Отговори
# 135
  • Sofia
Къде са тези панталони?

# 136
Макадамия, мацка си с този екип! Какъв е тоя спорт?
Kangoo Jump - всяка обувка тежи 2 кг.

# 137
Да се включа, че и зимното тяло може да бъде супер, от нас зависи ❤️

hechicera_Синьото сако е хубаво, с тези дънки ще стои и бих сложила черен т-шърт с къси ръкави, че навсякъде е жега по заведенията.

Mimi, на роклята и чантата само цвета ми харесва.

# 138
Къде са тези панталони?

Принципно ги коментираме - като модел, а не конкретни. Аз харесвам такива (на този конкретно още му се чудя заради цената):

Спортен вариант, широки крачоли, дължина 7/8:
https://modivo.bg/p/tommy-hilfiger-tekstilni-pantaloni-1985-ww0w … ezhov-regular-fit

Леко разкроени, 7/8:
https://modivo.bg/p/marella-tekstilni-pantaloni-minerva-23378103 … ekriu-regular-fit

Много нося и прави:
https://modivo.bg/p/calvin-klein-tekstilni-pantaloni-essential-s … 8-sin-regular-fit

И прави, 7/8:
https://modivo.bg/p/max-mara-leisure-tekstilni-pantaloni-furio-2 … letov-regular-fit

# 139
Светлосиния на Келвин Клайн е убийствен!

# 140
Момичета, ето ни в новата тема.
Св.Валентин вече не празнувам, защото не съм влюбена в конкретен човек, ама имам любов към себе си и сигурно ще си почерпя душата с шоколад и от мен да мине и близките ми хора ❤️
Купих си кецове на Карл Лагерфелд, ама сега пуста суета, да инвестирам ли в тениска??? Какви са тези цени от 180 лв за тениска с логото на бранда??? Заслужава ли си?

# 141
За мен нищо не си заслужава такива цени, освен ако е нещо невиждано.Имам яке на Лагерфелд- добре се представя, но за тениска 180 ми е ту мач.
Напоследък качеството на дрехите е лошо и не инвестирам големи суми в такива бързооборотни дрехи- тениски, потници.

# 142
Момичета, не се сдържах и поръчах чантата на Liebeskind - много я мислих, много я харесвам, изчерпа се и сега съвсем ненадейно се появи една бройка ...
https://www.bestsecret.com/product.htm?back_url=%2Forder_details … 9281&colorCode=10

За тениска с лого 180 лева не бих дала ....

Последна редакция: ср, 07 фев 2024, 15:24 от macadamia

# 143
  • В полите на Пирин планина
macadamia, чантата е много хубава (само цената не ми харесва, но това го казвам на шега, защото е извън моите граници за цена на чанта Simple Smile ).

Мими, аз харесвам Дафне, но само на намаления. Не мисля, че дрехите им отговарят като стил и качество на редовните им цени.

Клеми, успех на изложбата! До кога ще продължава?

Широки панталони харесвам, но не на мен. Аз нося прави и по-прибрани.

И аз предпочитам немачкащи се материи. Нямам предразсъдъци за полиестер.
Не мисля, че ми трябва нещо кой знае какво - имам много дрехи.
Може би някоя рокля. Обичам рокли.

Имам си нови сникърси:

Трябват ми и нови бежови сандали. Може би и някакви бордо, също.

# 144
Klemy , супер ще гледам да дойда аз, макар и по - късно, че си имам ангажименти до към 19,30.  Николай Табаков организира един клас за изработка на лампи, докато бях студентка за втори път Simple Smile.  

macadamia честито, тази ми харесваше най - много от трите.

Последна редакция: чт, 08 фев 2024, 06:46 от pep_si

# 145
Lina, покажи дънките моля! И аз си взех подобен модел наскоро, но още си стои с етикетите!

Тути, палтото е прекрасно, абсолютна класика! Дано черно да ти отива!

Агент, ти само задаваш въпросите ли, без да отговаряш? Simple Smile
Технически въпросите са за запис в темата, а аз съм се записала като съм запретнала ръкави и съм я създала ИМХО Simple Smile

Но за статистиката - празнуваме и отбелязваме (ако имаме сили и време) всякакви празници - и Ортодокс, и Католически, и Еврейски, и Kитайска Нова Година и Хинду (Холи/Дивали/етц.)... т.е. когато децата ми кажат "днес е Ханука и трябва да ядем палачинки" правя палачинки, а като украсяваме за Коледа се вади и менората.  Когато индийските колеги и съседи канят и черпят не се дърпам и превземам на религиозна или атеистична основа. Когато евреин ми каже "сори, в Петък не мога" не въртя очи. За Хелоуин правя костюми, мажа децата и приятелите им и себе си и гледам да не съскам много за количествата раздавано кенди ("the more the better"). Моята логика е, че ако уважавам традициите на "другите", то в един момент се стига неизбежно до реципрочност Wink

Спонтанно мога да се влюбя във вещ, но спонтанно не пазарувам (или ако съм толкова бясна, че съм се лекувала със шопинг след това връщам всичко). А ако се е случило да се влюбя като в онова червено палто се прави анализ с колко вещи в гардероба ми мога да съчетая конкретната пасия, преспивам с идеята, преглеждам малко или не толкова малко инспо онлайн с кафето, и ако продължава да ме мъчи мисълта за нея я купувам след като съм проверила колко ще ми струва връщането Simple Smile За съжаление тепърва се уча да изхвърлям, голяма мъка ми е, та ако не мога да подаря се случва и да продам "за да не иде зян!".

PS Никога не бях чувала/яла "катмер"
PS Тениските с лого отдавна не са актуални, ако не се лъжа.
PS Та със сигурност ще потърся любим шоколад за ММ, а той със сигурност ще ми потърси бутилка по-специално вино.

Последна редакция: ср, 07 фев 2024, 16:39 от Agent Provocateur

# 146
Пепси, страхотна е!!Браво!!!
Агент, за сефте ядох катмер  миналата НГ във Велинград.Никога не бях чувала, че има такава вкусотия на света!!🙃

Последна редакция: ср, 07 фев 2024, 16:26 от ДХ3

# 147
Аз знам като най - вкусно кюнефе, Grinningкатмер  за пръв път чувам. На снимка изглеждат почти еднакво.

# 148
Привет и от мен в новата тема.
Изпуснах всички снимки май...
Споделям мнението на Магни, кога, ако не сега да си угаждаме с красиви дрехи. Не обичам да трупам излишъци и аз, но като видя нещо  красиво и мога да си позволя, ами не му мисля много Grinning
Да се оплача, че ми пристигна една поръчка от Фешън дейс и май ще я връщам цялата. 2 чифта дънки, 2 чифта панталони и чанта, ама как пък нищо този път не ми пасна Rolling Eyes
В издирване съм на кросбоди чанта, черна, да не е със жълти метални части и да не е прекалено малка, Zarena-та все ги гледам и все нещо не ме кефят, бях поръчала тази от Фешън, но е прекалено малка и заминава обратно:
Скрит текст:
Единствено ме утешава, че ми пристигнаха и ето тези сникърси и са сууупер Heart Eyes
Скрит текст:
С тоя катмер сега така ме изкушавате, къде в Пловдив да ям такъв. Кюнефе знам къде, ама катмер, даже не бях чувала...

# 149
Кюнефе мразя, този катмер ми изглежда същата бира - мазен и лепкав ....

Общи условия

Активация на акаунт