Рицарки на бялото кантраче - 5.02.-11.02.

• 17 161
  • 418
  •   1
Отговори
# 135
  • да има едно лесно - на мотора
Добър да е денят ви Дами   bouquet

Изчетох ви най- накрая ( все ме изхвърляше сървъра  #Cussing out )
Гледам нещо се сватосвате  Mr. Green
Рецептите за риба са страхотни и в почивните дни ще изпробвам   chef
Танитка  Hug Боксовата круша е добър вариант  Twisted Evil . А за сестра ти - тя си знае най - добре . Дет има една приказка - младите да се вземат, ние старите с каквото можем ще помагаме. Иначе каквото и да и кажеш, все ще си крива .
Мариетка ха дано панделки да връзваш  Heart Eyes

Аз отчет няма да дам , че много се срамувам  Embarassed- вино пих ( доста ). Иначе всичко друго е в режима.

# 136
Здравейте момичета!
Аз няма с какво да се похваля,задържам (59кг).Е,механичното кантарче е по-благосклонно към мен и показва 57 Flutter.
Доволна съм ,че задържам Rolling Eyes.При положение,че съм свалила 16кг досега и празниците минаха без нито едно килограмче нагоре обявявам ДЮКАН за вълшебник babydust7 Hug.
Останалите 5 килца ще изхвърчат до лятото(надявам се) Mr. Green.
Лек ден милички Hug!

# 137
Здравейте!
Днес ще съм стриктен,стига вече издънки,малко ми посветна и мисля да са вземам в ръце... Crossing Arms
jpop4e ,ето ти една сърдитка ... hahaha

# 138
  • София
иии, верно бе снимката
ще сложа утре обещавам

Танита - ами нели не се жени сестра ти, като се раздърпат .( дано не стане де ) ще се върне
сега лесно се събират и разделят
аз се изнесох на 17
трябваше ли да си признавам?

и не съм се мерила на никакви кантари
веднъж седмично максимум

# 139
Аз се сетих що съм се покачил грамово. 2 причини имам  Laughing едната няма да я споделям,че мъ йе срамота малко  Blush ама другата е,щото не съм пил вино 2 дни  Mr. Green  Laughing
Танитка тя си знае  Hug и аз се изнасях 2-3 пъти ( е не останах там дето се изнесох де) ,ама то ъкъля тъй идва. Стига да няма проблемации   bouquet

# 140
Ми то все някога щеше да стане, ама си я отглеждам от доста време и ми е като детенце....

# 141
  • ГОре на черешата...
Добрутрю  bouquet!
Много лошо спах и съм крива, ама ша ми мине. И нищо, че снощи не ядох, сега пак не ми се яде. И кафе не съм пила, щото моя ламтурник по нощите излочил млякото #2gunfire и ме мързи да ида до магазина...да зема да пратя свеки да си размърда кокалите Twisted Evil?

Ванче, слушай сига ко ша ти река - и без туй сме комшийки и моят е година по-голям, давай да са сватосваме, че после да ни ривем като Танитка кой са изнесъл и що са изнесъл. Ей тъй по коммшийски по-лесно ще ни е - ти ша праиш торти, аз мръвки, моичкият нали лозе има - вино - весела фамилия Joy!
Става, а Mr. Green?

Дика, аз вино не пия Crossing Arms. Давай втората причина, да я заобикалям отдалеч.

# 142
Ванче, слушай сига ко ша ти река - и без туй сме комшийки и моят е година по-голям, давай да са сватосваме, че после да ни ривем като Танитка кой са изнесъл и що са изнесъл. Ей тъй по коммшийски по-лесно ще ни е - ти ша праиш торти, аз мръвки, моичкият нали лозе има - вино - весела фамилия Joy!
Става, а Mr. Green?
Щом прайш мръвки-стаа! Mr. Green
Хамчи да вземем поне да ги запознаем,ко ша кайш? Party

# 143
Дика, аз вино не пия Crossing Arms. Давай втората причина, да я заобикалям отдалеч.
Ами втората липсва....то тва е проблема  Mr. Green ам,чи и ти немож се възползва  Wink поради обективни причини  Hug

# 144
  • София
аз пък червено вино обичам
и момчи имам

# 145
  • София
Айдеее, работата стана дебела  Joy

Ванче много ти е сладка "сърдитката", ама тез очи и двете издай сега откъде ги наследиха? Кой от двамата им родители разбива сърца с таквиз очи? Не знам как шЪ ги опазите тез двете щерки от наплив на ухажори ...тцъ, тцъ няма да можете.

# 146
  • ГОре на черешата...
Ванче, само да се позатопли, че - бррррр...пък и на мен ми се пие Рицарско кафенце newsm26.
Дика, язък, ма още има забрана. Ама ша падне тя, ша паднеее smile3508
Мими,на опашката моля tongue! А, чакай, вие за каката се класирате - тогаз няма проблеми Peace!
Джобче, да издам аз може ли? Татито не съм го виждала, ама мама smile3521...ма я е срам и не пуска снимка.

# 147
Добър да е денят ви, Рицарки!

Вероярно повишението апетитно е заради по - ниските температури. Природа, брат, какво да се прави. Ама пък сме Рицарки - да устояваме на ламите, нали така?

Имам някакво лекоооо покачване. Сигур розовият се обажда и си иска своето. Днес повечко водичка, по - малко солчица, че поне да не е голям плюсът. Ей, няма оправия.

Голямо сватосване пада, голямо Simple Smile

Моята мома е още твърдеееее малка за таквиз инициативи - съвсем отскоро си казва името сама  bowuu

# 148
Вие сте луди жени за връзване Shocked Що се натискате да се сродявате ooooh! Утре заради малките диванета ще си развалите хубавото другаруване. Да не стане като по бай Чудомир hahaha Я ги оставете сами да си трошат главите! Пък торти, вино и мръвки (дали беше в такава последователност newsm78) пак ще си правите! Хем ще си имате и чудна темичка за бистрене - за кусурите на снахите и зетьовете Mr. Green

Мариета, де да знам защо ти честитих вече момиче newsm78  Видях, че обсъждате момиченце и реших, че вече знаеш. Хич и не помислих повече Embarassed Ама то една глава за какво по-напред Rolling Eyes А и нали имаше една приказка "акъл море, глава шамандура". Е, мойта е така - люшка се по морето, ама рядко и по малко загребва Mr. Green Нооооо, да знаеш, аз за таквиз работи познавам bowuu

Снощи пак хапнах, разбира се, въпреки целодневната кулинарна вакханалия. Това упражнение с гледането отстрани, докато другите ядат, хич не ми се удава ooooh! Днес обаче започнах добре, пък ще видим докога.....

Танита, не плачи Hug Няма все да седи при тебе, я! Ти днес като се тръшкаш за сестра си така, утре за децата какво ще правиш!? Дано да е взела правилно решение и да е щастлива!

# 149
Водке ха добре си ни дошла отново. Прости невежия тъпунгер ама какво е МТ  newsm78
И друго ти колко си висока, че съм забравила, щото гледам, че се целиш в доста ниски кг?
Мерси  Hug МТ е Майкъл Търманд и неговата диета  Peace
Иначе съм висока 1.64  дребосък съм  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт