Майски бебета 2024г. - Тема 7

• 32 697
  • 747
  •   1
Отговори
# 120
Добре е, че ще си го спестиш 😁 На теб не ти ли спряха Глюкофажа?
намалихме дозата само, по 1 таблетка с вечерята

# 121
Момичета ние държим и утре живот и здраве ,ако всичко е наред ни изписват.Ще бутаме още с нея .🥰Ще борим инфекцията до край. Вярно е много лекарства и почивка ,но ще бутаме .Благодаря на всички за стиснатите палци и позитивизма .Токуда са велики лекарите,признавам ги.Стаите са големи,храната е доста на ниво,апаратурата им е една от най-добрите.И е чистичко като цяло.

# 122
Същата работа беше и моя на тази възраст 😅😅😅. Ама на мен ми липсваше дрямката много, просто за малко никой да не вика мамо 😂😂😂.
mims1900, чудесни новини ❤️❤️❤️. Карат ли те профилактично да пускаш црп? Мен ме караха веднъж седмично ПКК+црп.

Някой да е избрал кошара next to me?

Нощес се разревах, че скоро баткото няма да иска да се гушкаме и да спи с нас, 30 Мин не можах да се успокоя. Бременен мозък 😅😅😅

# 123
Засега АГ нищо не ми е казвал на мен за обременяването с глюкоза, надявам се да ми се размине. Smiley  
Според приложението от днес вече се водя трети триместър. Flushed Нямам търпение да видя следващата седмица колко ще е наддал мъника за последния месец, мисля че ще е минал вече 1кг.

И да се похваля, че днес ми дойде бебешкия албум, който поръчах и вече напълних първите страници с ехографски снимки. Като порасне младежда ще се види чак от 5г.с. каква семчица е бил. Smile

Mims1900, надявам се, че до май месец няма да ти се налага повече да влизаш в болница и всичко да е наред с вас. Heart

# 124
Същата работа беше и моя на тази възраст 😅😅😅. Ама на мен ми липсваше дрямката много, просто за малко никой да не вика мамо 😂😂😂.
mims1900, чудесни новини ❤️❤️❤️. Карат ли те профилактично да пускаш црп? Мен ме караха веднъж седмично ПКК+црп.

Някой да е избрал кошара next to me?

Нощес се разревах, че скоро баткото няма да иска да се гушкаме и да спи с нас, 30 Мин не можах да се успокоя. Бременен мозък 😅😅😅
Да crp -то при възпалителни процеси се покачва.Всичко ми направиха и взеха ,каквото трябва.Ще следя инфекцията със сигурност и ще лекуваме.Благодаря.❤

Дай боже ,благодаря.На никой не пожелавам да лежи по болници поради проблеми.Нека вече само за раждане наистина да влизаме .

# 125
Мимс, много се радвам за вас! 💗

# 126
Много хубави новини! Ще овладеят положението. Остани си в България до раждането да си сигурна и спокойна.

# 127
И аз имам драма с изписването - изобщо не обичам струпване на много хора, "сеир" и привличане на вниманието, нито пък някой да ми дава акъл, особено непоискан... Многото хора на едно място и шума/вълненията/емоциите им ме изморяват, та си представям колко "приятно" ще се чувствам прясно излязла от болницата в шаш и паника с първо дете вкъщи. Flushed
Добре, че вкъщи място за преспиване на гости няма, апартаментът е малък. Най-добре ще ми е само аз, бебето и ММ, но пък знам,че и неговата гледна точка е ОК - най-близките хора ще тръпнат в очакване да видят бебето, сигурно това ще им е едничката радост, особено на по-възрастните...

Някой беше питал по-нагоре за кошара next to me - имаме голяма чуденка дали да взимаме такава, или стандартна кошара, не от най-огромните, но с идеята,че ще е по-стабилна и все пак ще изкара по-дълго време.
И за гнездо или люлка имам чуденка.Ако някой има съвети - приемам всякакви гледни точки Simple Smile

# 128
  • София
Мимс, чудесни новини!  Мнението ти за Токуда ме успокоява. Както споменах аз се следя там и там ще раждам. Но си имам притеснения, никога не съм лежала в болница. Човек не знае какво да очаква дори от частните болници...
За мен най-важно е отношението. И лекарите да си разбират от работата.

# 129
Mims, радвам се, дано до май нямате повече проблеми!

За легло май накрая ще вземем това, което първоначално харесахме - Maxi-Cosi Iora Air. Колкото и да гледах други, не успях да харесам.
За гнездо и люлка и аз много се чудя, но така или иначе зависи от бебето дали ще ги ползва.

# 130
Браво, Мимс, много хубави новини! Повече никакво влизане в болница, само за раждането! Както и другите момичета са писали - по-добре си остани в България, за да ти е спокойно.

Аз смятам да правя обременяване с глюкоза, въпреки че не знам как ще издържа 3 часа гладна и стояща на едно място. Отделно, че и аз съм с лоши вени.

# 131
Мимс , супер новини! ❤️

За изписването - аз също не си представям да се струпа цялата рода, но родителите ни и брат ми/сестра му ми се струват ок да ни посрещнат пред болницата.
Вкъщи за щастие няма място да спят 100 човека, а нямам намерение да събирам и гости, така че най-много майките ни да дойдат за първия 1-2 часа, докато се осъзная къде се намирам.
Аз от сега съм изговорила и с моята и с неговата майки, че не искам по никакъв начин да ми се месят, освен ако аз не поискам съвет от тях. Майка ми ще остане при мен първите 1-2 седмици с уговорката, да ми помага само с домакинството, тъй като след секцио ще ми е трудно да готвя и чистя докато ММ е на работа, а паралелно с това да гледам и бебе. Искам да си се отдам изцяло на бебчето, за това ще имам нужда от помощ в тази насока.

За гнездо и люлка - аз си купих много сладко гнездо, ще видим колко ще се използва. Люлка ще ми подарят също. Все едно от двете смятам, че ще му пасне. Ако не иска нито едното, нито другото, просто ще ги продам.

# 132
За кошара next to me аз бях с такава но за около една година умаля, от познати взехме голяма дървена кошара и я и просто не сложихме едната страна и си я направихме next to me, така че може и за този вариант да помислите защото ще се използва по дълго, ако искате мога да пусна снимки по късно какво имам в предвид Simple Smile

# 133
Момичета дайте мнение за матрак, вчера ни пристигнаха кошарата, взехме от сгъваемите и сега се чудя за матраче?

# 134
Ние сме точно така с дървена кошара със свалена преграда, но баткото не си я дава за бебето и не ми се иска да има още една голяма кошара от другата страна на леглото. Затова ми се иска да взема малко next to me, че кой знае бебе номер 2 ще спи ли в нея, но предпочитам да я имам като опция, защото ме притеснява да спи на едно легло с батко си преди да навърши поне 4 месеца.(тук трябва да проверя препоръките, че съм ги забравила)
Иначе даже имаме сгъваема с падаща страна, която е ползвана 3 пъти, но пак си е 140 на 70.
Нашият матрак е на sleepy бамбуков със зелен кант на пъзели. Супер удобен е за мен, спала съм на него 😅. Минус има, че не му се сваля калъфа за пране обаче. Важното е да е твърд.

Общи условия

Активация на акаунт