🦊 ЧААТАЙ УЛУСОЙ 🦊 ТАЛАНТ И ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ 🦊 ПРОЕКТИ, ПАРТНЬОРИ И ПРИЯТЕЛИ 🦊 ТЕМА 4

• 21 024
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
Май се задава ново интервю със Сумие Айдоан.

Днес в Истанбул е мрачно и дъжд вали.
Какво ли снимат в това време?

# 481
Ами, да. Мама Фатма "моралистка" го раздава май само за пред съседките. Дъщеря й бременна без брак, затваря Айдан да спи с Дахан, а не я иска за снаха, защото била не морална. Ами то тя я прави такава и то зад вратата на дома си.
Ох, има неща, които нито мога да ги приема, нито да ги разбера. Ама и аз уж не съм консервативна, но някои работи ми идват в повече. Ами да затвори Айдан да спи при Дахан си е направо равносилно да изпрати сина си в публичен дом, за да "освободи напрежението".

Много хубави стопкадри са пуснали на Курт и Дахан с надпис: Те ще бъдат легендарно дуо

ПП. О, Нези, ще снимат как Айдан и Дахан тичат един към друг под дъжда. Или изпълнението на някоя поръчка, че дъждът да измие уликите.

# 482
Ама, Цвети ,тя ги остави да си поговорят, не да освобождава Дахан напрежението! Joy
Тя ,ако знае той колко е  напрегнат хич нямаше да ги остави заедно!
Grinning
Да, тези стоп кадри и аз ги гледах. Страхотни са! Въобще новосъздаденото трио много ми харесва!

# 483
Ама, Цвети ,тя ги остави да си поговорят, не да освобождава Дахан напрежението! Joy

Grinning

# 484
Как да не знае, две години е бил в казарма, само в мъжка компания.
Ако ставаше само с приказки...

# 485
Айде сега и ние като сводници! Grinning
Те още не са си консумирали връзката. Има време! Wink

# 486
Ох, ще падна от смях с вас!

Гледам Сумието редовно ходи на фитнес, защо не вземе и батко си Чачко с нея,
та и ние да го видим, стига се е крил. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 487
Точно това ми е най-странното в сериалите. Станали на по 30 години и не били консумирали връзката. Ние не сме сводници, говорим за нормални неща, физиологични нужди...

# 488
Ох, ще падна от смях с вас!

Гледам Сумието редовно ходи на фитнес, защо не вземе и батко си Чачко с нея,
та и ние да го видим, стига се е крил. Stuck Out Tongue Winking Eye
Батко и Чачко рАботи! Няма време! Joy
Така е, Цвети! Ама някакъв псевдоморал се демонстрира в турските сериали.
Ще кажеш ,че непорочно си зачеват децата.
Помирисва и косата и айде! Grinning

# 489
Ей, много ме забавлявате. Посмях се за това освобождаване. На напрежението де. И аз това имах предвид. Тя Мама и каза на Айдън да му хване юздите, тя си знаела как. После я праща в стаята. А сцената с панталона, както казах, се получи тъпо и ми е изкопирана.
И за статистиката: в различните проекти съм го виждала 4 пъти по гащи. В 3 от случаите е бил със същите черни гащи и веднъж с шарени. Да ги наречем боксерки, че да не звучи толкова битово. Това няма нужда да го оставяме в информацията на първа страница, то е в категорията любопитни.

Нези, малкият Вятър си е малък още и изобщо си няма представа какво се случва в живота. Явно харесва лесното, само нямам идея как се издържа това момче. Не ми изглежда да работи нещо, освен ако не продава някакви забранени неща. Те в първата серия нещо за пари се разправяха с онези типове, но не го помня.
А забременяването ако ставаше така, Айдън две да е родила. Едно преди казармата и едно сега.

Жаки, това е пилатес риформър или нещо такова, което прави Айдън. Наш Чачо някъде беше споделил, че се е занимавал с това, за да си издължи мускулите за някаква роля, но не помня коя и кога. Сега целта на продуцентите е той да прилица на канара, на планина. Сигурно и затова такова име са му измислили. Бойните сцени са като от кеч боеве. Абе искат му мускулите големи. Няма да го пуснат при Сумието да тренира.

# 490

Наслада за очите ни Heart

Интересни коментари сте направили Simple Smile Хареса ми това с другото семейство на този, ааа моля ви се никакъв лош финал Astonished

# 491
Много ми харесва триото на тази снимка. Обаче като им погледна физиономиите ми заприличват на три стари баби клюкарки, които сплетничат нещо за съседките. Само заради тях чакам с нетърпение Петък, за да разбера за какво си говорят по този начин.

# 492
На мен са ми като "Тримата от запаса"
Все нещо не могат да се справят със задачите. Joy
Може и "Тримата глупаци"

# 493
Гери, и аз се посмях с теб! Добре,че съм сама!
Със същите гащи(боксерки) не звучи добре! Joy
Да кажем,че този модел и цвят са му любими. Wink
Не знам неговия голям бедрен мускул дали може да бъде издължен изобщо! Grinning
Иначе сега наистина е доста якичък!
Жаки,чак глупаци, не!
Нали го видяхме и Курт в действие!
По-скоро "трима другари" .Hands V

Последна редакция: чт, 15 фев 2024, 14:44 от NeZ_9

# 494
Гери, и аз се посмях с теб! Добре,че съм сама!
Със същите гащи(боксерки) не звучи добре! Joy
Да кажем,че този модел и цвят са му любими. Wink
Не знам неговия голям бедрен мускул дали може да бъде издължен изобщо! Grinning
Иначе сега наистина е доста якичък!
Нези, сигурно не са същите Wink. Все пак Гьокхан, Пеями и Дахан са съвсем различни персонажи. Яман само е различен. Твърде много му обърнах внимание на бельото.
Обаче ако говорехме за бедрените мускули на друг човек щях да използвам думата трътлест. Сега понеже за Чаатай говорим, ще кажа добре сложен. Всъщност всички зависи от дрехите. Аз нали сега гледам Сарп още и него го обличат в едни впити панталони. Направо не знам как се движи с тях, но и за Дахан предпочитат по-тесни дрехи. Всички го видяхме на премиерата и не останах с впечатление, че е твърде едър.

Общи условия

Активация на акаунт