Отговори
# 2 295
G&B, страхотна ти е тортата, да си я хапнете с кеф!

Бих път до Пробната без чадър, подгизнах и не работи. Като го видях магазинчето се сетих, че съм го виждала и винаги е затворено.
Сетих се от снимката на предпоследния ред на Агент за сестричката на една приятелка. Бяха и донесли отнякъде в соца рокля и отделно пола от еднаква материя и тя си ги беше облякла едно върху друго. Спукаха я от подигравки децата в училище, а то момичето си било с авангардни разбирания още едно време...

# 2 296
G&B, да ти е жив и здрав младежа! 🍀
Прекрасна торта!
Кога ти е средващото посещение на Мароко, да направим форумна среща? 🍻

Моят малък тийн е рожденик в неделя, но ще поръчам от любимата сладкарница. Не ми се рискува. Не съм майстор като някои от вас. ❤

Vetrena, честито яке, с радост да си го носиш!
В последно време нося доста прави широки дънки, поло + дънкова риза. Май съм в тренда. Изолира студа и избягвам пуловери.
В хладните агадирски вечери кашмирен пуловер ми беше идеален, но студа тук си иска повече слоеве. Или съм само аз зиморничава, не знам.

Моят форумен ФдТ на Шисейдо е нюанс Alder. Заспа ми, и съм много доволна.

# 2 297
  • При децата ми
Моят син е на 20. Тази година ще прави 21. Щерката е на 14, това лято ще навърши 15.  За протокола на 47 г. съм. Sunglasses

G&B, жив и здрав да ти е рожденика! Flowers Four Leaf Clover
Аз подарявам предимно пари, да си купят каквото искат. Или купувам това, което искат.
Еййй, наборке.❤И аз ще правя 47, баткото стана на 21,малкият на 15 есента.
G&B, жив и здрав да ти е орекрасния син! Да си сбъдва мечтите с лекота!🥰
Ние сме супер тук, наслаждаваме се много, правим масажи и не спираме да говорим.😀

ДХ3, аз те помня още от темата за Набор 2003 г. Simple Smile Децата ни, и малките и големите са набори. Smiley А, аз ноември, живот и здраве ставам на 48. Flowers Four Leaf Clover

C&B, шегуваш се нали?! Как трагична? Страхотно изглежда тортата! Birthday

# 2 298
  • София
Днес пристигна Levi's-а, много е "готино", стои ми "ужасно хубаво", 80-тарското момиче е щастливо Grinning
https://answear.bg/p/levis-dankovo-yake-150505?size=S

Честито, Ветрена!!!
Точно този модел дънкови якета (още повече и Levi's- изработката, шевовете, копчетата и въобще цялостния вайб, който носят със себе си) за мен са най- удачните и хубави. Обожавам ги от мига, в който за пръв път ги видях и пробвах в магазина им на ъгъла на Солунска и Витошка навремето. HeartHeartHeart
Много е хубаво това яке! Точно мой модел! Heart Eyes
Такова хубаво имам точно от HM. Тясно, излято по мен, като риза. Нося само с рокли или поли.

За РД на сина ми и дъщеря ми-само пари давам вече. Те си избират в какво искат да инвестират парите после.

Вчера след фризора бях ...на гинеколог. Карам си списъка със задачи -една след друга. Питах я докторката по време на прегледа, какво става с цикъла ми, който за последно дойде миналата година -12 април. Има ли признаци нещо и пр. ThinkingЧе от тогава  -ни вест, ни кост. Тя ме гледа и вика - яйчници смалени до 1,5 см. Един фоликул в единият. Изтъняла стена на матката. Признаци за цикъл -йок!
Като на шега, днес - на 330 ден от последният цикъл, ми....дойде изненадващо отново! Ха, сега, де !? Все едно за да опровергае АГто, че да има какво да си приказваме с нея следващата седмица, когато ще ходя да си вземам резултат от цитонамазката....Sweat Smile

Днес получих от размяна много красив нов за мен аромат!
https://www.fragrantica.com/perfume/Issey-Miyake/Nectar-d-Issey- … -Fleur-63283.html
Много женствен и зареждащ за мен аромат! Поезия! Heart Eyes

G&B, честит ти рожденик! Да ви е жив и здрав! Тортата е великолепна! В първият момент единият бадем ми се видя като тиквена семка на екрана... Laughing

Последна редакция: чт, 07 мар 2024, 17:27 от kopche

# 2 299
  • Sofia
G&B, все така да не ти се получават декорациите!!! Весел празник!
Всички сте много хубави - и майки, и деца!!!
Май повечето сте с големи деца - моята ще навърши 18, пък аз 49😏
Копче, този аромат ме заинтригува, има ли го в парфюмериите?

# 2 300
  • тук-там
Весана, ти си от моя отбор - девойката на 19, аз на 50.
Страхотна торта! Със здраве да си я хапнете!

# 2 301
  • София
G&B страхотна торта,а аз уж не обичам сладко.Не знам какво се обърка,но остарявайки започнах да ям повече сладки неща и още по-лошо да изпитвам понякога глад за тях.
Перличке мислех,че само аз не улучвам Пробната,но явно не е така.Понеже ги следя във ФБ,често виждам съобщение,че в събота ще работят от 12 до 14-15 часа.През седмицата също често е затворено.Явно имат достатъчно клиентела и не е проблем за тях.А не беше така преди няколко години.
Ветрена честито яке!

