Рицарки на бялото кантраче - 5.02.-11.02.

• 17 154
  • 418
  •   1
Отговори
# 120
И моята вечеря приключи - супичка и 3 парти бутчета Embarassed. Глад ме мъчи, много ям! Ей сега като го заблудя тоз мой организъм и като тръгне надолу оня ми ти кантар.... Laughing

Последна редакция: вт, 06 фев 2007, 21:17 от tanita_ko

# 121
  • София
Здравейте,
Явявам се на вечерна проверка.

Вода и чай- малко над два литра, но до лягане ще станат три. 2 кафета
Закуска - 2 варени яйца с майонеза;
Обяд - 50 гр гъбки, нямах повече, задушени в масло и 50 гр кашкавал
Следобел - ябълка
Вечеря - 1 варено пилешко бутче, само долното, салата зеле с лъжица майонеза.

Смятах, смятах, направо съм в златните калории и мазнини  Peace

Луз гледам, че си от Сф, къде ходиш на йога?

# 122
Луз гледам, че си от Сф, къде ходиш на йога?
Мда - и аз искам  Laughing
Айче ми кво да направа...ама по-добре тъй де....на обяд си направих пил.филе на оребрения тиган някъде към 200гр ще да е било,ама изядох маааалко повече от половината...да ти кажа преди докато не омета чинията не ставах  hahaha ама толкоз стриктност тия 2-3 седмици ,че се гордея със себе си. Тва го права за придобиване на навици,че по някое време като нямам възможност да се вторачвам кво ям да не се върна на изходна позиция  Laughing   261uu
Тристанеее къде си бре  Thinking да не прайш оборот на "Мотобойс"-а  Mr. Green
А Мирето къде се загуби бая време  newsm78 дано няма проблеми  Praynig
И Майчето пак си е дала свободно, за бебче да не говорим  ooooh!
Айди аз май ще полягвам...че 10 дни не бях лягала преди 1-2ч. и снощи и днес блажено си се наспивам  smile3524

# 123
Уф,тоз грип направо ша ма умори... CloseИ на всичкото отгоре,не мога да се уредя за компа Twisted Evil
Сватите,ко прайти? LaughingГледайте ми зетьовете,че шъ съ разпраям иначи... Mr. Green

Малииии, Ванче, с тез очи как ще я опазите след време, незнам...
А за Калинката на Джобчето направо безмълвна оставам  bouquet! Искам и ааааааззззз! Щерка!
Мариетке,да видиш очите на малката... Crazy
Калинката на Джобчето е голяма сладурурана Hug.
Хади,то срам не срам,ама ша призная-тоз вирус само на въглехидрат ма избива.Сига ми са скарайте,да са стягам ,чееее Close
Мариетке,Таз риба от консерва не я яж по-добре. Confused

Уф,мисъл сяква ми се губи,щях да пиша нещо и ми изфиряса от кратуната ooooh!
Хади,после пек,кат са сетя.Малиии,изкуфях вечи. ooooh!

# 124
Джопче, Hugаз ходя във фитнес център Mладост,обаче мисля ,че има и в залата на стадиона В.левски ,йова спорт(зала Универсиада).Тази йога ,която посещавам поне веднъж седмично е фит- йога,малко по-силова ,не е съвсем релакс. Peace

# 125

Добро утрооо ! Heart Eyes

Ядох семки снощи. Било ми писано Mr. Green. Аз не купих , но се намери кой. Битката беше неравна и се предадох. Embarassed Малко бяха и им измих солта. Simple Smile

Още не съм се теглила. По-късно ще докладвам.

Хайде ставайте , че съмна  Laughing И хубав ви ден   bouquet

# 126
Добро утро на всички!  Grinning
За снощната проверка:
Общо към 1600 калории /70 гр. протеин, 105 мазно, 85 въглехидрат/
1 час ходене
Горе долу бяха добре нещата с изключение на 3 бисквити  Embarassed
Приятен ден на всички пожелавам!   bouquet

