложа легло, а искам малката  да си е до мен. В детската стая ще сложим и голямо трансформиращо се легло, въпреки че повечето не го препоръчват, но нас си ни допада. Спряла съм се за кошара на модела 2 в 1 на Чиполино Мама и аз и Лорели Милано.

# 136
Е в такъв случай мога да препоръчам такава, беше ми удобна Simple Smile

# 137
Матрака й беше от Айко на Пиер Кардин

# 138
Mims, чудесни новини! Радвам се и пожелавам до май месец вече всичко да ти върви спокойно, много се измъчи.

Tanq, за баткото бяхме взели този на Пиер Карден, мисля, че го водят най - хубавия. Сега и малкия ще спи на него. https://visvitalis.bg/product/magniflex-bebeshki-dvulicev-matrak-pierre-cardin

За изписването с баткото, дойде само мъжа ми пред болница, взе ни и се прибрахме. Вкъщи бяха моите и неговите родители, и брат ми с жена му и племенничката. Бяха подготвили обяда и ми беше много приятно да си поговоря с някой.
Сега мисля да процедираме по същият начин.

# 139
И ние взехме на Пиер Карден, на допир ми изглежда супер 😊

# 140
Tanq И ние сме с Пъзела като mad_hatter харесвам го, защото не се е дефирмирал изобщо при положение, че от 2 години се използва за пускане по стълбите, боксова круша, тепих и какво ли още не Grinning

# 141
Pauly, може ли да снимаш гнездото?

# 142
Pauly, може ли да снимаш гнездото?
Това е снимка от групата, от която го поръчах, защото моето е прибрано. Същото е и на живо, аз го поръчах без завивка. Излезе ми около 45лв. с доставка:
Скрит текст:

Иначе гледах и тези Cocoon, дунапренените, но не ми се даваха 200+ лв. за нещо, което не знам дали ще се ползва.

# 143
И аз съм се насочила към матрак на Пиер кардин, във вис виталис е на намаление до края на месеца. Още се ослушвам, ама ще трябва да действам.

Момичета, я кажете какво похапвате вие. Голяма мъка ми е.. ям 5неща на кръст (+ киселини от всичко), а сега с това желязо дето трябва млечните да ги отстоявам с по 2-3 часа оставам на краставици Joy

# 144
  • София
хм, това за млечните и желязото го чувам за първи път. На мен АГ ми каза само да не приемам желязото заедно с магнезия.

# 145
И далеч от мляко и кафе.

# 146
  • София
За желязото и млечните и аз го спазвам. Също гледам да има поне 2 часа между магнезия и желязо.

# 147
На листовката пише и сурови зеленчуци, и храни богати на фибри, и на баба ти хвърчилото... Първото хапче вчера го взех на гладно, взе да ми се повдига и доста гадно ми се отрази и сега си го пия по време на хранене. Все нещо ще се усвои.

# 148
  • София
Ще започна да го спазвам. Добре че не съм си докарала някоя реакция. Или по-скоро се намалява действието в комбинация с гореизброените неща?

# 149
Не се усвоява добре. Аз понеже трябва да пия и магнезий, а той не кореспондира с желязо, но пия и още добавки, та моята схема е такава. Веднага след закуска взимам Вит Д, селен, фолиева, половин час след това 2 пъти магнезий. След обяда пак 2 пъти магнезий, след вечеря също 2 пъти магнезий (дозата ми е 3х2 Магнерот). Вечеряме около 19:00 ч и като си лягам взимам желязото. Това е около 23:00 ч. Добавки на гладно не пия, защото и на мен не ми действат добре. Желязото (мисля), че е хубаво да се приема сутрин, но аз от тези дози с магнезий просто няма кога да го включа. Бях питала хематолог дали мога да взимам желязото вечер и тя се замисли и каза: Ами защо не, както ти е удобно. Желязото се усвоява най-добре с цитруси. Обмислям дали да не приемам и Вит Ц с него.

Общи условия

Активация на акаунт