Отговори
# 90
ДХЗ, макси дължини стоят хубаво и с къса вталена горна дреха.

# 91
Аз точно късо вталено издирвам за макси дължините и се оказва неоткриваемо... Сако/палто със или без колан до малко под талията (над ханша) в млечно бяло или друг блед ненатрапчив цвят и... Няма го моето Thinking

# 92
ДХЗ, макси дължини стоят хубаво и с къса вталена горна дреха.
Да, това също си мислех, но сякаш ми се иска дълго.

# 93
Не обичам да меря дрехи, да обикалям по магазини и да пазарува. Пазарувам като съм решила, че нещо ми трябва. И обикновено преглеждам ограничен брой физически магазини. Ей сега съм решила, че ми трябва лятна копринена рокля. Но може и след месец, или след година да си взема такава.
Ето тук е разковничето за мен. Преди да открия онлайн магазините и то благодарение на темата тук, липсата на физическо време и досадата бяха основния мотив гардероба ми да не е препълнен. Много често по закачалките дори не мога да открия нещо да ми хареса. А гадовете наслагали в сайтовете си лъскави снимки на слаби и фотошопнати модели, и си викаш - ей това е супер, искам го. Но да, никой насила не ми слага номера на дебитната карта, затова изревах по-рано, че трябва просто да спра да кликвам на всяко предложение.

# 94
Дрехите и аз си ги нося дълго, обичам си ги, пазя ги и са в добър вид с години. Само при обувките не е така, тези широки дебели крака бързо ги деформират!

# 95
  • София
Добро утро. Благодаря за новата тема. Аз на 14 ще съм на работа до късно и чак в края на месеца имам букнато спа.

# 96
  • София
Благодаря ви за съветите. Докато се чудя, блузата в моя размер беше изчерпана Simple Smile - писано е било да не я взема. Пък и това е посто една блуза, която ще потя. На Адидас и Стела имам няколко артикула - еми малко по-интересен полиестер. Отличават се като дизайн от останалите, но като функционалност - никак.

Мисля си, че добре обмислените покупки са характерни за дами, които имат много ясна идея за своя стил. За съжаление не съм от тях и трупам дрехи, за които се грижа добре и дори и да не ги нося сезон-два ми е жал да ги хвърля, защото са си ок. Отделно, че има едно гласче на кризисните 90те години, което писка в такива ситуации "ама, как така ще хвърлиш коприна (или там някаква друга благородна материя), бе момиче?!?"

Пепси, румънската марка обувки не я знаех. Интересни са. Летните модели с дебелите подметки дали са удобни, особено по-остричките модели?

# 97
Последния път като бях в България, отворих гардероба на татко - с мама имат по един за всеки, десетки ризи и сака, прилежно изгладени, наредени по цвят, пуловерите сгънати, тениските също. Много ми стана мило и мъчно. Той навърши 80 преди дни. Винаги се е обличал много добре. А сега стои в къщи, рядко излиза и най-вече да пазарува или просто да се разходи. И си помислих, че докато мога да нося красиви рокли и да се обличам разнообразно ще го правя. Въпреки ограничението на служебната ми униформа и все по-малкото поводи да си купя, и облека нещо ново.
Харпа и аз така трудно изхвърлям. Особено рокли обличани по 2-3 пъти.

# 98
Благодаря за новата тема, Агент!
За бонбони и сърца не знам, но чаша хубаво вино всякак ще намеря повод да изпия. По всяка вероятност ще си самоподаря я парфюм, я нещо друго. От известно време се опитвам да отбелязвам този празник като деня на влюбените в себе си - нещо, което цял живот ми беше трудно да постигна.
Вчера мернах в един магазин  класически шлифер от хубав плат, на пръв поглед ми се стори приятен. Чудя се дали да го взема.
И аз не мога да изхвърлям неща от хубави материи.

Последна редакция: ср, 07 фев 2024, 22:20 от silver pearl

# 99
Аз не изхвърлям- подарявам.
Такъв шлифер имам и много си го харесвам.Класика и може да се ползва занапред много.
Скоро събрах една торба дрехи за рециклиране.Чак се зарадвах, че най накрая, след близо 20г, се скъсаха 😂

# 100
Harpalike, само едни техни боти имам - много са ми удобни. Периодично ги позаглеждам във fashiondays, но повечето които изглеждат удобни са с по - висока подметка, отколкото съм склонна да нося и не съм купувала други.
И аз не обичам да изхвърлям дрехи, освен ако не са захабени. Нося сравнително класически модели и периодично "възкресявам", някои които пак  са излезли на мода Simple Smile.
Много рядко целенасочено търся нещо точно определено. Разбира се тогава го няма това точно определеното.
Събирам си списъци с харесвани неща в различни on-line магазини, и когато цената ми хареса си ги вземам, въпреки че може и да не ми трябват в момента, но пък зная че ми трябват Simple Smile.

Последна редакция: чт, 08 фев 2024, 06:48 от pep_si

# 101
  • София
Добро утро. Купих си прави дънки, което за мен си е смяна в стила, че нещо с години носех мамешки.

# 102
Rockstar,  хубав е този модел. Аз нося основно прави, т.н flare jeans  са ми любими. И с широки крачоли харесвам. Харесвам и скини моделите, но в момента май не са актуални. "Мамешките" дънки така и не ми харесаха и съм ги пропуснала.

# 103
Нося всякакви дънки, според настроението.Единствено с широки крачоли, тип чарлстон,  разкарах , такива не мисля някога да нося пак.

# 104
SilverPearl, довечера загаси искрите с по чаша вино 🍀

RockStar, много хубаво палто, в тия цветове си чудна 🌷 Прииска ми се палто в такъв цвят, но ще си нося зеленото на Kensol, не е трепнало.

Скини дънки нося по два начина само, че и на мен ми се струват демоде
1. с бяла тениска, високи токчета, черно сако, ярки бижута, бизнес чанта
2. с кубинки на рок концерт

Общи условия

Активация на акаунт