Отговори
# 2 340
Честит празник, дами!
Много обичани, здрави и щастливи бъдете!
И да се пълни темата с красиви снимки на сбъднати желания (къде парфюмче, къде пътешествие, къде диаматче 😉)!

# 2 341
Честит празник, дами!
И да се пълни темата с красиви снимки на сбъднати желания (къде парфюмче, къде пътешествие, къде диаматче 😉)!
Така, така...! 🥰

# 2 342
Честит празник, момичета! Все така да блестим и да пълним темата с хубави моменти!
Отношението ми към празника е като към всеки празник - радвам се и празнувам, нека поводи да има.
Дотук получих много цветя, хапнахме добре с колежките, предстои и да пийнем с дружки довечера.
Щерката ми каза, че ме обича, какво повече да иска човек:)

# 2 343
  • При децата ми
Честит празник мили дами! Flowers Hibiscus
Живи, здрави, обичани, обичащи и вдъхновяващи бъдете!!
Много поводи за радост и щастливи моменти да имате! Heart
Снощи празнувахме с колежки днешния празник и като се прибрах имах оставен най-безценния подарък от щерката! Heart EyesHeart Ръчно направен букет от цветни листи и прекрасно послание!! Kissing Heart Снощи два пъти ми звъня да ме пита кога ще се прибера Smiley
Очаквам включване и от голямото дете!

# 2 344
  • Бургас/Пз
Честит празник, прекрасни момичета! Бъдете обичани и щастливи винаги!

Днес си разглеждах снимките , които децата ми подаряваха като бяха в детската градина и ми стана много мило. Понякога ми се иска изобщо да не порастват. Simple Smile

Днес при мен е банкерско - първо от работата с момичетата, после с работни партньори и довечера с близки приятелки. Още не съм измислила какво ще обличам, но предвид тежкия цикъл, вероятно ще заложа на панталон и риза или бюстие.
Харесах тези обувки на Каприз и следобяд ще мина да ги премеря Simple Smile

# 2 345
Честит празник дами!
Здраве, щастие късмет пожелавам от сърце.
В нашият преобладаващо мъжки колектив, колегите са много мили и в момента офисът ни ухае на нарциси и зюмбюли Simple Smile. Ще ги почерпим с торта по - късно.
Резервирахме си екскурзия до Португалия. Приемам си я като подарък за празника Simple Smile.

# 2 346
И в нашия уж мъжки офис, се оказа, че дамите сме вече доста... и всяка стая е вече с голяяяяям букет лалета Heart Eyes
Мен децата и мъжа не са ме изненадвали... но той след като се върна от командировка преди месец, не е оставял вазата без свежи лалета, та сутринта нямах нови цветя, че снощи бяха подновени Heart

Честит празник, прекрасни дами!
Слънцето много добре го е написала...
Честит празник, дами!

# 2 347
И нашите момчета, които са дефицитни в офиса носят кой розичка, кой лале, кой зюмбюл! Wink

# 2 348
  • При децата ми
За всяка дама при нас има зюмбюл!

# 2 349
Честит празник, момичета!
Отпуска съм цяла седмица и се наслаждавам на спокойствието! Това ме чакаше сутринта от тримата, заедно с бутилка вино и шоколад.
Останалото - по-късно!

Последна редакция: пт, 08 мар 2024, 15:34 от G&B

# 2 350
  • София
Прекрасни и любящи бъдете мили дами!

Силвър, изгледах ревютата на Армани. Благодаря за линковете. Много, много женствени колекции .

# 2 351
  • София
Аз така съм си нагласила социалните медии, че в момента ми пускат доста ревюта от Paris fashion week, която беше от 28 февруари до 5 март.
Много ми харесва трендът на пуловери и блузи без ръкав. Ще го нося! Поне ръце и бюст останаха за показване.

# 2 352
Здрави да сте прекрасни момичета!
Аз този ден го свързвах с милите моменти с моята мама и с тези когато детето беше малко. После всички пораснахме и вече не ми е толкова специален. Но се радвам на цветя, шоколад, тортичка - ако не ме пропуснат.
Един ФБ спомен от преди 2-3г, слагам в скрит текст да ви развеселя.
Скрит текст:
Снощи любимият мъж с прибирането си от работа и стъпвайки на пръсти се шмугна в спалнята за гости. Викам си а-ха, купил ми е подарък за 8ми март. Ставам сутринта, пия кафе и отивам до магазина. Вземам 3 вида италиански, гръцки и не знам кви още сирена, свежи зеленчуци за салата, вино - тъй де, той се е постарал и аз да се постарая. Прибирам се, пием кафе, говорим си, обсъждаме ежедневните дейности и... нищо. Минава обед, следобед се гласим да сядаме да пием по едно - традиционно неделно. Влиза той в банята за душ, а аз веднага в спалнята за гости. На леглото плик DHL лепенки, доставчик и т.н. В плика стикери! За мотора! 😁
Честит 8ми март, мили дами!

# 2 353
  • София
Много обичам 8 март! Ден, в който празнуваме, че жената не е "негърът на света"! Здрави, успешни, смели, можещи и свободни да сте! Да си обживявате женствеността по най-хубавия за вас начин!

# 2 354
Хваля се тутакси - нямам остеопороза Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт