Отговори
# 105
Благодаря ви за съветите. Докато се чудя, блузата в моя размер беше изчерпана Simple Smile - писано е било да не я взема. Пък и това е посто една блуза, която ще потя. На Адидас и Стела имам няколко артикула - еми малко по-интересен полиестер. Отличават се като дизайн от останалите, но като функционалност - никак.

Мисля си, че добре обмислените покупки са характерни за дами, които имат много ясна идея за своя стил. За съжаление не съм от тях и трупам дрехи, за които се грижа добре и дори и да не ги нося сезон-два ми е жал да ги хвърля, защото са си ок. Отделно, че има едно гласче на кризисните 90те години, което писка в такива ситуации "ама, как така ще хвърлиш коприна (или там някаква друга благородна материя), бе момиче?!?"
Ето за това не се замислям и миг! Защото изчезва и номер и цвят. И много мразя като ми кажат Нищо ще си намериш по-хубава. Ами не е така, не си намирам и искам това, което съм изтървала.
Точно така е Харпи, нашата тема го потвърждава, дамите, които имат изграден стил и държат на него в нашата тема правят точно обмислени покупки. Аз стил нямам, хвърлям се на всичко което ми хареса....от войнишки каскет до блуза с харбали. Е, дреха овърсаиз няма да хупя никога де...! Имам едно такова късо от Оникса, да взема да го снимам и ако някоя го иска ще и го пратя, обличала съм го един път!

# 106
Mimi, какво стана със синята риза?

# 107
Mimi, какво стана със синята риза?
Дошла е, имам съобщение, вчера нямах време, бързах за театър, а Спиди е до 6. И аз не мога да изхвърля дреха, нямала съм такава изтъркана до степен да не става за носене. Е, сега не броя домашни тениски, анцузи и разни раздърпани пуловери за из къщи. Миналата есен май подарих над 20 рокли и две палта. Всичките рокли си ставаха за носене, едното палто беше обличано 2 пъти на Франц Мари. С обувки се разделям най трудно, стане ли ми някоя удобна искам да я имам вечно. Но мъжа ми не мисли така и ми хвърли най-любимите боти.

# 108
Цитат
стане ли ми някоя удобна искам да я имам вечно

mimi.7299 - същата работа. Толкова трудно си намирам удобни обувки, че си повтарям любими модели, когато ме оставят наличните Simple Smile.

# 109
  • Sofia
И аз подарявам - имах толкова запазени офис дрехи - нито ги носех вече, нито ми стават към днешния момент. Няма и да нося такива по принцип. Някои любими пазя за щерката, ама тя казва, че са old fashioned:))) Ще ги пазя още известно време.
Обувките отдавна разчистих - само удобните пазя и нося. Оставих се 1 чифт официални сандали(ако някой ме покани на сватба:stuck_out_tongue:) и 1 чифт черни обувки на ток.

Мими, твоята дъщеря в Испания учеше, нали?

# 110
И аз съм така но само за обувките важи.

# 111
Мими, ако е овърсайз - пращай го насам! Grinning
Аз подарявам много, но и на мен ми подаряват, приятно е.
Хвърлям трудно, предимно захабени дрехи, палта и пр, които оставям изпрани и сгънати до кофите. Мм ми се смя, че си отрязах много красиви копчета от едно палто, но му заших обикновени, преди да го хвърля, да върши все пак работа, ако някой го вземе.
Последните кубинки върнах, точно защото не бях забелязала, че нямат цип. Вярно, по- красиви са без, но са ми ужасно неудобни за обуване.
Всички такива подарих, само за едни Тимбърленд се стиснах, но съм ги обувала точно три пъти - до коляното са и пада голяма мъка да ги обуя.

Последна редакция: ср, 07 фев 2024, 22:15 от silver pearl

# 112
И аз подарявам - имах толкова запазени офис дрехи - нито ги носех вече, нито ми стават към днешния момент. Няма и да нося такива по принцип. Някои любими пазя за щерката, ама тя казва, че са old fashioned:))) Ще ги пазя още известно време.
Обувките отдавна разчистих - само удобните пазя и нося. Оставих се 1 чифт официални сандали(ако някой ме покани на сватба:stuck_out_tongue:) и 1 чифт черни обувки на ток.

Тя завърши, сега търси стаж-работа и после евентуално работа! Wink
Пууу, някоя от офисните дрехи можеше да пратиш на мен, ама ти май си по слаба? Thinking
За бистрото не се насилвай, всеки си има вкус, колегата ми не го харесва, но каза "заради мен" идвал да яде там. Аз пък вчера заради тях ядох пица и цял ден ме боля корема после.!
Силвър ако си сериозна довечера ще ти го снимам. Но то е късо и черно и от по дебелия ми период. Не помня кой номер е?

# 113
  • София
Онлайн пазаруването никога не ми е било любимо.Част от тръпката за мен е да видиш, пипнеш и пробваш.
Поръчвала съм онлайн,когато нещо вече съм видяла и пробвала.Така през последните месеци се сдобих с два панталона.
Но понякога се налага да пробвам два размера и да избирам между тях.Това за дрехи.За обувки положението е още по-зле.Не ми се занимава да поръчвам 7-8 чифта,да пробвам,да установя,че не са ми неудобни и да се занимавам с връщане.Всъщност може,но предпочитам във физически магазин да направя всичко това.
Импулсивни покупки съм имала не една и две,като повечето жени.За някои от тях съм съжалявала,за други не.
Трудно се разделям с дрехи,но като започна да "хвърлям" нямам спирка.

# 114
  • Sofia

Тя завърши, сега търси стаж-работа и после евентуално работа! Wink
Пууу, някоя от офисните дрехи можеше да пратиш на мен, ама ти май си по слаба? Thinking
Мими, когато имаш повече време, драсни ЛС къде и какво е учила, че проучваме възможностите за Испания и ние.
Офисните дрехи бяха от периода, в който носех ХС размер, и бяха твърде офисни:yum: Имам няколко запазени, друг размер - когато стигна до разчистването, ще снимам да ти покажа.

# 115
За 14.02 нямам планове...виното е ежедневие при нас...може би някое по-засукано за този ден да изберем...
Моите нови кубинки от тази есен са с цип и връзки...регулирам връзките съобразно дали съм с чорапогащник или дънки...
И аз се старая да огранича онрайн покупки, но не ми се получава много...в края на лятото установих,че не съм облякла три рокли въобще...една любима, една чисто нова и една от масовката...
В издирване на дънки съм и аз...тях обаче трябва на живо...онлайн ще бъде голямо мерене и връщане...май след избора на сутиен дънките са ми следващото като трудност на нацелване...

Последна редакция: ср, 07 фев 2024, 16:13 от kativita

# 116
Привет и в тази тема, момичета Blush
Чета Ви и Ви се радвам. Сиска е великолепна в бежово-белите си визии - отлично подбран фон за нейната интивидуалност.
И другите, които успях да видя, са прелестни - момичета, които знаят какво им отива и как да го носят.

По последните въпроси - Св. Трифон-Валентин ще почетем у дома. Никога не излизаме на този ден, защото унифицираната романтика ни идва вповече. Виното е задължително, а за вечеря или сме като Ани - с храна от любим ресторант - или ще опечем някоя интересна риба от страхотния гръцки магазин, който имаме наблизо.
И сладкиш ще спретна, не знам още какъв.

Кубинки нося рядко, към момента имам само един чифт и са с връзки и ципове. Само с връзки ще ми е тегаво.

В понеделник най-накрая преминах оралната хирургична интервенция. По-голям зор беше, отколкото се надявах, и останах два дни вкъщи, за да си почина и да не притеснявам колегите - изглеждам като след неуспешна дерматологична процедура с тотално изместени филъри Grinning

Споделям притесненията на момичетата, които се чудят какво да носят и откъде да купуват. Безидейно ми е някакво. Вчера си поръчах една рокля, днес хвърлих око на 3-4 панталона с широки крачоли. Ще ги поръчам и тях, пък да видим какво ще остане, какво ще се връща.

# 117
  • София
Купувам и хвърлям по равно, общо взето.
Онлайн дрехи не поръчвам от времето на Ковид. Последно поръчах белите кубинки, но тях ги бях мерила в магазин предварително.
Кубинки - с цип, по-удобни са ми.

# 118
  • Melmak
Здравейте от мен! Изчетох ви, много пишете и все хубави неща!

Аз като дете живеех с 3-ма Плюшкини (мама, татко и брат ми) и не понасям да сбирам излишни вещи. Даже с мм се караме, че аз само хвърлям, а той не дава.

Преди много купувах и много хвърлях. Имах някаква мания за пазаруване. Сега съм по-кротка с пазаруването и то основно онлайн, защото нямам време за офлайн.

Споделих ви, че зле се чувствам. В пълна дупка, с излишни кила и косопад. Но днес ще излизам с момичетата на вечеря и се чудя какво да облека. Имам един нов блейзер и мисля да го сложа.
Скрит текст:

# 119
  • София
За излизане, ако има нещо ново - трябва да се сложи! 😁

Общи условия

Активация на акаунт