Отговори
# 2 310
  • София
Не можеш! 😁 Аз пробвах 3 неща.
На бул. Цветан Лазаров, Сладкарница Марти.

# 2 311
  • София
Mimy8809, не се чуди. Второ се гледа лесно, всичко си знаеш вече. То тези неща са Божа работа. Хубаво неща са децата.
И ние искахме трето, по възможност момиченце, но когато човек много иска, не се получава. Радвам се на големи мъже вече на 26 и 19 години и ще се моля за внучки Laughing

Тия торти Марти са като тортите от соц-а от сладкарница "Ну, погоди". Аз не ги харесвам. Приятелка ги обожава и винаги черпи с тях.

# 2 312
  • София
На Дъглас намалението е до утре включително.
Нотино пък имат безплатна доставка.
Благодаря за споделените мнения за ФДТ на Шисейдо!Но за него имам мнение.По скоро отзиви за ФДТ на Кларънс ме интересуват, понеже не съм го ползвала.Но като се познавам ще заложа на познатото.

# 2 313
И аз имам 30 годишна мечта - късо дънково яке върху дълга феерична рокля. Мечта от американските филми от 90-те Smile Така и никога не я осъществих. Не знам защо. Много ми харесва небрежността на този look.
O, и аз, ама все не намирам подходящото дънково яке - хем да е тънко и меко, хем да е вталено, хем да е късо, хем да не са ми дълги ръкавите - няма угодия SmileySmileSmiley

Весана, такова си намерих след много дълго търсене в Ганг Банг, както казва моя мъж на индийските магазини. Laughing И между другото, напоследък само там успявам да намеря дрехи от памук, на което много държа. Изкуственяците стават масовка. Sad

Аз родих първото на 25. Желано и от двама ни.  Второто - на 27. Също желано и от двамата. И за трето имахме време, и финансова възможност, но аз нямах физическите сили, тъй като сметнах, че това ще ми коства още поне три години отделяне от нормален социален живот.
Не съдя никоя жена, която е решила да забременява, по което време е решила да го прави. Нагледала съм се на жени, които са родили само защото това се очаква от тях в този момент. Или за финансови облаги.
Майчинството за мен трябва да е желано и осъзнато.

Последна редакция: чт, 07 мар 2024, 21:10 от Без цел

# 2 314
Ако за нещо съжалявам е, не че родих на 24 ( според времето даже бях закъсняла), а за това че останах с едно детенце. Исках, не се получи. Моето момиче, ще стане на 31, но за мен винаги ще е моето детенце. Няма ранно или късно майчинство, а само желано и осъзнато. Когато и да се случи. Мама никога не ме е критикувала за скъсаните дънки, които и днес нося, дори и да виждах неодобрението в погледа ѝ, тактично си е замълчавала. Аз съм по-крайна в изказванията си, но много се старая да не се меся в изборите на моята дъщеря. В ранната ѝ детска възраст аз избирах. В един момент я оставих тя да сформира стила си. А моята баба видна за времето си кокона ме поощряваше в гизденето и много се фуклявеше с внучката си. Татко пък беше този, който скъсяваше ученическите ми престилки ( да древна съм и ходех с такава синя с бяла екичка) и той ми купуваше дънките от кореком и обувки на платформа. Към днешна дата споделям с него всичките си нови покупки както ги споделям с вас.
Мими 8809, якето от линка е много хубаво. За трето детенце у дома си знаете най-добре. Обичам големите семейства. Точно защото моето е малко. Татко е един, аз съм една, с едно дете. Не е толкова хубаво…

# 2 315
Поздрави отново обратно в Европа!
Dez, ако сложиш и една тюлена пола върху дънките ще си точно по Японската мода!
Последни снимки от летището в Токио

На летището все пак имаше Шисейдо, който познаваме от Европа.

На път към Фиджими инари за поклонение.

# 2 316
  • Бургас/Пз
GB, да ти е живо и здраво момчето. Тортата е повече от прекрасна, бих хапнала с удоволствие не само едно парче . Много обичам “бели” торти 🥰

Момичета , ако искате да отидете в Пробната на място, може би е добре да ги попитате в страничката във ФБ кога , как и с какво работно време са, за да не се разхождате излишно.

Ветрена, прекрасно е дънковото яке. Много ми хареса. Кой размер поръча?? Страхотна връзка имаш с твоите момичета, а и те са прекрасни като теб.

На мен много ми липсва моята прекрасница, която преди месец стана на 24. Родих я на 22г , но момчетата ги родих на 31 и 34 и сега още са около мен. Не е като момичетата, но пък с тях имам друга връзка, много различна, но също толкова прекрасна Simple Smile Като гледам дъщеря ми няма никакво намерение да се прибира в България , но живот и здраве каквото й е писано ☺

# 2 317
Вече съм с първи осмомартенски подарък

# 2 318
Ани, S поръчах и ми е точно. За теб трябва да е XS.

Благодаря за хубавите думи на всички момичета Hug
Да си пожелаем да сме щастливи с житейските си избори - те са толкова различни, колкото сме и ние самите.

# 2 319
  • София
Сладкарница Марти я знам и си имам любима торта от там. Шоколадовият чийзкек им е фантастичен! Много любим и за породи купувам от там. Другият чийзкек, който се харесва и нас е с вишна.
Торта Павлова съм побвала. Добра е. Еклерите им искам да пробвам и тортата с круша. За другите им торти мнение нямам. Поръчваме едно и също винаги, почти.

За парфюма, който показах, нямам представа, дали го има навсякъде. Виждам го онлайн тук- таме.

Последна редакция: пт, 08 мар 2024, 17:01 от kopche

# 2 320
Честит празник, момичета! Бъдете много здрави и щастливи, бъдете обичани и обичащи

# 2 321

Честит празник!

# 2 322
Честит празник мили дружки! Бъдете здрави, все така красиви и винаги обичани! ❤️

# 2 323
  • Sofia
Честит празник, мили момичета!
Бъдете здрави, щастливи, обичани, вдъхновени, цветни!
💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐

# 2 324
Честит празник и от мен, момичета ! Бъдете все така прекрасни, здрави и обичани
Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт