"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 63

• 49 749
  • 815
  •   1
Отговори
# 240
Brumbarcheto77  Бебеправенето е процес,в който ще ти се разбърка МЦ,а от там илюзията за бременност.
Четейки коментарите можеш да останеш с впечатлението,че имплантационното кървене трябва при всяка да го има,което е грешно.
Имплантационното кървене е феномен,в който когато дойде не трябва да плаши жената!
Самовнушението и отрицателните тестове довеждат до психологичен срив,недейте мислете за бебето,отдайте се на емоциите и любовта с мъжа.
В подходящия момент ще дойде и вашата радост,бъдете търпеливи!

# 241
Здравейте. На 35 съм с 2 дечица. Правим опити за бебче....никога не съм си следяла овулацията.Наблюдавам я по календара  на приложението. 🫢 Последен цикъл 14.02.24  с най силен ден за бебе/02.03.24/ и бебеправене.
Очаквам да ми дойде на 16.03.24 но от седмица + гърдите ме болят адски безумно много,чак вените са ми се изявили доста. Настроенията няма да коментирам страшно е.
Попринцип последните години съм с редовен цикъл макс ден закъснение. Но такова чудо не е било с тия гърди. Имам и болки ниско като за цикъл,но не идва. Вечер не мога да заспя,през деня съм жива заспала. Глад страшен. Направих тест и излезна това /за мен супер бледа чертичка./ Мнение да пусна ли кръвен?
Благодаря

# 242
Мисля, че е положителен ❤

# 243
Здравейте момичета.. наскоро писах тук, но многоо се притеснявам и пак ще попитам.. на 27ми януари имахме полов контакт с приятеля ми.. цикъла ми е редовен на 29 дни.. на 10февруари ми дойде доста оскъден цикъл, който продължи до 15ти.. имам леки болки ниско долу и болки в гърдите, и гадене почти всеки ден.. правих тест на 22,27 февруари и вчера на първия ден закъснение от цикъла - отрицателни. Според вас възможно ли е да има бременност? 🥺

# 244
  • София
Не.

# 245
Adi45 , доколкото си спомням беше писала някъде, че не искаш да забременяваш. Ползвайте някакви предпазни средства тогава, вместо да чудиш всеки месец дали не си забремняла.

# 246
Здравейте момичета !
Силно притеснена съм. Вчера ходих на АГ и не се видя нищо с 8 дни закъснение.
Пусках ЧХГ 3 пъти.
06.03- 86mIU/ml
08.03- 230mIU/ml
11.03-1060mIU/ml
Според вас нормално ли нараства ЧХГ и защо не се вижда все още нищо? Другата сряда ще ходя отново при АГ дали ще се види ,ще умра от притеснение.

# 247
Здравейте
Искам да попитам според вас теста положителен ли е - направен е два дни преди предполагаемия

МЦ.

# 248
Здравейте момичета !
Силно притеснена съм. Вчера ходих на АГ и не се видя нищо с 8 дни закъснение.
Пусках ЧХГ 3 пъти.
06.03- 86mIU/ml
08.03- 230mIU/ml
11.03-1060mIU/ml
Според вас нормално ли нараства ЧХГ и защо не се вижда все още нищо? Другата сряда ще ходя отново при АГ дали ще се види ,ще умра от притеснение.
Всичко е наред. Изчакайте още и посетете АГ.
djidji96 Положителен е.

# 249
Titito33, на 1 седмица закъснение е нормално да не се види нищо. Затова е хубаво първият преглед при лекаря да е най-рано 14 дни след закъснение на цикъла. ЧХГ се покачва идеално и всичко е наред, просто много сте подранила с прегледа.

# 250
Здравейте
Цъкала преди ми беше на 28 дни
Сега варира 30-32-33
Днес ми е 29 ден
Искам да попитам според вас теста положителен ли е направен е 3 дни преди предполагаемия цикъл
Дали да не направя кръвен и или да изчакам още 2-3 за нов тест
-

# 251
Според мен е положителен.

# 252
Здравейте, моята история е следната имам две нормални раждания и от скоро правя нови опити за трето детенце.
Преди два месеца бях бременна, но всичко приключи в 9г.с. с вакуум аборт и последвала хистология за частична моларна бременност.
По препоръка на лекарката изчаках един цикъл и да спадне чхг-то и подновихме опитите, в следствие пак съм с положителен кръвен тест 159.000
След 48 часа беше 258.000 по това време запична и зацапване, в последствие по-силко кървене, което овладяхме с уртрогестан и нош па (донякъде сама съм си виновна за засилилото се кървене, не почивах изобщо, но нямах избор)
Три дена след последното чхг поискаха ново и е 478.000 на видеозона нищо не се видя, било доста рано.
Вече съм във всякакви филми, първо да не се повтаря моларната бременност, второ че това чхг не расте правилно.. лекарката каза да продължа с уртрогестана аз много не виждам смисъл и така ми се иска да избегна още един аборт, но за сега чакаме и това ме побърква.. някой с подобна история има ли?

# 253
Здравейте момичета правим опити за бебенце и искам до попитам кога най-рано мога да разбере дали се е получило ?

# 254
Ако цикъла ти е редовен има шанс 2-3 дена преди очакван цикъл, но за най-сигурно след закъснени, тоест след 25.03

Последна редакция: ср, 13 мар 2024, 13:41 от Heyheyy

Общи условия

Активация на акаунт