"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 63

• 49 904
  • 815
  •   1
Отговори
# 210
Съжалявам за миседа. Обаче пробвай да направиш поне 2м фоликулометрия, винаги е за предпочитане пред каквито и да било медикаменти.
Може О да ти е в съвсем различен ден, те и тези тестове понякога не са най-достоверния показател. Примерно : може да имаш ЦС и пик на lh и да няма О, може да нямаш изобщо и двете и пак да имаш О!

# 211
Съжалявам за миседа. Обаче пробвай да направиш поне 2м фоликулометрия, винаги е за предпочитане пред каквито и да било медикаменти.
Може О да ти е в съвсем различен ден, те и тези тестове понякога не са най-достоверния показател. Примерно : може да имаш ЦС и пик на lh и да няма О, може да нямаш изобщо и двете и пак да имаш О!
Много благодаря за съвета , обаче пък надеждата умира последна. Ако О е била на 19 ден, имплантация би била до към 28 нали?  Обаче пък при цикъл 27-28 дни ,да е на 19 ден това говори за къса ЛФ , аз вече много се филмирам. Ще ми гръмна главата от смятане и пресмятане хаха

Последна редакция: вт, 05 мар 2024, 10:29 от Vicky.de

# 212
Здравейте момичета. С мъжа ми правим опити от около година. Менструацията ми е нередовна между 30-35 дни. Следя овулация с тестове. Последната ми менструация беше на 04.02 с продължителност 4 дни, на 18.02 доказана овулация. Трябваше да ми дойде на 03.03. Днес е 16 ден от овулацията. На 03.03 усетих болки, като че ли ми идва, но нищо. Тогава направих тест - отрицателен. (тестът не беше с първа урина). От вчера имам болки в яйчниците. Доста нетипични, както по време на овулация. Според вас има ли шанс да е бременност или е някакъв проблем?

# 213
Да има вероятност разбира се, направете си утре с първа сутрешна урина🍀 Дано да е това което силно желаете

# 214
Ако цикълът ви е нередовен и е между 30-35 дни , т.е. може и да нямате закъснение още.

# 215
А има ли такива на които уринарните са отрицателни, а кръвен е показал положителен резултат?

# 216
На мен при първа бременност ми отчете положителен уринарен на 4-5дни закъснение.  Тоест може и още да е рано

# 217
Благодаря ви, момичета. Меря и БТ. Днес е 37.1. Дано наистина е това. Утре мисля направо кръвен тест да направя.

# 218
Да, аз и 3те пъти.
А има ли такива на които уринарните са отрицателни, а кръвен е показал положителен резултат?

# 219
Здравейте момичета и аз да се включа отново. Последно писах в тема 62.
Аз съм с поликистоза, малко нередовен цикъл, хормонален дисбалнс и никога не съм била наясно с овуто, никога не съм била сигурна за менструацията дали ще дойде на време, единствено по симптомите които са :
Глад, гърди с троен размер и силна чувствителност и болезненост в тях. Подут корем и болка в матката/яйчниците и разбирам, че ще ми дойде когато симптомите спрат.
Ноо последните 5 месеца имах много объркани менструации, предписваха ми противозачатъчни за по месец, дуфастон(прочетох темата за Дуфастона и не търся съвет за него)
Ии ето сега съм с 10 дни закъснение (по моя схема, защото най-редовно ми идва от 32 до 34 ден).
Преди точно 11 дни имах силни болки в яйчниците, също и болезнени и леко уголемени гърди ,който продължиха 3дни и предположих, че пак съм образувала някоя голяма киста и от това ме боли,но не на следващата сутрин всякакви болки изчезнаха като на магия, гърдите омекнаха  и си казах мм днес ще ми дойде, дори ходих да си купя ДП.
Но от 4 дни имам неприятно чувство при допир на гърдите, но все още са такива мекички и единствено зърната ме болят страшно много.
Нямам го този апетит който имам преди МЦ, нямам други симптоми, нямам болки в яйчниците както всеки месец. Нищичко освен зърната.
Възможно ли е да е признак на бременност?

# 220
Geriichka Тестове прави ли? Кръвен пуска ли? Консултира ли се с гинеколог?

# 221
Мога ли да попитам бременните пушачки мами как се справят с това да не пушат?

# 222
Спрях ги от раз и с двете деца. Здравето на децата ми е най-важно. Моя приятелка пушеше с първата бременност, детето се роди преждевременно в 8-ми месец и беше в кувьоз 1 месец. Струва ли си риска?

# 223
Спрях ги от раз и с двете деца. Здравето на децата ми е най-важно. Моя приятелка пушеше с първата бременност, детето се роди преждевременно в 8-ми месец и беше в кувьоз 1 месец. Струва ли си риска?

Не естествено и аз с първата ми бременност ги спрях от раз, просто съм пушач и ми е трудно за това питам

# 224
Аз съм дете на майка пушачка,не съм се родила преждевременно,нито съм имала усложнения.
Ако не можете да спрете цигарите,поне можете да ги намалите.
Рязкото спиране на цигари е стимул да ги откажете изцяло!

Общи условия

Активация на акаунт