Отговори
# 2 280
  • София
G&B, много здраве и успехи на порасналото ти момче желая! Относно подаръците, сме скучни - правим събиране с хапване и пийване. Подаряваме нещо дребно.
МТЗ, много ти е слънчева и красива девойката!
Относно роклята на Ани, вчера точно да й предложа една копринена от аутлета на Манго и тя се изчерпа.  Тази беше, може и пак да се появи https://www.mangooutlet.com/bg/women/dresses-and-jumpsuits-midi/ … utm_medium=social

Последна редакция: чт, 07 мар 2024, 14:30 от asa

# 2 281
  • Пловдив
Прекрасни са ви дечицата, момичета! Честити и успешни да са! Моят синковец е на 24, а аз родих безумно млада. Пак бих го направила... Sunglasses

# 2 282
  • При децата ми
Моят син е на 20. Тази година ще прави 21. Щерката е на 14, това лято ще навърши 15.  За протокола на 47 г. съм. Sunglasses

G&B, жив и здрав да ти е рожденика! Flowers Four Leaf Clover
Аз подарявам предимно пари, да си купят каквото искат. Или купувам това, което искат.

# 2 283
  • София
G&B здраве и късмет за твоя рожденик и разбира се най-вкусната торта на света!

Успях да ви изчета,ама мноооого пишете.Да се "похваля",че оставих цяло състояние в Дъглас,но при техните цени не е трудно.Имах и гифт карта.Та с две думи направих си осмомартенски подарък.Довечера ще уведомя любимия, да си знае.
Загледах форумния ФДТ на Шисейдо,за да установя точния цвят,обаче консултантката ми предложи на Кларънс,че имал по-озаряващо и топло излъване.Някой с мнение за него?Ето този,не че накрая няма да си купя това,което съм си наумила.
Скрит текст:
Пробната много пъти съм искала да я посетя,но все затворена ми се струва,когато минавам от там.Не знам по кое време работи.Дори съм си наумила за бала на щерката дали да не си потърся тоалет там.

# 2 284
  • тук-там
Али, на шисейдо е много дискретен и околните изобщо не биха реализирали, че си с ФДТ. Зависи какво търсиш. Аз съм загледала коректора на Шисейдо.

# 2 285
Моят син е на 20. Тази година ще прави 21. Щерката е на 14, това лято ще навърши 15.  За протокола на 47 г. съм. Sunglasses

G&B, жив и здрав да ти е рожденика! Flowers Four Leaf Clover
Аз подарявам предимно пари, да си купят каквото искат. Или купувам това, което искат.
Еййй, наборке.❤И аз ще правя 47, баткото стана на 21,малкият на 15 есента.
G&B, жив и здрав да ти е орекрасния син! Да си сбъдва мечтите с лекота!🥰
Ние сме супер тук, наслаждаваме се много, правим масажи и не спираме да говорим.😀

Последна редакция: чт, 07 мар 2024, 16:47 от ДХ3

# 2 286
Аз пък родих безумно късно, тази година навърших 50, госпожицата навърши 7, младият господин 18.

# 2 287
Такааааа, докато се разсейвах с какво ли не довърших тортата. Кокосови блатове, маскарпоне, ананас и няколко черешки за цвят. Декорацията е трагедия и далеч от първоначалната идея, но следващият път - по-добре.

И да не е съвсем спам.
https://www.guess.eu/en-gb/guess/sale_fw23/satin-slip-dress-pink … _campaign=awin_EU

Рокли от сатен на Guess.

Последна редакция: чт, 07 мар 2024, 23:56 от G&B

# 2 288
Е, ако това ти е трагичната декорация.....

# 2 289
  • София
mtz и аз ползвам ФДТ на Шисейдо от години и съм много доволна,именно заради дискретността му.А аз съм си малко консерва.Харесам ли нещо мога да го ползвам до откат,както се казва на жаргон.
Аз съм с големи деца.Щерката,както знаете ще бъде абитуриентка,а синът ми е на 26.Труден ми е изборът за подаръци и за двамата,особено за сина ми.Обикновено питам,отговорът е винаги един и същи:"Не знам".И през последните години и за РД и за Коледа получава пари.

Последна редакция: чт, 07 мар 2024, 16:54 от Ali97

# 2 290
Тортата е прекрасна! Heartbeat
И аз каквото харесвам го ползвам до откат, като Сиска и Али!

# 2 291
Еее, това си е мастерклас торта, браво!❤

# 2 292
G&B, много късмет и попътен вятър пожелавам на младежа!
Тортата ти е страхотна, а и като й чета състава - все любими продукти, ослюнчих се Simple Smile
Роклята много ми харесва, като един не-почитател на рокли веднага се видях в синята .

# 2 293
  • София
Великолепна торта!

# 2 294
G&B,  да ти е жив, здрав и палав рожденикът! И на жени да му върви и на коли и учението да приоритизира! Grinning
Тортата е великолепна! Семпла и изискана!

Шисейдо правят хубави ФДТ (последната седмица смесвам 2 стари Шисейдота с 3 - още по-стар и много ме радва резултата)

Родих късно, но отмъщението на тийнката не ме отмина - всичко взима и не пита, а когато изобщо връща не е в оригиналния вид, което ужасно ме дразни! Oт парфюми, през обувки, панталони, пуловери...

Дънковото яке, което нося с летни рокли от години е бяло и късо, но не и вталено. Класическо като на Ветрена (със здраве да си го носиш! На Магни също харесах дънките - и 2-та чифта!) е нелоша идея за пролетта. А и тази година един от треновете е дънки върху дънки върху дънки, та изборът е огромен!
https://www.vogue.co.uk/article/denim-trends-2024
https://www.whowhatwear.com/jeans-trends-2024

Последна редакция: чт, 07 мар 2024, 17:40 от Agent Provocateur

Общи условия

Активация на акаунт