Майски бебета 2024г. - Тема 7

• 32 457
  • 747
  •   1
Отговори
# 585
С лл на детето се уговаряте лично или по тел няма декларации...да,дали приема нови пациенти.
Началото на януари 9,10 бях на анестезиолог и кардиолог, на 20.01 секцио

*Даже си мисля че освен на АГ трябва и на анестезиолига да се каже че имате ракция.

Малко смешна работа ми се стори консултацията даже несериозна,имаше мн хора даже не бях си попълнила листа,дойде моя ред той започна да ме пита и да отбелязвс шат шат🫥

# 586
Да, чувала съм за това тестуване и точно се чудех дали може да се прави при бременност. Казала съм на АГ, но ще напомня пак по темата. Иначе аз се следя в Щерев и там знам, че има консултация с анестезиолог, само ме е страх да не е проформа. Но се надявам, че не е , особено като кажеш - имам история с алергии. Мерси и за съвета за клиниката, като се пооправи времето мога да отида и там да питам.

# 587
Аз съм в 27 гс и АГ ме праща за обременяване заради многото качени кг.Нищо спомена да ме праща на ендокринолог ама сигурно след като види резултатите.Иначе мисля да запиша детето  при моята лична лекарка.

# 588
За педиатър само се пита дали приема нови пациенти, аз ще питам педиатърката на баткото.

Моята консултация с анестезиолог беше в деня на раждането, когато обаче постъпвах за планова операция минах през интернист предния ден и анестезиолог и интерниста ми изписа урбазон(ако така се пише)😅, Анестезиолозите не бяха сигурни, че е необходим, но ми го сложиха. Също при приема има въпросник, където попълваш дали си имал някога алергична реакция към медикамент.

Обременяване ме пратиха да правя в 26 г.с.

# 589
Да, чувала съм за това тестуване и точно се чудех дали може да се прави при бременност. Казала съм на АГ, но ще напомня пак по темата. Иначе аз се следя в Щерев и там знам, че има консултация с анестезиолог, само ме е страх да не е проформа. Но се надявам, че не е , особено като кажеш - имам история с алергии. Мерси и за съвета за клиниката, като се пооправи времето мога да отида и там да питам.

Според мен не е проформа, ал. реакция е много опасно да направиш. Аз имам друга операция и преди нея минах консултации с различни лекари (2017 беше, вече не помня какви), но за алерголога ясно си спомням. Нямам проблеми та не знам какви тестове се правят, но вероятно ще ти направят.

# 590
Благодаря за съветите! Ще повдигна пак въпроса с АГ и допълнително ще се консултирам с алерголог. Да ми е спокойно от по-рано по темата Simple Smile

# 591
А Вас страх ли Ви е от раждането? Или само мен ме е страх… Grinning

# 592
Аз също умирам от страх, особено от естественото раждане (лекар съм и съм видяла доста раждания, още повече че исках да съм аг навремето😀) и все по-често го мисля..

# 593
Ооо и мен ме е страх ама гледам да не го мисля, че само се филмирам.

# 594
Аз също умирам от страх, особено от естественото раждане (лекар съм и съм видяла доста раждания, още повече че исках да съм аг навремето😀) и все по-често го мисля..

Това не звучи много обнадеждаващо 😂 Аз не знам още как ще раждам, май и от двете ме е страх.

# 595
Мен ме е страх от собствената ми сянка покрай тая бременност, какво остава за раждането. За сега съм го паркирала в ума си на заден план, та като наближи с пълна сила да мога да почна фокусирано да се страхувам от него 😀 шегата настрана, това е сигурно най-честият страх и е напълно нормално да го изпитваме. Опитвам се да си държа страховете що годе в сферата на рационалното иначе съвсем ще изперкам.

# 596
Като вече раждала се включвам за кураж, няма нищо страшно дори да боли всичко се забравя, нормалното раждане оставя по малки последствия след себе си. Аз имах трудно тежко раждане но всичко си заслужаваше вече даже не помня какво и как ме е боляло а беше преди 2г и 4 месеца Simple Smile

# 597
Мен не ме е страх от раждането, но доколкото се познавам ще се вцепеня в деня преди секциото и ще ме обземе паника 😂 за сега съм изненадващо спокойна на тази тема

# 598
Това с меренето на последствията след нормално и секцио е абсурдно и крайно субективно, а и дезинформиращо. Аз нямам последствия от 2бр. секцио. Това обаче по никакъв начин не компенсира недостатъците на оперативното раждане и не ме кара да го искам пак.

# 599
Не казвам нищо, просто масово вече се натиска за секцио раждане дори да няма проблем за нормално , а както и лекари твърдят след нормално раждане се възстановява жената по бързо и по скоро може да спортува и много други неща. Естествено налага се често секцио раждане при много жени , но и много жени го избират защото ги е страх от нормално раждане  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт