Отговори
# 75
ЧеКа, ако всеки път се вслушам в здравия си разум, 90% от покупките ми няма да се случват. Защото реално от много малко неща имам нужда. Удоволствието (за мен) е точно в импулсивността. Добре че бюджета ми не е неограничен. 🙈
За свое оправдание ще кажа, че телешката ми порода е хем стисната, хем искаща да притежава. Та все пак се получава някакъв баланс.
Но това двуредно ще го помисля определено. Жалко че рожденият ми ден е чаак през май.

# 76
Да, ама за 14.02. може да получиш палто вместо шоколад 🤔😉.

# 77
Какво да кажа за Adidas и Stella... Аз други спортни екипчета вече не купувам и нямам (само една тенис поличка на Nike през годините оцеля). Имам неща от А и SM (но повечето купувани от западна Европа, вкл. серията на Stella - Rolland Garros от Париж) на повече от 10 години, бясно въртени в пералня особено лято и не само че не са мръднали, ами и са чисто нови. Линия, шевове, цветове, материи, според мен несравними с никой друг бранд. Особено дизайнерските на Stella.

# 78
Слънце, съвестно ми е Simple Smile

# 79
Магни, винаги можеш да си купиш палто за рождения ден в аванс Simple Smile

# 80
Аз гледам да се ограничавам от много вещи.
Но ако много ти харесва оправдай се с подстрекателките в темата 🙂.

# 81
  • В заешката дупка
Ами всеки както се чувства комфортно да действа, Магни. Аз само давам друга гледна тока, защото няколко гласа вече се чуха “давай, вземай ”.

Хората е ясно, че сме различни. Аз не обичам да трупам дрехи, не обичам да подновявам и гардероба си често. Това не значи, че карам с два чифта панталони и две блузи, защото сигурно с толкова ще мога; или че нося всичко до скъсване. Но мен многото вещи, включително и дрехи ме натоварват. Не обичам да меря дрехи, да обикалям по магазини и да пазарува. Пазарувам като съм решила, че нещо ми трябва. И обикновено преглеждам ограничен брой физически магазини. Ей сега съм решила, че ми трябва лятна копринена рокля. Но може и след месец, или след година да си взема такава.

# 82
Тези съм си харесала и са само моя номер. Много обичам шаренко https://answear.bg/p/maratonki-desigual-23wsko03-9019-1115263
Обаче имам други пролетни обувки пепел от рози и това ме спира.

# 83
  • В заешката дупка
Всъщност и летни сандали/чехли искам за лятото. Кожени, светла почти телесен цвят кожа, да не са равни и да не са с прекалено тънка подметка.

Аз обикновено съм с много претенции, та и трудно си намирам търсенето. Simple Smile

Ето тези много ми допада, ама що са чак толкова ниски и равни!

# 84
# 85
  • В заешката дупка
Благодаря G&B, но не са моето никак.

Но аз така или иначе като съм в Исландия избягвам да пазарувам с доставки от чужбина. Малко по-сложна е цялата процедура.

Последна редакция: ср, 07 фев 2024, 01:14 от ЧеКа

# 86
И моето не са, затова не ги взех, а съвсем ниски не мога да нося повече от 10 мин.

# 87
Взимай, палтото Магни и Харпи да взима блузата, щастието е точно в импулсивността! Всичко, което съм си купила от пръв поглед, защото ме е грабнало е било успешна покупка. Да го мисля, да го чакам на мен не ми създава радост!
Слънце, маратонките са много пролетни и свежи, на мен ми харесват! Знаеш ли как ще ти подскочи сърцето от щастие... Simple Smile Обувките са си обувки, не са маратонки все пак, ще си ги носиш и тях.
G&B, уникална си в издирването, вече на теб ще поръчвам, каквото ми потрябва. Пък и лятото като се видим ще ми ги дадеш Wink
Снощи като се обличах си видях една тъмно синя рокля без ръкав с бяло сако с едър син шев.Зачудих защо съм ги забравила, а помня кога ги купих...няма да ви го показвам, защото е от моите, старомодните! 🤣
На Чека чехлите ми харесаха, другите не, много грубо идват с тая контрастираща, черна дебела подметка!

Последна редакция: ср, 07 фев 2024, 10:06 от mimi.7299

# 88
Добро утро дами!

Да дам сутрешен коментар по вечерната сесия 🙂

Нещата на Стела-Адидас са качествени, но имат повечко шевове и ръбове отколкото ми е комфортно. Иначе съм мацка с тях, да не се излагам като тичам в морската, взех шорти и тениска 😃 но други се съмнявам да си взема.

Siska, много хубав стил имаш ❤️ Всеки път като в магазин ми предложат дрехи в тази гама, казвам на дамите, че това са цветове за руса жена.

Дъщеря ни е като ЧеКа. Не иска да има много вещи, купува само каквото и трябва. Преди няколко дни видяхме много красива бяла риза от коприна и памук, предложих да ѝ я купя, а тя "Мамо, имам две бели ризи, не ми трябва друга"
И покрай нея и аз се старая да не трупам вещи.
Искам да си купя още една копринена лятна рокля без ципове, поглеждам от време на време онлайн.

# 89
И аз много си обмислям покупките.Колкото пъти съм взела нещо импулсивно, толкова пъти съжалявам.
Имам базов гардероб и някои дрехи са ми от години, казвала съм ви, но им  се радвам много и си ги преоткривам.Също купувам нещо, когато имам нужда, рядко е каприз.
Правя го заради характера си, но и все повече мисля за околната среда.
Сега се оказва, че нямам достатъчно дълго яке/ палто, за макси дължини.И издирвам.

Общи условия

Активация на акаунт