🦊 ЧААТАЙ УЛУСОЙ 🦊 ТАЛАНТ И ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ 🦊 ПРОЕКТИ, ПАРТНЬОРИ И ПРИЯТЕЛИ 🦊 ТЕМА 4

• 21 029
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
Добро утро! Coffee

Сега и аз да кажа добро утро, че одеве си изтрих снощния пост, за да сложа резюмето.
Чаках, чаках някой да ме редува, за да пусна резюмето, ама йок...всичко живо спи.

Да, на някои от въпросите получихме отговор.
Айдан няма да приеме, това е супер, ама майка й много спънки ще й прави.
Егати майката, да се опитва да подлага детето си на какво ли не за пари..
Да видим как ще се развият нещата с Ямур. Какво ще направи Енвер по въпроса?
Как ще се опита да я спаси, сигурна съм, че няма да стои със скръстени ръце.
Да видим какво ще излезе от показването на снимката. И на мен ми прилича на фотосесия.
А тия тримката са просто мехлем за окото. Този път май ще имат повече екранно време.

# 466
Очертава се напрегнат епизод!
Жаки, Оя си мисли, че прави нещо добро за дъщеря си. Така ги разбира тя нещата.
Не я интересува много какво иска дъщеря и.
А Дахан на какво основание се ядосва за Айдан? Той си взе неговото решение и затвори вратата под носа и!
Показват ни Айдан и Енвер заедно, но аз не вярвам тя да се е съгласила да работи с него против Дахан. Единствено, ако не си мисли,че ще му помогне по този начин...
С Ямур какво ще се случи? Davud baba не е склонен да я приеме в къщи. И Enger babа не я иска. Енвер е самостоятелен човек, но виждаме, че все пак не може така лесно да пренебрегва баща си. Той не го позволява.
Този път Müdür и Курт помагат на Дахан. Енвер е и техен враг.
Май ще станем свидетели на нов етап в отношенията между Дахан и Мüdür.На Дахан изглежда ще му стане приятно да наказва лошите и да помага на хората, изпаднали в беда. Става интересно.

Фатма анне много нагласена ми изглежда на тези снимки. Да не би да е била и тя на сватбата?

Последна редакция: чт, 15 фев 2024, 10:48 от NeZ_9

# 467
Аа, вярно е много нагласена. Той бащата преди да започне сватбата май я гони.
Ох не знам, ама този епизод вярно се очертава с най-много напрегнати събития.
Нези, ама майка й гледа на нещата само от нейната камбанария,
защо веднъж не помисли, какво иска дъщеря й?
И аз се чудя, аджеба Дахан като е сложил чертата какво иска.
Ама всички знаем, че чертата е сложена само на думи, но не и в сърцето му и затова все се гневи.
Аз като гледам там, където са заедно Айдан и Енвер, тя май нещо ядосано и пренебрежително го гледа, та се надявам да не е приела. Но последното изречение от озета ми е доста двусмислено. Вие как го тълкувате?
"Майката на Айдън Оя също подкрепя дъщеря си да помага на Енвер и оказва психологически натиск върху нея".
Успява ли да я убеди или не?

Тия тримата май цял ден ще ги въртим...страхотна снимка!

# 468
Точно, Жаки! Според мен точно майката е приела да си сътрудничи с Енвер.Точно тя е дала в ръцете му компромати, които ще извадят Дахан от равновесие.
Колкото до Дахан, постоянно се сещам за сцената с рибата, която се бори на сушата.
Тази сцена е като урок от истинския живот. Когато рибата накрая бъде хвърлена обратно във водата, тя плува още няколко секунди, след което умира. Точно това се случва с много хора, които цял живот се стремят към определена цел и когато са на крачка от успеха, умират нещастни, защото са се трудили напразно, за нищо. Така че щастието има черни нюанси за Дахан и той ще става все по-чувствителен и нестабилен.

