🦊 ЧААТАЙ УЛУСОЙ 🦊 ТАЛАНТ И ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ 🦊 ПРОЕКТИ, ПАРТНЬОРИ И ПРИЯТЕЛИ 🦊 ТЕМА 4

• 21 083
  • 739
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте!
Спорен Понеделник, седмица и всичко останало.

От днес излъчването на Gaddar ще е в петък по NOW

# 301
Сега СЕГА Време! ❤️СЕГА

# 302

Готови ли сме сега да вървим само нагоре с NOW? Аз - да.

Дахан - Да.

# 303
Привет от мен! Hug
Попаднах на две неща като информация за "Gaddar ".
Едното е от един вестник:
Сериалът Gaddar, който не оправда очакванията и получи ниски рейтинги, няма да бъде продължен. Съгласно споразумението с канала, сериалът Gaddar, който ще излъчи 13 епизода, ще завърши с финал. Вече няма възможност сериалът да бъде удължен и да продължи с втори сезон и ще завърши екранното си приключение, като направи финал в 13 епизода в съответствие с договора.
Другото е от ФБ страницата на Gaddar:
Нашите последователи на телевизионни сериали Gaddar се срещат с продуцентските компании за промяна на датата или канала.  Оценките са под очакванията, тъй като е петък.  С Çağatay Ulusoy няма да има ранен финал, само един сезон ще продължи.  Може да приключи през май.  Ако има някакво различно развитие, информация ще бъде дадена.
Така че, за сега можем да бъдем спокойни.Wink

# 304
Оф, ама и аз като някаква "пророчица" бях писала, че ще има поне 13 епизода и явно ще е така. Знам, че желанието на много хора е да гледат Чаатай всяка седмица, колкото се може по-дълго, но пък така сериала ще е стегнат и без пълнеж, и няма да отегчи. Гледала съм многосезонни сериали и винаги след първи сезон съм прескачала с мишката, дори и любимата ми "Game of Thrones".

# 305
И аз съм на това мнение, Цвети!
А  и почти бях сигурна, че Чаатай се е договорил за един сезон. Hands V
Сега въпросът  е : Кой според вас насилва тази любов?

# 306

Мое мнение - никой не насилва тази любов, просто тя е останала недовършена. Само трябва да я изживеят до край, да си обяснят гледните точки за нещата, които са се случили между и с тях за двете години, в които Дахан е бил в армията. Чак тогава всеки спокойно ще може да продължи по пътя си... Заедно или разделени.., но спокойни и с чиста съвест да градят щастието си.

# 307
Аз си представях 20 серии, но и 13 ще преглътна. Остават 9 серии, в които да ни изненадат. И хората отново да заобичат Чаатай, а и той да не се отврати от работния процес. На него май да работи по платформите му е по-приятно.

Тази любов никой не я насилва. Всъщност до преди 4 серия всички си мислеха как те са се събрали и имаха други очаквания от тях. Сега май само един човек вярва в любовта им освен Айдън. Дахан не иска да говорят, не му разбирам съображенията. И без това беснее, може да я изслуша, пък да се свършва. И тя няма да го преследва повече. Според мен тя не му казва всичко още, но да видим. Той много се инати, тя не е от най-спокойните, направо си е сприхава. И не могат да се разберат. Кажат си две изречения и почват със скандалите и обидите. То затова са казали, че едно от най-важните неща в една връзка е говоренето/споделянето. Имат 9 серии да си кажат всичко.

Нашият човек уби ли някого последната серия или само ги натръшкваше като в кеча? Бедри уби един и май това беше. Ама на Ендер не му ги броя.

# 308
Гери, този път нашия не уби никого. Затова пък все насочваха оръжия към него, не съм ги броила, ама много бройки бяха.

# 309
Цвети, важно е за статистиката после да се знае за колко погубени души отговаря.
До края ще набъбне бройката сигурно.

Аз имам от първа серия да ви споделя нещо, което ме дразни. Не им знам стилистите, няма и да ги запомня. Обувките. Много да ми грозни тези обувки. Светлите. Те са като за планински преходи в зимни условия тези. Като гледам как само в градски условия се разхожда, няма нужда от тях. В предната серия беше със същите но черни. Много по-малко ме дразнеха.

# 310
Най-накрая трей днес?🤔

# 311
Говори се за 13 епизода, защото всички сериали започват с предварителни договори. Най - често се сключват за 13 епизода. Затова се носи тази мълва. И то при положение, че имат някакъв мини ум рейтинг, ако са под него, могат и на 3 епизод да го спрат. Всички тия писания на това се базират. Гадар има достатъчно рейтинг, за да изкара тия 13 епизода. За по нататъшно развитие, зависи от рейтинга.

# 312
13,15,20, аз съм Ок! Само да не се наложи да го спрат, но не вярвам много в това.
Колкото до тези двамата и въпроса от сутринта, аз мисля, че Дахан  не  си дава  сметка колко много енергия
влага, за да живее обратно на истинския си
характер.
 Всичко, което успява да направи е да реагира на това, което не е приел.
А истинската любов се
проявява, когато човек приеме някакво
поведение, дори и да не е съгласен. Това означава да си дадеш правото  да бъдеш човек, но също така да дадеш това право и на другите.
Когато Дахан поеме  своята част от отговорността ще може да усетите съчувствие и към Айдан и по този начин ще се помирят.Трябва постепенно да осъзнае,че човекът, когото е  съдил, е
осъждал него за същото нещо дори и той  да не
разбира, че и е навредил.
Ама, както казва Гери- телешки инат!  Grinning
В това отношение Айдан се справя много по-добре от него!

Чакаме новия фраг!

Гери, такъв тип обувки, често се носят през зимата. За мен не е необичайно.
На мен облеклото му ми е малко еднотипно.
Много ми хареса с черния панталон и якето.

# 313
Времето дойде, ние сме готови. ❤️ Последен 1 час за СЕГА!

П.П. Връщам се да ви чета

# 314
Нова снимка

Общи условия

Активация на акаунт