Майски бебета 2024г. - Тема 7

• 34 427
  • 747
  •   1
Отговори
# 180
Мимс, много се радвам! Ще стискам палци до края да сте добре!!! Това значи ли че мислиш тук да раждаш?
Имам въорос- излезна ми микробиологията и имам “обилно лактобацили’. За пръв път ми се случва ( винаги са били или в норма или съм имала случаи с оскъдни). Та се разчетох напред назад и намирам много малко за така наречена лактобацилоза ( и нищо ако е по време на бременност).
Някой имал ли такъв случай?
Мерси предварително

# 181
Не е ли пък хубаво? Аз изобщо нямам и липсата им е предпоставка за инфекции.

# 182
Мимс, много се радвам! Ще стискам палци до края да сте добре!!! Това значи ли че мислиш тук да раждаш?
Имам въорос- излезна ми микробиологията и имам “обилно лактобацили’. За пръв път ми се случва ( винаги са били или в норма или съм имала случаи с оскъдни). Та се разчетох напред назад и намирам много малко за така наречена лактобацилоза ( и нищо ако е по време на бременност).
Някой имал ли такъв случай?
Мерси предварително
Обмислям го още,но вече изключих варианта с там,където живея.Имам две опции.😁Ако не ми беше толкова трудно,тоест бащата на детето,ако беше българин и тя щеше да си живее тук ,нямаше да се замислям даже и щях да избера Токуда със сигурност ,въпреки цената.То тук грижата за бебетата,за майките и изобщо ,то като да си на хотел -храната от ресторант ,доста неща сервират ,здравословно хранене,постоянно ти доставят принадлежности и консумативи ,то май и за бебетата всичко,до колкото разбрах само комплект за изписването ти искат.Бих казала скъпо,но си заслужава.Лактобацили е лошо ,ако нямаш.Според мен не е страшно,по- би ме притеснило ,разните други бактерии ,например моят приятел Ентерококът😆😐 В ужас се видях с тази гадина .Не се притеснявай ,при бст се променя попринцип средата.При липса иначе е добре да се приема пробиотик.Просто не е добре,ако липсват ,именно защото те са ти защита иначе от лошите бактерии.Те ,ако решат ще ти изпишат нещо иначе ,ако видят нещо притеснително за тези лактобацили.

Последна редакция: чт, 08 фев 2024, 22:47 от Mims1900

# 183
Ми добре е да са в нормално количество, а гледам когато са много пак не е много на хубаво и дори лекуват с антибиотик. Иначе има връзка и с диабета ( аз първата ми бременност развих гестационен, за сега все още с тази нямам официално… но ще видим).
Но нищо не намирам ако си в бременност. Ще разпитам лекаря утре да видим.
Не е ли пък хубаво? Аз изобщо нямам и липсата им е предпоставка за инфекции.

# 184
Да, най-добре лекар ще каже. Повечето сякаш сме били с оскъдно или липсващи лактобацили. За обилно не съм срещала из темата.

# 185
На вас колко често ви взимат влаг.секрет ?Само при оплаквания или ? На мен до сега декември ми взеха само

# 186
Веднъж само, в края на януари като бях на преглед.

# 187
Веднъж само, в края на януари като бях на преглед.
Чист ли ти излезна или?

# 188
Пускам на два месеца секрета( като винаги ми взимат 2 проби), а  цитонамазка направих само веднъж в началото. (Слава боги до сега е все Ок резултата)🙏🏻
Кръв( пълна, хормони, витамини и тн)  и урина пускам всеки месец.
Предполагам, че за някои е доста често това… но така съм си спокойна аз… а нали това е най-важно при бременност, да правим неща които ни държат Дзен 😅😅😅🤘🏻.
На вас колко често ви взимат влаг.секрет ?Само при оплаквания или ? На мен до сега декември ми взеха само

Последна редакция: пт, 09 фев 2024, 00:26 от Alexandrova17

# 189
И на мен само веднъж са ми вземали до сега.Кръвни  през месец,урина всеки месец.

# 190
Кръв( пълна, хормони, витамини и тн)  и урина съм пускала два пъти .Сега ще видя кога ще пускам  ,АГ не ми е казал иначе и аз не пускам всеки месец 😃

# 191
Ако решат може нещо да изпишат ,лекар може да каже .Те ще могат само да поставят диагноза.То и тия антибиотици много не са окей хич,че убиват пък естествените ,добри бактерии ,и може и да гъбясаш .Буквално нож с две остриета са.1 път е ок изпиеш нали.Ама при мен изпивам цял курс,минава месец и айде отново нов курс. И нищо ,и нищо,не е като да не съм се лекувала,само се трових излишно.Много бременни сме с такива проблеми ,инфекции и неща и нормално,пада ни имунната система,променя се pH,в някои случаи стари инфекции се реактивират просто,тоест не значи,че е при полов контакт или нещо предадено.Въпросът е да се хване на време и да се лекува адекватно,за да не се стига до проблеми.
Има някакъв крем по аптеките,според моят АГ тук в тази болница ,каза ,че се маже ,поставя и на вътре и изчиства бактерии,става за бременни.Може и на теб нещо да решат да изпишат.

# 192
Споко аз за каката купих количка и кошара основните големи неща към Коледа което ще рече 8м + 😁😁😁имаше коледни намаления 😁
Аз ще пускам кръвни ама не бързам каза към 28 гс
За хемоглобина каза под сто ще ми изпише нещо вече.

# 193
И моя хемоглобин пада с всеки път,последно ми е 119,на мен също не са ми изписали нищо допълнително.Може би като на теб Мими,ще чакат ако падне повече

# 194
Момичета случи се чудо при нас,прибираме се у дома с бебка . Надявам се до термин да караме без повече проблеми.❤Много лекарства,хормони използвам налага се факт е ,но си струва ,казаха,че всичко ще е окей и ни пускат у дома.За Токуда мнението ми е супер-всеки ден им нося бонбони ,сокчета в знак на благодарност.

Общи условия

Активация на акаунт