# 127
Добро утро на всички   bouquet
За вчера: закуска - пак немаше, към 10 - грейпфрутче, обяд - пиУе със зеУе и айран, вечеря - боб  Blush и домашна наденичка. Вода - над 3 литра, кайвета - 3 броя.
Да ви се оплача, че дето си мислех, че гърлото ме боли от зора със зъба - да, ама не. Оказа се, че си отглеждам гнойна ангинка, ама нито температура, нито нищо... или дето ми е било гадно съм си мислела, че е от зъба  Crazy От друга страна не знам да се хваля ли, ама кантаря сутринта като ми показа 76 и аз  #Crazy . Ако се задържат до края на седмицата ще бия тъпана  Party
Момичета, много се радвам че ви има   bouquet Без вас досега да съм се отчаяла, че не свалям 20 кила за един месец  ooooh! и да съм се натъпкала отново  Sick Благодаря ви за подкрепата и настроението  Hug
Лек и усмихнат ден  Heart Eyes

# 128
  • София
Добро утро и от мен!

Ванче душа нИ си само ти изкуфяла от тойзи вирус безподобни и мен туй изкуфяване ме тресе якооооо. Гледай сега, те нашите зетьове добре ще ги пазят, де ще ходят, ние само да предадем на щерките кулинарния хъс и ще ги пазят не ами и отгоре, нали така .... ей мъжките майки  thumbsup И да вземеш да пуснеш една снимка и на малката дъщеря, че с тея очи, от теб ли са ги наследили а newsm78

Луз ти ако живееш в Младост, може и да се познаваме на живо, мен там до фитнеса ми е милия роден дом, или по скоро село.

Иначе да си кажа, че съм много доволна от кантара тази сутрин, показва леко намаление. Абе знам, че не трябва да се хваля щот ей сега шъ съ възгордея и шъ съ наплюскам с нещо забранено, ама ми е кеф и не мога да си замълча  Naughty smile3505.

Хади много воден ден на всички!

# 129
  • София
Такаааааааааааа
вчера бях стриктна рибно пилешко водна и после ходих да спортувам
а следобяда се разходих къмто 4 километра по работа

тази сутрин закусих мликце с трички и пиивам кайвенце
и вече имам доста вода заложена

# 130
  • София
Хаосче щом си го закъсала с гърлото ти пожелавам бързо оздравяване, туй гадно нещо ангината, много гаргара от лайка със сода да правиш, помага страшно - от опит ти казвам. И витаминки повече пий, щот сигур си на антибиотик. Бързо да се оправяш.

Мими а снимката, а снимката - чакам аз не забравям  smile3556 smile3509

Тонимиркова нали искаш да стягаш вътрешната страна на бедрата. Вземи си един таймастър, онуй дето го стискаш м/у краките и стяга. Аз изрових един такъв от зълвата и сега като си седна на компа в нас, щот офиса някак си няма как, хем си работя, хем упражнения се павя. Много стяга да знаеш

# 131
Здравейте и от мен. Аз днес съм нещастен ,че имам 400грамово покачване  Cry ама дано е от малкото вода и гадните кюфтета,дето все пак са от купешка кайма  Close
Ама днес очаквам повечко движение и дано с водата да не се изложа кат вчера  ooooh!
Хайде приятен ви ден и до по-късно   bouquet
Мимич нема ли да турнеш  едно фото с новите килца да те скифтаме  Hug

# 132
Здравейте,рицарки  Hug
Аз се позагубих малко, много работа ми се събира,нали приближаат изпитите  ooooh!
Относно кг не мога да кажа, сигурно отговарят на лентичката  Laughing В момента съм на МТ и се надявам на добър резултат, с такава мъка ям тая безвкусна храна  Sick  Дано поне ефект да има  Praynig
Нямам време да изчета всичко, за това само честито на свалилите и кураж на всички   bouquet
Ще гледам да наминавам по-честикко   bouquet

# 133
  • София
Водке ха добре си ни дошла отново. Прости невежия тъпунгер ама какво е МТ  newsm78
И друго ти колко си висока, че съм забравила, щото гледам, че се целиш в доста ниски кг?

# 134
Здравейте, красавици!
Имам някакво грамово олекване, ама изобщо не е в състояние да ме въодушеви. Аман от тия грамчета. Аз съм най-търпеливия човек на света , и понеже рядко си изпускам нервите (май не е на хубаво) обмислям да си сложа боксова круша някъде наблизо. Сега ме е яд, че по едно време можех да си спечеля с кит-кат, ама нали все избягвам да купувам таквиз неща...
Имам главоболие - сега някой ще ме посъветва да наблегна на водата, знам го туй...
Имам и сърдечен проблем - сестра ми се изнася от къщи, отива да живее с гаджето си, не се познават хич (луда работа) и усещам стягане около гърлото и вода в очите.
Това е засега, лек ден! Hug

Общи условия

Активация на акаунт