# 2 302
Vetrana, припознах майка ми в думите ти. 😍 И за мен тя ми е най-добрата приятелка, но имаме различни вкусове.
Днес топличко, слънчево 18 градуса и ще се разходя по магазините. Бях набелязала дънки с баста/ плоха/ не зная как се нарича. Влизам в магазина и ще ги пробвам заедно с едни с навит крачол. Не се харесах с нито едните и звъня на мама и тя “ Ако трябва гола ще ходиш, ама не те харесвам с нито един от моделите!” Смях се много с нея, но и аз не се одобрих. Влязох в Зара да видя какво има покрай роклята на Ани. Нищо не харесах да ме накара да събуя пола, ботуши чорапогащник и риза. Неподходящо бях облечена за пазар луд да станеш, ако се събличам и обличам във всеки магазин. Естествено нищо не купих. 😁
Сега ме е яд, че не влязох в парафюмериите. Не съм пробвала новият Мис Диор. Обичам и днес разнасях Miss Dior Le parfum разбира се спрян от производство.😔
Преди две години си купих от Зара рокля тип нощница не бях сигурна, че я искам, но я купих. Стои си необличана, но ще си ушия цвете за една друга рокля нощница от нея.
Ани и на мен цвета на роклята само ми хареса. Сигурна съм, че ще си купиш по- хубава. Момичетата са ти дали чудесни предложения. В Беста съм си сложила в любими една коприна тъмно червено. Чудя ѝ се, че като залетя по нещо и преповтарям покупки.

G&B, честит ти рожденик. 🎂🍾Много здраве и късмет му пожелавам.

Искам ризата на mtz. 😍
Много изписахте и вече изпуснах нишката.

Последна редакция: чт, 07 мар 2024, 18:30 от cloè

# 2 303
Dez, с най-голямо удоволствие бих се срещнала с теб не само в Мароко, но ако е там поръчах една рокля да не ме пропуснеш в тълпата.

И един кожен колан, за всеки случай.

Последна редакция: пт, 08 мар 2024, 09:40 от G&B

# 2 304
G&B, тортата е страхотна. Декорацията е точно по мой вкус, и аз ги правя такива.

Новият фдт на Шисейдо е хубав за естествен вид, тествах като избирах за госпожицата, с нея сме между Ivory и Opal, лицето изглежда фотошопнато.

Галдучо, видях тази дънковата пола в Дика
Скрит текст:
плата е много мек и при ципа всичките бройки бяха леко нагърчени, мисля едно обличане и ще се развали формата.

Майка ми има друга приказка - Ще излезнеш облечена с ТОВА? Не съм умряла още. Виж бабите бяха класа - свиваха неодобрително устни, без да кажат и думичка и аз вече събличах 😃

ДХЗ enjoy и за мен на дамското спа парти.

Утре искам да си купя нова рокля 👗

Последна редакция: чт, 07 мар 2024, 19:34 от Al Georgieva

# 2 305
Ох, Ал 🤣 синът ми да е бил на 2 г, когато ме видя, че ще излизам с прокъсани дънки и ме попита дали нямам други гащи.

G&B, честито да е момчето ти!

Не ми е до писане, но ви чета с удоволствие. Новото начало, което предстои, ме притеснява как ще потръгне и дали ще е успешно. Планираните 2 кратки екскурзии  някак си остават на заден план.

# 2 306
  • София
Да са ви живи и здрави рождениците!
Моите деца са декември и януари. Вече на 19 и 13. Аз не казвам на колко съм. 😁
В понеделник открих страхотна сладкарница в Дружба 2. Една огромна витрина и там торти, торти и сладкиши!

# 2 307
  • Бургас
Благодаря, Ал! Това, че е мека е добре за мен, но все пак ще видим.Поръчах я да дойде в магазина и ще мога веднага да я върна.

# 2 308
Да са ви живи и здрави порасналите дечица!
Страхотна торта!!
Marj, не си сама и аз съм закъсняло мамче на 42 с 3 годишно хлапенце и още се чудя дали да не му направя компания с още едно Simple Smile

Дългас още ли са с намаления? Много се чудих за един ТФ, ама не се реших…

Иначе полите ми дойдоха и като изсъхнат ще ви ги покажа, много ми харесват на мен, само че сега им търся някакво късо черно яке:)

Харесала съм това , но да видим дали ще взема някакъв бонус, че ми се свиди кредитната карта вече:
https://www.patriziapepe.com/bg/en/nappa-lambskin-jacket-8054607948809.html

# 2 309
Да са ви живи и здрави рождениците!
Моите деца са декември и януари. Вече на 19 и 13. Аз не казвам на колко съм. 😁
В понеделник открих страхотна сладкарница в Дружба 2. Една огромна витрина и там торти, торти и сладкиши!
Къде е тази сладкарница? Само ще погледна витрината Wink

Общи условия

Активация на акаунт