🦊 ЧААТАЙ УЛУСОЙ 🦊 ТАЛАНТ И ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ 🦊 ПРОЕКТИ, ПАРТНЬОРИ И ПРИЯТЕЛИ 🦊 ТЕМА 4

• 21 061
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
Да ама Енвер си я иска. Надявам се. Първият и вторият фраг са ми като от две различни серии.

Аз този петък няма да гледам живото предаване. Още не съм решила дали да ви чета коментарите. Сигурно ще се изкуша. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 436
В крайна сметка Дахан и Енвер ще се изправят един срещу друг.
 Накрая Енвер му показва нещо в телефона си.
Явно все пак е открил нещо.
Какво ли?
А този, безгрешния баща, ще обърне гръб на дъщеря си ли?

Последна редакция: ср, 14 фев 2024, 19:10 от NeZ_9

# 437
Ау много интересен трей излезнал, аз чак сега го виждам.
Това накрая значи ли, че Енвер ще използва Ямур като слабо място на Дахан?🤔
И кой с кой се бие в този клуб? Дахан и Уур? ( или Угур е правилно, не съм сигурна).Уур вади оръжие, дали помага на Дахан?
Нищо не разбрах от двата трея, но се очертава много интересен, динамичен епизод. От продукцията май са послушали зрителите си и им дават, каквото поискат😀

# 438
Енвер яко ще притисне Дахан.
Искам вече интрига.

Ще разпали гнева му.
Явно има много истини за Айдан, които Дахан все още не знае.
Той не че Дахан знае всичко и за семейството си.

# 439
Цвети, това снимка на Айдан ли е?
Не се вижда добре в откъса...
Йоана, Дахан влиза в клуба с Курт.
Може би този клуб е на Енвер или на баща му.
Със сигурност обаче, Айдан не е приела предложението.

# 440
Нези, на мен ми прилича на Айдан.

Ние си говорим за приятелство между Енвер и Дахан, а то може да ни изненадат Курт и Дахан.

А Енвер е влюбен в Ямур и чакат дете, така че ще се бори да си я върне. Той се изправи срещу баща си заради нея, колко му е да застане срещу Дахан и да го заплашва.

# 441
В трея не я дават тази снимка на Айдан. Дават нещо на някакъв телефон. Или аз не съм видяла как трябва? Тази нейна снимка от къде я има излязла?

# 442
Курт и Дахан... неочаквано добра комбинация!!! Sunglasses

# 443
В трея не я дават тази снимка на Айдан. Дават нещо на някакъв телефон. Или аз не съм видяла как трябва? Тази нейна снимка от къде я има излязла?

На мен ми трябваше няколко пъти да гледам фрага, за да я видя. И да има я, но толкова бързо се сменят кадрите, че чак не може да се забележи. Добре, че има фенове, които са направили момента на снимки иначе едва ли някой щеше да види фотографията.

# 444

На мен ми трябваше няколко пъти да гледам фрага, за да я видя. И да има я, но толкова бързо се сменят кадрите, че чак не може да се забележи. Добре, че има фенове, които са направили момента на снимки иначе едва ли някой щеше да види фотографията.

Хаха, даа видях я😀 Трябваше специално за снимка да гледам😀
Ама и на телефон нещо показва, различно. Дали пак е за Айданката или го дразни с някой друг от семейството му, ще видим🙂

# 445
Курт и Дахан... неочаквано добра комбинация!!! Sunglasses

Аааа, Джаки, Курт и Дахан са очаквано добра комбинация. Тях в тандем, с началото на Gaddar ги чакам.

# 446
Сумие на 16. 02 е с два проекта в един ден.
Филм и сериал

# 447

Хаха, даа видях я😀 Трябваше специално за снимка да гледам😀
Ама и на телефон нещо показва, различно. Дали пак е за Айданката или го дразни с някой друг от семейството му, ще видим🙂
И аз видях. Благодарение на снимката.
Ама то,какво по-напред- да гледаш ли ,да слушаш ли? Grinning
Мисля си, че ако това е снимка на Айдан, няма кой друг да я даде на Енвер освен майка и. Това ме навежда на мисълта, че Айдан не е приела да му сътрудничи и Оя е направила това. С един куршум два заека- тя не харесва Дахан ,а дъщеря и получава "най-доброто ".
Не се знае Айдан какво е правила,за да помага на майка си .
От друга страна, тя много се ядоса на Фатма анне, когато я нарече неморална...
Знаем,че е със силно развито чувство за справедливост и ,ако имаше нещо нередно едва ли щеше да реагира така.
Ох, да идва петък!

# 448
Още 2 дена

# 449
Да отбележа подобаващо Трифон Зарезан.

Общи условия

Активация на акаунт