Последна редакция: чт, 15 фев 2024, 11:25 от NeZ_9

# 469
Здравейте!

Според мен майката на Айдан също подкрепя идеята на Енвер, а Айдан не е съгласна, затова майка й оказва психологически натиск върху нея.
Оя я виждам от онези майки егоистки, които гледат само за себе си и не ги е срам да използват дъщерите си, за да забогатеят. Обикновено ни представят, че мъжът като се жени за момиче все едно се жени за цялото й семейство и много често прибират в къщите си да живеят родители, братя сестри. Затова й Оя иска да ожени Айдан за богаташ, за да може не дъщеря й да е добре, а тя да е добре. Все пак тя няма да си ляга всяка вечер до някой, който не харесва, а дъщеря й. А Оя ще се възползва да се подвизава като господарка в дома й.

# 470
Точно от това се опасявах, да не би като Айдан отказва и майка й да бъде доносника използвайки дъщеря си.
Ей, голяма мръсница ще излезе тая. Даже не искам да я наричам майка.
Аз за друго се сетих като се върна към препратката с рибата, дали накрая като успее да върне всичко и реши, че вече може да живее спокойно и няма да го убият (говоря за финала на сериала) Мразя сериали с лош край.
Цвети и аз я виждам като точно такъв тип майки, за ужас на дъщеря й.

Gaddar 5. Bölüm Fotoğrafları 📷

# 471
Ама да си кажа честно, не мога да си обясня как такива родители като Оя, Давут и Фатма са възпитали такива деца като Айдан и Дахан.
По отношение на финалите и аз не харесвам сериали с лош край. Все си мисля, че този няма да е с такъв, а ще сме накрая - три дни яли, пили и се веселили.

# 472
Ама да си кажа честно, не мога да обясня как такива родители като Оя, Давут и Фатма са възпитали такива деца като Айдан и Дахан.
По отношение на финалите и аз не харесвам сериали с лош край. Все си мисля, че този няма да е с такъв, а ще сме накрая - три дни яли, пили и се веселили.
Цвети, много пъти в живoта децата на такива родители стават изключително свестни хора. И са пълната им противоположност. Точно, защото са имали този "добър" пример пред себе си.
Сигурно и тук така се е получило!
О,Жаки! Пепел ти на клавиатурата!
Не искаме лош край!

# 473
Нези, то това е ясно, но тук си е направо като тенденция.
Да ви кажа, искам вече интрига... от типа Дахан не е син на Давут. Давут ми е толкова безличен за негов баща, че няма и на къде повече. Да се чуди човек как е възпитал лидерски качества в сина си.
Странното е, че Фатма знае всичко за отношенията между Енвер и Ямур, за бременността й и си е мълчала. Как изобщо е допуснала такова нещо. Със сигурност не е разчитала на съпруга си за помощ или си е спомнила собствената си младост.

# 474
Нези, то това е ясно, но тук си е направо като тенденция.
Да ви кажа, искам вече интрига... от типа Дахан не е син на Давут. Давут ми е толкова безличен за негов баща, че няма и на къде повече. Да се чуди човек как е възпитал лидерски качества в сина си.
Странното е, че Фатма знае всичко за отношенията между Енвер и Ямур, за бременността й и си е мълчала. Как изобщо е допуснала такова нещо. Със сигурност не е разчитала на съпруга си за помощ или си е спомнила собствената си младост.
Цвети! Направо да те взимат за помощник сценарист!
Много интересна сюжетна линия би се получила от това!
В турските сериали всичко е възможно!
И в това семейство има нещо, което още не сме разбрали.
Може пък да се окажеш права!
И все пак не е невъзможно при баща мижитурка,  синът да израстне с лидерски качества. Особено, ако не иска да бъде като баща си!

Викаш и Фатма анне да е била в ситуацията на дъщеря си на младини? Thinking Vai be!

# 475
Здрявейте,

Много интересни теми сте коментирали.
Аз и сестра ми сме отгледани от едни и същи родители. като резултат имаме дъвсем различен път в живота, разбирания за него и нагласи. Явно и материалът е важен не само обработката.

Давут ме дразнеше от самото начало. Аз подозирам, че има друго семейство и дете. Че е голям лицемер.
На Фатма вече хич не и симпатизирам. Още като я прати да спи в една стая със синът и. Тогава не беше неморално. После като се оказа, че е излизала и с други такива глупости наговори. Да не говорим за Ямур, която не изглежда много умно, но пък е много добра душа. Тя Фатма не двойни , а направо тройни стандарти има. Аз като майка на дъщеря, ако се притеснявам за честта на дъщеря си, ще съм много против някаква да я праща в стаята на мъж, да прави коментари и да се подсмихва. Сега да не кажете, че съм някаква консерваторка. В реалния живот ще се надявам дъщеря ми да е достатъчно умна и сама да може да взима решения, които да не объркат остатъка от живота и. Това го казвам в контекста на честта в турски сериал, където консервативното семейство е готово да убива, защото щерката е целуната и е потъпкана честта им. А за мен да пратиш момичето в стаята, да се подсмихваш и да затвориш вратата зад гърба си е доста неморално. Между другото когато ги показваха после през нощта, вратата беше отворена. То вярно, че заради снимките им е трябвала светлина, но може и да не е само това. Обаче както знаем, който е гледал айлето, отворена врата никога не се затваря.

Относно Оя вече си казах мнението. Тя не просто се опитва да уреди дъщеря си, тя се държи като сводница за мен. Но отдруга страна като я гледам как не вярваше, че Юксел се е бил забъркал в проблеми и как простовато се държи, тя прасто изобщо не е умна. Сигурно сама се е опитвала да си подреди живота на младини по същия начин. Като я гледам и нея лукса я успокоява. Според мен ще заложи на болестта си, за да манипулира Айдън, както вече го е правила.

# 476
О,Жаки! Пепел ти на клавиатурата!
Не искаме лош край!
И аз това викам, че ще ми остане горчилка.
Цвети, много често на такива родители, се раждат читави деца. Аз дори познавам такива.
А това Дахан да не е син на Давут, ще бъде интересно. Фатма, която говори толкова за морал о хоп, синчето е от друг...ха, ха

# 477
То и гениите в реалния живот, най-често се раждат в бедни семейства. А, бе зависи в момента на зачатие какви гени са се смесили.
Тя Фатма по-скоро само имитира морал.
В това отношение майката на Айдан е по-честна.
А Давут си ми е шушумига и то още от самото начало. Интересна версия за друго семейство, това често го дават по турските сериали.
Братчето не изкоментирахме, но той явно иска да върви по-лесния път за измъкване от беднотията. Той ми е по-скоро тип Давут.

# 478
Съгласна съм с вас. Фатма анне се прави на по-праведна, отколкото е.
Оя не е особено умна, но поне е откровена,казва това, което мисли, което иска. Няма особено големи задръжки, когато иска да постигне целите си. Не се притеснява да използва дъщеря се.
Малкия вятър ,вятър го вее на бял кон.Grinning Никакви отговорности, никакви ангажименти.
Но пък ръси големи лафове,  като : "да не е малко коте да го хвана" и сравнението с  разпадналата се рок група, което даде за семейството им. Grinning
Ще видим и той какви ще ги надроби!  Wink

# 479
Ох, братчето ми е много симпатично, но със сигурност ще излезне леке, няма начин и той да не създаде проблеми на Дахан.
А това Давут да има друго семейство ми е малко фантасмагорично. Тоя ми е толкова флегматичен и бездушен, че не знам как би се справил и с второ семейство. А, че има нещо гнило, има, ама да видим какво ще излезе. Не че в турските сериали няма невъзможни неща....
Цвети викаш поне майката на Айдан си показва, че желае уж щастието на дъщеря си по лични подбуди.
А мама Фатма се прави на много морална пред другите, а иначе крие за положението на дъщеря си.

Общи условия

Активация на акаунт