🦊 ЧААТАЙ УЛУСОЙ 🦊 ТАЛАНТ И ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ 🦊 ПРОЕКТИ, ПАРТНЬОРИ И ПРИЯТЕЛИ 🦊 ТЕМА 4

• 21 053
  • 739
  •   1
Отговори
# 450

Аууу,тази вена! Още Мира я забеляза в Medcezir, ама тя е станала още по-голяма и плашеща!

# 451
Айдан и Дахан
Перфектната хармания

# 452
От сета на Gaddar,стори на Ergün Gezer

И по това време се работи!

# 453
Дами, чета ви и само идеи ми идват.

Първо Чачо изобщо не е единствения помирисвач на коси. Киво го правеше в аилето, онзи от рибарчето също го правеше. А това са другите турски сериал и половина, които съм гледала. Освен на Чаатай неща. Явно е някаква тяхна си еротика, дето в Европа не е толкова популярна. Като имаме предвид средновековието и хигиенните навици тогава сигурно дори са го избягвали.

Второ на снимката е Айдън. Още снимки за забравяне. Оф. Не го разбирам. Тук си е дори много облечена. Защо косата е червена нямам идея. Нормални фотографии. Ама пак ще става драма. Нея дори не се сещам да я показаха. Според мен тази серия освен на снимка няма да я видим.

На видеото се надявам да не е някое убийство и да трябва да го водят на каишка пак. Достатъчен му е мениджъра. А и почна да ме дразни. Не забелязах една лира да е взел за убийствата. То как тогава е наемен убиец. Направо си е психопат така без пари.

# 454
Гери, какви лири да взема?
Той връща парите на Müdür,които Самет завлече.
А кога ще ги върне, не е ясно. Wink
 Тяхната еротика е много специфична-започва от помирисването на косата, целувка по челото и после целуване на двете ръце. Grinning
И лягане с дрехите. Grinning

# 455
Гери, какви лири да взема?
Той връща парите на Müdür,които Самет завлече.
А кога ще ги върне, не е ясно. Wink
 Тяхната еротика е много специфична-започва от помирисването на косата, целувка по челото и после целуване на двете ръце. Grinning
И лягане с дрехите. Grinning
Моята математика е, че вече трябва да му плащат. Ама това е като при бързите кредити явно. Взимаш 1 връщаш от 5 до 10.

А за еротиката не коментирам. Те за една целувка каква драма правят. Той и Дахан дето се опита да я целуне, а тя се извъртя такава история направи. За него било достатъчно, че онзи бил опитал. Мани мани. Тя е виновна, че е била там.

# 456
Да,ама той не видя това,че тя се обърна.Wink
Представям си фантазията му какви картини рисува! Grinning
За парите не знам...доста голяма сума беше, а той до сега кой е убил? Май само един от поръчaните.

# 457
И върна един, но не му го признаха.

# 458
Добричък е той! Освен,когато се ядоса!
Тогава да не си насреща му!

# 459
Имаше фараон, който се считаше себе си за непобедим, а после какво се случи? Срещна се с Муса.
Всеки фараон си има своя Муса.

Един вид всеки си има слабо място. Муса ислямски пророк и събеседник с Аллах и се отъждествява с библейския пророк Мойсей. Но в техните сури се нарича Муса.
Ако ви е интересно по-късно ще напиша и подробности.

Много благодаря за пояснението, тъкмо щях да напиша, че последните изречения нещо не ги разбрах Simple Smile

А за Сумието и според мен ще се окаже, че е правила много “недостойни” неща заради майка си… нали и брат му на Дахан похвърляше такива работи

Последна редакция: ср, 14 фев 2024, 23:20 от Rrronita

# 460
Рони, от една страна и аз така мисля,но от друга, съдейки по реакцията и, когато майка му я изгони и я нарече неморална ...не знам струва ми се,че само човек, който е несправедливо обиден би реагирал така.
Като знае какво е правила,  би  си замълчала...

Животът не е такъв, не ти дава средата, когато искаш.

# 461
Рони, то недостойно може да е фотосесия за модно списание. Вече веднъж коментирах как в някой сериали направо голи се разхождат и аз никога не бих се показала така, а не съм от най  големите моралистки. А тук снимка по цял бански е драма и то каква. Снимка с поломинки бански сигурно е вече най-голямото дъно. То на снимката се виждаше само педя плът.

# 462
Гери, това ми прилича на снимка за някаква фотосесия.  Може да е била модел,нали искала и актриса да става.

Но нашия човек пак е полудял.

Не го разбирам...
Добре им  го каза жената в ареста- "каква е тази ваша болна любов!"

# 463
Резюме и снимки на 5 епизод

Директорът дава на Дахан нова цел. Дахан обмисля прекъсване на връзката си с директора след приключване на тази работа. Предложението на директора да помогне в битката срещу Енвер Балтаджъ обаче го обърква. Той научава, че директорът понякога си поставя цели, независими от компанията, и че тези цели винаги са лоши момчета. Тази ситуация изправя Дахан, който започва да обича да помага на хора в беда и да наказва лошите хора, на нов кръстопът. Продължаващата му връзка с директора придобива ново измерение. Докато Дахан преследва новата си цел, Енвер се опитва да устрои капан за Дахан. Той не може да атакува Дахан директно, защото е дал обещание на Ямур. Затова се опитва да го вкара в затвора, като докаже, че той е убиецът. От друга страна, Енвер, противопоставяйки се на баща си, решава бързо да се ожени за Ямур. Научавайки за тази ситуация, суровата реакция на Екбер Балтаджи изправя двете семейства лице в лице. Вторият крак от плана на Енвер да сложи край на Дахан е Айдън. Той се опитва да привлече Айдън на своя страна и да получи информация за Дахан от него. Той дава сериозни обещания за това. Майката на Айдън Оя също подкрепя дъщеря си да помага на Енвер и оказва психологически натиск върху нея.

# 464
Добро утро!
Жаки, благодаря ти за резюмето!
Така става малко по-ясно! Останалото, ще разберем утре.
Ето още малко снимки.
Първата я повтарям, защото много ми харесва.

Общи условия

Активация на акаунт