"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 63

• 49 843
  • 815
  •   1
Отговори
# 225
Не пуша поне от 15 години, но познавам много бременни, които от време на време си пушеха и нищо фатално не се случи. Противно ми е разбира се да видя бременна с цигара, но всеки си има слабости или зависимости. Мисълта ми е че... имам едно дете на почти 10 и като бях бременна се хранех здравословно, после кърмих, после то до 2-3 годишна възрат не ядеше сладко и то беше  на здарвословно хранене, е пукна се да боледува и не мисля, че има млечен зъб без пломба. Имам познати с лош начин на живот, които отгледаха по-здарви деца от моето...

# 226
Geriichka Тестове прави ли? Кръвен пуска ли? Консултира ли се с гинеколог?

Не съм. След толкова много разочарования, не смея и да мисля за това.

# 227
  • София
А имаш ли намерение да направиш или да ти кажем направо тука в темата дали си бременна или не, защото моето мнение е 50 на 50, но не знам дали ти помага по някакъв начин.

# 228
Здравейте това са изследванията ми от вчера .. трябва да съм в 5 седмица, но като ги сравнявам в интернет нещо нищо не разбирам дали са добре. Моля малко помощ

# 229
Здравейте това са изследванията ми от вчера .. трябва да съм в 5 седмица, но като ги сравнявам в интернет нещо нищо не разбирам дали са добре. Моля малко помощ
.  Екстра е ! Simple Smile)) Всичко е точно!

# 230
Здравейте момичета 7 дни преди предполагаемата дата за менструация рано ли е за тест
Четох за Престо

# 231
Здравейте момичета 7 дни преди предполагаемата дата за менструация рано ли е за тест
Четох за Престо

Според мен е рано само ще се разочароваш. Направих си тест 5 дни преди М и беше отрицателен, на другия ден пак отрицателен на следващия пак отрицателен … чак на 4тия ден закъснение ми показа бледа черта😍, но ти ако искаш си направи не ти пречи само да не се разочароваш.

# 232
Привет, момичета! Аз се включвам с подобна питанка като горната. Тествах се на 10ти и 12ти ден след О., двата са за ранно отчитане, но абсолютно отрицателни. Цикълът ми е около 26 дена, поне предишните няколко месеца, тоест го очаквам до 2-3 дена. Смятате ли, че има шанс или да си приема, че и този месец не е нашият?

# 233
Здравейте!
Не се въздържах и направих теста - също като busteeeed и моят е отрицателен.
Странното е че от два дена чувствам тежест в корема си, а видимо не е подут. Също така чувствам търпима болка ниско долу, предимно през деня и в ляво, а тази нощ се събудих от една идея малко по-силна болка отново ниско долу.
Възможно ли е теста да не е показал правилен резултат

# 234
Здравейте!
Не се въздържах и направих теста - също като busteeeed и моят е отрицателен.
Странното е че от два дена чувствам тежест в корема си, а видимо не е подут. Също така чувствам търпима болка ниско долу, предимно през деня и в ляво, а тази нощ се събудих от една идея малко по-силна болка отново ниско долу.
Възможно ли е теста да не е показал правилен резултат

Аз мисля, че обясних много подробно при мен какво беше .. да разбира се, че може да покаже отрицателен не се отчайвай изчакай да ти закъснее М

# 235
Здравейте,момичета.
Имам въпрос към вече по-опитните. Правим опити вече няколко месеца. Този месец ме болят много гърдите, и получих прокървяване 3дни преди менструация. Обичайно ми е точен като часовник, не ми подранява, поне от последните 2,3г насам. Въпроса ми е това зацапване трябва да е леко и не много продължително или при всеки е различно. Благодаря! ❤️❤️

# 236
Направете си домашен тест, всичко друго е гадаене.

# 237

Момичета какво мислите за този тест? Невалиден е или е отрицателен?

# 238
Отрицателен

# 239
Направете си домашен тест, всичко друго е гадаене.
Оказа се менструация,прекалено силно е течението 😔. Продължаваме..

Общи условия

Активация на акаунт