🦊 ЧААТАЙ УЛУСОЙ 🦊 ТАЛАНТ И ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ 🦊 ПРОЕКТИ, ПАРТНЬОРИ И ПРИЯТЕЛИ 🦊 ТЕМА 4

• 21 067
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
Гери, аз рядко харесвам турската официална мода на дамите. Но пък си много права много хубава е и различна. Видях, че има и кратко интервю с Мюге.

Не ми остана... да кача и новината

Започна преговори за сериала Gaddar. Този актьор ми е непознат, не знам кой е.

# 376
Нани, споко! Като дойде петък, всичко ще ни е минало! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 377
Нани, споко! Като дойде петък, всичко ще ни е минало! Stuck Out Tongue Winking Eye

Жаки, Simple Smile
Разчитам на това Simple Smile

Исках да споделя, че  ми се иска за повече договорени серии от 13, най вероятно ще има интерес към филма и ще се купува извън Турция.
Никак не ми се вярва да няма договорени серии,  не вярвам Чаатай да се върне ей така в ТВ, и да не е подписано точно и ясно ....поне 20-25 да са ..

# 378
Нека бъде успешно пътуването HatıranYeter

От сторито на Can Kılınç
Хубавица ни е Сумие.

# 379
Исках да споделя, че  ми се иска за повече договорени серии от 13, най вероятно ще има интерес към филма и ще се купува извън Турция.
Никак не ми се вярва да няма договорени серии,  не вярвам Чаатай да се върне ей така в ТВ, и да не е подписано точно и ясно ....поне 20-25 да са ..
Ако имаше определен брой, щяха да кажат, както беше с Айлето на Киво. Но доколкото познаваме Чачо, няма да са повече от 26. Обикновено след първите 13, ако има добър рейтинг или добри продажби навън, преподписват за още 13. Има една подробност за продажбите, че телевизията увеличава епизодите, само ако получава процент от продажбата. Ако има такова споразумение, няма да има значение рейтинга.

# 380
Интервю с Neslihan Yeldan

# 381

Нещо знае ли се за този филм?

Още Сумие

# 382
Мюге Байрамоглу, звездата от сериала Ghaddar, каза, че Çağatay Ulusoy не е присъствал на концерта на канал NOW, защото е имал снимки, а в момента е на снимачната площадка на Gaddar.

Джаки, аз не знам нищо, но ще разберем

# 383
Мюге Байрамоглу, звездата от сериала Ghaddar, каза, че Çağatay Ulusoy не е присъствал на концерта на канал NOW, защото е имал снимки, а в момента е на снимачната площадка на Gaddar.
Те концерт ли имат тази вечер?

# 384

Нещо знае ли се за този филм?

Още Сумие

От 16ти в кината. Тежка драма. Надявам се на някакъв превод поне на английски

# 385

Дата на излизане 16 февруари 2024 г

Филмът разказва за любовта на Баха и Йешим, двама хора с увреден слух и говор, които срещат различни препятствия в живота.

Адем и Зехра, които избягаха и се ожениха, имаха син на име Баха. Баха загуби слуха си в резултат на менингит, който имаше, когато беше бебе. Животът на Баха, който е имал много по-трудно и самотно детство от връстниците си, се променя, когато среща Лейла, която е глухоняма като него. Двама млади се влюбват един в друг. Въпреки това ще има големи препятствия по пътя на тяхното щастие и Баха ще трябва да премине през големи борби, за да може да се събере отново с дъщеря си Йешим, плод на тази любов...

# 386
От 16ти в кината. Тежка драма. Надявам се на някакъв превод поне на английски

Ани, мерси!
Ако нещо ти попадне, донеси!

# 387
Дори и музиката към този филм е тежка. Голям шанс за Сумейе, все избира напоследък трудни роли. Истински се надявам да се утвърди и да престанат да я плюят вече!

https://www.instagram.com/stories/sumeyyeaydogan_/33020330433526 … =b2o0OTE2ODZxZHp2

# 388
Дори и музиката към този филм е тежка. Голям шанс за Сумейе, все избира напоследък трудни роли. Истински се надявам да се утвърди и да престанат да я плюят вече!

https://www.instagram.com/stories/sumeyyeaydogan_/33020330433526 … =b2o0OTE2ODZxZHp2
И аз се радвам много за нея. Музиката е тежка, да.
Пожелавам й успех на филма и ще чакаме някой да го качи.

# 389
Заснемането на сцената с колата в магазина

Общи условия

Активация на акаунт