Отговори
# 120
Много хубаво синьо, Вещичке( hechicera 🤗)
Весело да си прекарате.С какво ще го съчетаеш това сако?

# 121
Много много ми харесва тая рокля на Дафне.

https://daphne.bg/efirna-roklya-v-stilen-grafichen-sinyo-zelen-print-43s1345rn1
 И тая чанта, но вече ще престана! Cry

https://daphne.bg/bg-chanta-ot-estestvena-kozha-v-cvyat-alpine-green-298600

# 122
  • Melmak
Много хубаво синьо, Вещичке( hechicera 🤗)
Весело да си прекарате.С какво ще го съчетаеш това сако?

Ейй, един човек да ми разбере никнейма! Blue Heart

Благодаря ти! Амии с кожен клин или с дънки. Ама май с дънки е по-добре, че прибират. Зимното тяло не е гот!
Мислех с тези:

Скрит текст:

# 123
  • Sofia
Чудно е сакото! Пък и щом е ново. И с дънки, и с клин става - с каквото се чувстваш по-добре.
Мими, не искаш тази рокля. Чантата може и да я искаш:)

# 124
  • София
Vetrena, бързо да минава тази дивотия с промененото лице. И на мен ми се е случвало - ужас е!

Блейзерът и дънките на вещичка силно одобрявам! Много красиво синьо.

Аз също съм в стилистичен застой, както често се случва този сезон. Носят ми се светли леки дрехи иначе. Трябва да подрежа косата ми, че е станала дълга и каквато е хвърчаща - на вещица го докарвам, а все на опашка е тотална липса на стил.

Последна редакция: ср, 07 фев 2024, 13:32 от Harpalike

# 125
Ти хубаво преставаш, но на мен каква муха ми пуснаааааа... Close

# 126
  • Melmak
Благодаря ви, дами! Сетих се, че свекърва ми подари ново бижу за рд. Ще го съчетая с блейзера и дънките и това ще е! ❤

# 127
Аз съм от тези, които преди да купят нещо много премислят трябва ли им наистина или не - не пазарувам безразборно, мразя да се затрупвам с вещи - имам усещането, че нямам простор, дрехи редовно изхвърлям / то не е точно изхвърляне - оставям ги до контейнера в чантички и който има нужда или си хареса нещо, си го взима / След това често се присещам за нещо с  което вече съм се "сбогувала"  ..... с две думи едно практично теле съм с изграден стил - спортно-елегантен - скини дънки, прилепнала блуза, висок ток, кожено яке , семпли бижута с любимият ми камък - това съм аз
Имам един екип на Стела / подарък за един Свети Валентин от любимият / - нямам по-непрактичен и спъващ движенията екип от него - само за кифлеене става
И аз като Сиска много харесвам бежево и редовно се обличам в този цвят, но и черно много обичам - харесвам се много в черно.
Херци, чудесно си го измислила - точно мой стил

Последна редакция: ср, 07 фев 2024, 14:55 от macadamia

# 128
  • Бургас/Пз
Вещичка, много хубаво синьо е сакото . Аз съм за черен кожен клин Simple Smile И да ни се покажеш като тръгнеш да излизаш .

Мими, само обърни внимание на подплатата , че имам една подобна рокля и едва покрива дупето 😂🙈
Чантата мисля , че нищо няма да побере, може даже и портфейла и телефона да не влязат заедно.

Аз днес съм със синя рокля , кафяви ботуши и кафявата Зарена Simple Smile

Поръчах и поредното кафяво палто, да видим този път дали съм уцелила ☺

# 129
Цитат
Мими, не искаш тази рокля. Чантата може и да я искаш:)
- подкрепям.
За 100% полиестер трябва да е много по - хубава (и на  по - ниска цена), че да я искаш силно.
Ейй голяма съм скръндза напоследък...
hechicera_ харесва ми сакото. Ако имаш съмнения , че не си в топ форма, мисля че с дънки ще се чувстваш по - добре. Приятна вечер с приятелките Simple Smile.

# 130
Макадамия, мацка си с този екип! Какъв е тоя спорт?
Харпа, аз не виждам да ти е прекалено дълга косата, добре ти стои, но ти най- добре знаеш как ти се носи. Много хубаво червило!
Мими, чантата е чудна, но роклята и аз мисля, че не ти трябва с такава кройка, пък и 100% полиестер.....

# 131
Ама нали ви казах, че нося изкуственяк нагоре. Воалените турски рокли от Моон /дето и лайт пазаруваше от него/ са същите, на същата цена. Joy Много ги харесахте, само мъжа ми питаше дали ще ходя с тая нощница на работа днес...! Joy

# 132
И си помислих, че докато мога да нося красиви рокли и да се обличам разнообразно ще го правя. Въпреки ограничението на служебната ми униформа и все по-малкото поводи да си купя, и облека нещо ново.
Важи с пълна сила за мен. Нямам много поводи за разнообразни дрехи, но разнообразявам гардероба си според възможностите. Ако нещо не се носи по-дълго време, изхвърлям без жал. Не обичам да трупам и събирам, не съм и минималист.Когато става дума за личния ми комфорт и хигиена, не мисля за околната среда.

# 133
Харпа, толкова си изразителна, дори когато вероятно не целиш да изразиш каквото и да е, че като пуснеш снимка, се хващам, че буквално се втренчвам в нея.
Тази коса и цвят много ти отиват, но да, разбирам какво имаш предвид. У дома, а често и на работа съм с подобна "тотална липса на стил", т.е. опашка, чиято височина зависи от конкретния кеф или липсата му.

Поръчах си 4 панталона - два дълги, два 7/8, всичките с широки крачоли. Ако се харесам с нещо, ще пусна снимки.

За полиестерите - вече има страхотни полиестери, които по нищо не отстъпват на естествените тъкани, а често ги и и превъзхождат. Неслучайно спортните дрехи са "изкуственяк". А и, честно казано, предпочитам да съм в качествен дишащ полиестер, отколкото в нещо, което гладя половин час, за да стои във форма 5 минути или докато седна някъде.

Последна редакция: ср, 07 фев 2024, 14:16 от Vetrena

# 134
  • София
Vetrena, много са удобни такива панталони! Лятото мога дълги само такива да нося - супер удобни и държат хладно. За по-хладните сезони също са добри, но не стават за студ.

Благодаря ти за милите думи!

Общи условия

Активация на акаунт