Отговори
# 150
# 151
Лин, форумът го разпознава като спам линка и го променя (картинка?)

# 152
За минута беше добре. Втори опит
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 07 фев 2024, 17:15 от Linofrina

# 153
Аз си продължавам с ходенето и тоалетът” ми е клин, маратонки и худи! Чудно време днес. 7С и не вали 🤣.
До целта ми остават само 75 мили.

# 154
Катмерът се приготвя с кори, вътре има пълнеж.Не е лепкаво, много е вкусно.Хрупкаво е заради корите.

# 155
Аз знам като най - вкусно кюнефе, Grinningкатмер  за пръв път чувам. На снимка изглеждат почти еднакво.
Нямат нищо общо, кюнефе не обичам и не ям! Wink
Катмер е истински десерт на Султани! Това е най-емблематичния и най-популярен турски десерт.Изключително вкусен с много тънка коричка, под която ще откриете плънка с изобилие от шам фъстък, масло и каймак!

Последна редакция: ср, 07 фев 2024, 17:03 от mimi.7299

# 156
  • София
Да се запиша и аз в новата тема с офисна визия и новото ми сако/палто от Зара. Идеално за температурите в Сф днес!

Сиска, ризата харесах аз. Ще ми трябва време, за да харесам тоя панталон. Simple Smile

Боти с връзки и цип имам един чифт, купувани от БС и не се разделям с тях. Много удобни! За сняг- мокър или друг си има други ботуши - гумени или апрески.

Последна редакция: чт, 08 фев 2024, 15:07 от kopche

# 157
  • Sofia
Купих този панталон в неделя случайно, докато обикaляхме за щерката да търсим дрехи. Много добре стои.
Обаче е изпран и трябва го скъся(естествено!!!) и ще го снимам облечен.
https://www.zara.com/bg/bg/%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2-%D0%BF%D0%B0 … 130226&v2=2353143

Последна редакция: ср, 07 фев 2024, 18:33 от Vesana

# 158
Бич, проблемът с червилата се състои в това, че цветът който виждаш на друг е трудно да се репликира 100% на теб - различен първоначален цвят на устните, различен оттенък на кожата, етц. Дори това което си показала е съчетано с доста по-ярък от него молив (magenta). Но търси "berry" и "сливови" цветове и гледай цялата палитра на дадената формула. Или прати тази снимка на визажистите на сайта на МАС да ти предложат аналог. Или виж собствените линии на Сефора. Аз имам няколко много подобни, но едва ли ще ти свършат много работа, защото не са нито Диор, нито популярни в БГ брандове, но цветът го обичам и го имам във поне 3-4 различни формули Simple Smile

В случая си показала червило на Анастасия Бевърли Хилс (румънката, която почна кариерата си като оформяше вежди на разни популярни калифорнийски каки , а след това създаде собствен бранд).

PS Загледай например NYX:

Или кой да е твой любим бранд във формула, която обичаш да носиш през пролетта...

Скрит текст:

Незнам но сепфора най много ми харесва като бранд имат качествени продукти и цветовата гама която имат е перфектна за пролетта

# 159
Хайде, обсъжданата презряна риза 🤣 Директно от пакета, неизгладена, несъчетана! Харесва ми, оставям я! Като и наглася начина на носене ще ви я снимам пак! Цветът ми отива много! Wink Не е много реален на екран! Wink

Последна редакция: чт, 08 фев 2024, 17:58 от mimi.7299

# 160
  • София
Мими, ризата е хубава!

Катмерът се прави лесно - кори, маскарпоне, мед и шам фъстък. Класика е, но и кюнефето се тачи у нас (каза човекът, който за себе си прави най-окаяните беззахарни сладкиши).

# 161
Благодоря ти Харпи! Не се подценявай в сладкарството, тортата ти беше топ, аз и такава не мога. Вземи сэвсем малко от косата, тази дължина мното ти отива, просто да се освежи!

# 162
  • Бургас
Мими, наистина ти отива, все едно за теб е правена.

Този катмер и аз не знаех, че има там.За кюнефе мога за кажа къде е най-хубавото според мен в Б-с, но работи само лятото.

# 163

Този катмер и аз не знаех, че има там.За кюнефе мога за кажа къде е най-хубавото според мен в Б-с, но работи само лятото.
Ако кажеш някой ден идвай да ядем. После ще пишем на мамите лепкаво ли е или не! Wink

# 164
Като дойда това лято, искам да ядем там Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт