🦊 ЧААТАЙ УЛУСОЙ 🦊 ТАЛАНТ И ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ 🦊 ПРОЕКТИ, ПАРТНЬОРИ И ПРИЯТЕЛИ 🦊 ТЕМА 4

• 21 015
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
Аз разбрах, че Айдан не иска сделката. Енвер й предложи всичко - пари, кола, къща, но си личеше, че Айдан не иска нищо. Серията свърши със загадката дали Луната ще приеме или не сделката.
Майка й клатеше глава с негодувание към нея.

# 181
Да, така свърши. Тя не би приела, освен ,ако не се е разочаровала от него,или майка и не я принуди.
Той ,Дахан много гадно и затвори вратата под носа.
А уж беше тръгнал към нея...
Не го разбирам!
Бащата на Енвер е отвратителен!!!
Браво на Енвер,че му се опъна!
Каза му,че може да иска да контролира всички, но него вече няма да го контролира.
Държи на момичето явно!
В миналия епизод останах с впечатление, че е  безгласна буква.

# 182
Жаки какъв втори епизод?
Имах предвид, че и след втори епизод нямаше.
Досега след 1 и след 3 имаше фраг, а след 2 и 4 нямаше.

# 183
Аз си мисля, че миналата седмица го дадоха веднага след серията. За това и сега го чаках. Ама може и да съм се заблудила нещо.
Дано утре да излезнат субтитрите на английски поне, да ги видя какво точно си казаха.
Аз чаках тея двамата да трепят заедно, а той пък сега искал да го хваща🙄

# 184
Аз си мисля, че миналата седмица го дадоха веднага след серията. За това и сега го чаках. Ама може и да съм се заблудила нещо.
Дано утре да излезнат субтитрите на английски поне, да ги видя какво точно си казаха.
Аз чаках тея двамата да трепят заедно, а той пък сега искал да го хваща🙄
Чакай ,може би и това ще стане. Но не толкова бързо.
Нашия е голям чешит!
Трябва му време.Wink

# 185
Йоанче, точно и аз това си помислих. Ние приятели ги искаме, а те ще са смъртни врагове.
Да миналата седмица имаше фраг

# 186
Да, Дахан беше се разочаровал от майка си и баща си, брат му реши да си отиде там където си живее, сестра му влюбена до безпаметност, щом се е решила да има дете без да е омъжена и да живее на семейни начела с Енвер... Всичко в живота му е толкова неясно и объркано, но поне разбра, че Айдан е била права. Но като в сериал трябваше да види как са изхвърлили жената на приятеля му с детето на улицата и той като добрия самарянин ги прибра в дома си.
Ох, да кажа, че малкия Умут ме дразни. Баща му буквално си даде живота, за да получи онези пари и да спаси семейството си от нищетата, а той взе, че ги изхвърли в кофата. И какво... всичката простотия се стовари на главата на Дахан. Май заслужаваха да останат да спят на улицата.

# 187
Абе какво ще прави брата на жена си? Ще чака тя да роди и тогава ще го убие или сега докато е бременна та да роди в най-добрия случай.

И на мен ми стана гадно като ѝ затвори вратата. И колкото си тръгна от прегръдката ми стана гадно. Аз нали ви казах как такива несправедливости ме хващат и искам да знам какво ще стане. За мен изречението не може да няма точка. Във филмите винаги съм се чудела като се карат и едната страна си тръгне посредата на спора.

Последна редакция: пт, 09 фев 2024, 23:11 от gerryto_2

# 188
Серията, вече я пуснаха в YouTube

# 189
Абе какво ще прави брата на жена си? Ще чака тя да роди и тогава ще го убие или сега докато е бременна та да роди в най-добрия случай.

И на мен ми стана гадно като ѝ затвори вратата. И колкото си тръгна от прегръдката ми стана гадно. Аз нали ви казах как такива несправедливости ме хващат и искам да знам какво ще стане. За мен изречението не може да няма точка. Във филмите винаги съм се чудела като се карат и едната страна си тръгне посредата на спора.
Гери, той искаше да заведе сестра си вкъщи.
Тя явно не беше наясно с делата на Енвер и баща му.
Тя категорично отказа.Каза,че го обича, че за нея баща и е бил всичко но това вече не е нейния дом.
Съответно каза и на Енвер,че го обича, но държи и на брат си и поиска от двамата да обещая,че няма да си навредят.
Енвер обеща, но Дахан не каза нищо...
Колкото до Айдан, моето мнение е,че е крайно несправедлив с нея.
Вижда, че тя го обича, че страда и продължава да се  държи лошо с нея.
Сцената в участъка беше много хубава.
Не разбрах всичко,което си казаха, ще го чуя пак ,но когато си подадоха ръце, и си казаха,че се мразят, беше нещо като" Мразя те,че постъпи така с мен,защото много те обичам!"
Той постъпи много гадно с нея!
Не знам сега каква ще бъде нейната реакция.

# 190

Нашия е голям чешит!
Трябва му време.Wink
Няма време. Малко да се задейства, че зрителите чакат. Искат мъжки партньор за Дахан. И аз искам. Всеки Дон Кихот трябва да си има Санчо Панса. Та и в сериалите така. Трябва аркадаш бързо да идва, спешно е😀

# 191
Ами той този сериал се казва Gaddar. Май за начина, по който се държи с Айдън, а не с екшън.

# 192

Нашия е голям чешит!
Трябва му време.Wink
Няма време. Малко да се задейства, че зрителите чакат. Искат мъжки партньор за Дахан. И аз искам. Всеки Дон Кихот трябва да си има Санчо Панса. Та и в сериалите така. Трябва аркадаш бързо да идва, спешно е😀
Той добре си ги тупа и сам! Виж как ги разхвърля всички, а на него нещо му няма!
Grinning
Татенцето загуби говор и картина ! Grinning

# 193
Само дано не приеме предложението на Енвер напук на Дахан, че тогава я втасахме.
Да му намерят на Дахан спешно един приятел, в който Айдан да се влюби, та ще го видим нашичкия дали ще се инати и прави на интересен.

# 194

Май все пак само Айдан успява да укроти звяра в него.
И аннето. Как го успя да го приспи. Grinning
Тя обаче нещо започна да ме дразни...

Общи условия

Активация на акаунт