Отговори
# 2 325
Честит празник, момичета! 🌹
Да сте преди всичко здрави и обградени с много любов!
При мен днес е само празник на жената, който честно казано не се празнува много. Подаряват се мимози.

Жълтият цвят е и тенденция тази година.

# 2 326
Подарък от хотела!!!
Честит празник, мили мои приятелки!
Да сте здрави, да владеете женската енергия в себе си, за да е извор тя на всички съзидателни неща в живота ви!
❤❤❤

Последна редакция: пт, 08 мар 2024, 09:18 от ДХ3

# 2 327
  • София
Добро утро, дами.
Отношението ми към днешния ден е в този виц:
- Тате, тате, какъв празник е 8-и март???
- Същият като Хелоуин, сине! Пияни вещици обикалят улиците...

Аз днес съм с новата дълга рокля. Още я търпя. Може и да има шанс да продължа да я нося.

# 2 328
Добро утро дами!
Честит празник! Да сте здрави, щастливи, обичани и сияйни!
Скрит текст:

MarietaYo, много ми харесва витрина на LV, искам всичко - семпло и красиво.

Cloè, страхотна картичка, мимозата е толкова красива и ароматна.
Kenzo са извадили ново Цвете, с мимоза е, чакам да пристигне в Дъглас да го видя.

Змия, дългата рокля ти е много хубава, носи я.

Днес искам да си купя рокля, тази на Mtz много ми хареса, искам  на цветя, красива, да разцъфна в роклята.

Ma Baker имат хубава Павлова.

Linofrina, с моето ново начинание ми е много нервно, притеснено и свито и тук чета и пиша (надявам се не  досаждам, че май попрекалявам на моменти), за да се разсея, че.... Икономически виждам, че нещата се влошават и съм на кантар дали да не забавя малко и да стартирам 2025

# 2 329

Честит празник, дами!
Бъдете все така прекрасни и вдъхновяващи!

Вече използвам всеки повод за приятни преживявания, чакам гости довечера и този празник ще отбележа Blush

Цветните парфюми ми станаха слабост напоследък, днес ще нося такъв с мимоза. Жълтите цветчета от картинката на chloe са много красиви, но на живо не съм ги помирисвала. Като мимоза знам едно дърво с розови пухкави цветчета, което има по морето.

Ал, Деси, всичко ще се нареди с повече късмет и спокойствие. Никое начинание не си струва разбити нерви и здраве Hug

Чакам парфюм за подарък, дали да не си взема и аз още един се чудя Joy

# 2 330
Розовите пухчета са Албиция, ухае по-нежно от мимозата.

Silver, нова рокля, парфюм, бижу, обувки са винаги повод за радост Flowers Hibiscus

Разкошна перуника

# 2 331
Чакайте да ви се похваля- първа контрола след операцията- отлични резултати!!!🥰🍀
Много съм доволна.Сега има лекарят съмнение за полип в матката, но не е сигурно.Ама и това ще мине.🌹🌹🌹

# 2 332
ДХЗ, какъв по-хубав подарък, страхотно!
Ал, има и албиция и мимоза с розови пухчета, различни са, макар да си приличат!

https://youtu.be/fX92maN_OeI?feature=shared
Две ревюта на Армани изгледах тази сутрин. Моделите са някак носталгични за мен, силуетите са като от моето тийнейджърство, ретро-дамски, но безкрайно елегантни.
https://youtu.be/1J51aVeMV88?feature=shared

# 2 333
  • София
Честит празник, момичета! Hug Flowers TulipFlowers Tulip
Винаги ще помня този ден със стихчетата, които рецитирахме за мама. Снимки от детската ми градина още пазя с кокичета и мама! Мило ми е при спомена! Blush
Тя е най-хубавата Павлова в София, може би! Не, просто хубава! За жалост, докато идем на кафе в събота, обикновено се изчерпва следобедно време, а те не зареждат нови...

# 2 334
  • Бургас
ДХЗ, прекрасна новина Hearts

Честит празник момичета, Бъдете здрави!

# 2 335
Честит празник, момичета 🤗

Ал, икономически нещата няма да се подобрят. От сърце ти желая нещата да потръгнат.
Темата ми е отдушник и на мен и се радвам, че е далеч от разговорите за битовизми, манджи и семейни драми.

Моят подарък е полезен аксесоар за хобито. Неудобен, скъп, но вярвам, че има полза от него. 😊

# 2 336
  • тук-там
Честит празник, дами!
Цъфтете, но не прецъфтявайте!

# 2 337
  • Sofia
Честит празник, момичета! Hug Flowers TulipFlowers Tulip
Винаги ще помня този ден със стихчетата, които рецитирахме за мама. Снимки от детската ми градина още пазя с кокичета и мама! Мило ми е при спомена! Blush
Тя е най-хубавата Павлова в София, може би! Не, просто хубава! За жалост, докато идем на кафе в събота, обикновено се изчерпва следобедно време, а те не зареждат нови...
Копче, зависи в кой Ma Baker ходите. В някои си има и следобедите в събота🤩

# 2 338
  • София
Честит празник, мили момичета!
Аз си само подарих едно олио на Nuxe, в момента са на намаление.
Аз малко настинах, вчера бях на доктор, вече съм по-добре.

# 2 339
  • Русе
Честит празник, мили дами! Здрави и много щастливи бъдете!

Това е сладък подарък от дъщеря ми, придружен от две рисувани чаши за вино.
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 08 мар 2024, 11:02 от *sve*

Общи условия

Активация на акаунт