🦊 ЧААТАЙ УЛУСОЙ 🦊 ТАЛАНТ И ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ 🦊 ПРОЕКТИ, ПАРТНЬОРИ И ПРИЯТЕЛИ 🦊 ТЕМА 4

• 21 020
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
Жаки,чак глупаци, не!
Нали го видяхме и Курт в действие!
По-скоро "трима другари" .Hands V
Да, права си!
Просто те ми изникнаха на прима виста като ги видях тримата.

# 496
Гери, и аз се посмях с теб! Добре,че съм сама!
Със същите гащи(боксерки) не звучи добре! Joy
Да кажем,че този модел и цвят са му любими. Wink
Не знам неговия голям бедрен мускул дали може да бъде издължен изобщо! Grinning
Иначе сега наистина е доста якичък!
Сега понеже за Чаатай говорим, ще кажа добре сложен. Всъщност всички зависи от дрехите. Аз нали сега гледам Сарп още и него го обличат в едни впити панталони. Направо не знам как се движи с тях, но и за Дахан предпочитат по-тесни дрехи. Всички го видяхме на премиерата и не останах с впечатление, че е твърде едър.
Гери, може и да си права и наистина да зависи от дрехите.
Ето тук ,например също изглежда доста слаб, а тази снимка е от последния снимачен ден на Кюбра.

# 497
Като каза за Кюбра, сериала вече месец ще стане и все още държи първото място на Нетфликс Турция

# 498
Явно религиозната тематика им е много силна. Той си е много добър, но у нас такъв няма да държи толкова висок интерес.

# 499
Явно религиозната тематика им е много силна. Той си е много добър, но у нас такъв няма да държи толкова висок интерес.
В интерес на истината, много мои познати и приятели са го гледали (не заради мен) и им харесва.
Но, без превод, трудна работа да достигне до повече хора.
Честно казано, ме е яд за това. Hands V

# 500
Предполагам, че все някога ще го преведат.
Няма срок на годност слава богу. Но бая дълго стои на първо място, явно турците продължават да го гледат и то количествено, щом не пада от първото място.
Цвети, я виж дали не са превели четвърта серия.

# 501
В интерес на истината, много мои познати и приятели са го гледали (не заради мен) и им харесва.
Но, без превод, трудна работа да достигне до повече хора.
Честно казано, ме е яд за това. Hands V

Нани, ние и приятелите ни не сме отражение на цялото общество. Не искам да давам определения, защото може някой да се разпознае зад думите ми и да се обиди. Аз не съдя хората, някой неща не ги приемам, дрги не разбирам. Но масата от хората не искат да гледат неща, които те карат да се замислиш. Много и не могат да мислят, искат да им се даде наготово.
Аз преди да гледам Kubra имах едно вътрешно притеснение, че може да съм крайно несъгласна с това което ще вида. Филмън не ме напрегна по този начин, но не е за гледане от всеки.

# 502
О, да! Напълно съм съгласна с теб! Hands V

# 503
Няма още, Джаки, стоят си само три преведени епизода. Дано скоро да има, че аз точно такъв тип сериал не се наемам да гледам без някакъв превод. Обичам филми и сериали, които те карат да мислиш. Да мислиш, но по-мащабно, в крайна сметка вселената е безкрайна, а ние сме само едни малки "точици" в нея, трябва да се учим, да еволюираме, за да останем да съществуваме.

Този колаж на Gaddar ми хареса

И специално за Джаки...

Скрит текст:
Любимият ни Ръза и той участвал в Перлени зърна, тези на Хазар

от ИГ му Перлени зърна тази вечер от 20:00ч

# 504
А на мен -този

# 505
Понеже си говорихме за Кюбра и от Нетфликс Турция ни съобщават,
че Кюбра го има на 7 езика, но нашия го няма

# 506
На тези явно е дублиран, иначе със субтитри го има на още езици, без български и руски .
В ИГ има една рускиня, която обикаля и снима из Истанбул, интересни места, както и места, където са снимани някои сериали, както и места,на които се снима в момента .
Нейни бяха онези кадри на Чачо, който ходеше по улицата и после се качи в колата на Курт.
От любопитство я питах дали предлага посещения на сета на Гадар. Да, разбира се, няма проблем, ми отговори тя. Срещу 450 Евро, ( Flushed)щяла да ме заведе, може да гледате, казва, да видите Чаатай, но не очаквайте да се снимате. Grinning
Казвам ви го, като любопитна информация.
Тази цена ме зашемети!
Това пак е от нейни снимки на къщата на Фатма анне. Пише, че е много красиво.

Между другото, предлага разходки с кола и с яхта. Представям си колко струва ,ако си с яхта! Grinning

# 507
Еха, 450 евро… солидна сума за една разходка, за да ги видиш в далечина

# 508
Еха, 450 евро… солидна сума за една разходка, за да ги видиш в далечина
Нали! Grinning
Екшън сцена, зад кадър.

# 509
За 450 евро и да не ми уреди снимка с Чачо, айде у лево.
То не че и със снимка ще дам толкова, но поне може и да се позамисля.
А с другите ще може ли снимка?

Общи условия

Активация на акаунт