Отговори
# 180
  • София
Аз взех чантата

Както можете да се сетите, цветовете са значително по-ярки.

# 181
Мале Змиа, супер е! С нещо в един от цветовете и нея ще е убиец!
Какво стана с обувките?

# 182
С черен панталон тип цигара, може и кожен такъв, друг цвят дънки.Става и с подобни цветни панталони-зелени, да речем, но вече там допълващо трябва да се помисли - под сакото какво, обувки, чанта, бижута.
Скрит текст:

Змия, много е яка.

Последна редакция: ср, 07 фев 2024, 21:32 от ДХ3

# 183
  • София
Мими, обувките чакат.
Вероятно следващата седмица ще ги поръчам. Все още се чудя кой размер да избера.

# 184
Ох ДХЗ, този тоалет как ми харесва. Много обичам това синьо!

Оф Змия, това с размера много гадно, и аз треперя за змийските, ако са уголемени като на Фабиано, ще са ми големи!

# 185
Честита, Змия!
По чантите ще се познаваме. 🤣

# 186
  • В заешката дупка

Мисля си, че добре обмислените покупки са характерни за дами, които имат много ясна идея за своя стил.

Аз не знам дали съм напълно наясно със стила си, защото си взимам и неща извън зоната ми на комфорт, но наистина почти винаги имам сравнително ясна идея какво точно искам. Което ми създава и затруднения в намирането на това, което желая. Но ми се случвало, разбира се, да си харесам нещо ей така без предварително да съм го мислила. Не го взимам веднага обаче. Винаги си давам време да преценя дали го искам наистина, с какво ще го съчетая, ще ми отива ли и подобни.

Ето, примерно, още ноември ми хвана окото ето този блейзър. Цветът и кройката ме грабнаха. Нямам нищо в лилаво към момента. Носила съм по-тъмно, но ми се иска нещо ярко. Кройката ми е интересна. Нямам такава, но и не знам дали ще ми отива въобще. След 2 месеца и нещо реших да си го поръчам. Ще дойде тези дни и ще видя дали ще го връщам.

# 187
  • Бургас

Ако кажеш някой ден идвай да ядем. После ще пишем на мамите лепкаво ли е или не! Wink

Казвай го сега, пък ще ме водиш лятото, когато дойда:yum:

Щом е за ядене...идвам.Smiley

На бул.Богориди 51, бистро Ореха.Това лято открихме, че правят много хубаво кюнефе, дано и следващото да го има в менюто.

# 188
Това бистро го избягвам като дявол тамян, откакто имах неприятна случка с един от сервитьорите им. Изключително непрофесионално поведение. И за безплатен обяд не бих седнала там.

# 189
  • Бургас
Ние сме доволни, но повечето случаи сме ходили само за кюнефето.

# 190
Това бистро го избягвам като дявол тамян, откакто имах неприятна случка с един от сервитьорите им. Изключително непрофесионално поведение. И за безплатен обяд не бих седнала там.
Аз не го обичам, защото все едно ми ходят по главата, защото е на улицата, но колкото пъти съм сядала готвят добре.

# 191
Затова го избрахме. Кухнята  им не е лоша, но няма да ги посетя отново. Поне аз. Ходим си за десетина дни. Нямам желание да се напрягам, заради невъзпитани и некадърни сервитьори.

# 192
  • Sofia
Зълва ми и там ме влачи😂 Ако сме
във вътрешното сепаре съм ОК, иначе не харесвам да минават покрай мен хора постоянно.

# 193
mimi.7299, тази риза е от моделите, които не биха стояли добре на всеки (на мен например), но на теб ти отива.

# 194
Ииии ми много сте капризни, аз щом е за ядене и на комина на Нефтозавода ще се кача! Joy
За Ореха лятото трябват резервации, фул е всяка вечер! Wink
Пепси, благодаря ти! Heart
ПП Да идем тогава на Док 5. Гледката ще е такава! На мен ми е любимото заведение в града!

Последна редакция: ср, 07 фев 2024, 21:17 от mimi.7299

Общи условия

Активация на акаунт