Проблем със Спиди

• 3 120
  • 18
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте Simple Smile имам пристигнала международна пратка в спиди. В Сф е, но получих мейл, че ще ми я донесат чак на 02/01. Поради ред причини искам да си я взема дали има вариант да отида да си я взема отнякъде утре, някой да има подобен опит?

# 16
може да се пробвате да се свържете с международния отдел (в 9 сутринта точно има най-голям шанс), но едва ли ще успеят да ви я доставят утре.

# 17
може да се пробвате да се свържете с международния отдел (в 9 сутринта точно има най-голям шанс), но едва ли ще успеят да ви я доставят утре.
Благодаря Simple Smile аз искам да отида да я взема от където е съхранена до 02/01. Задължително ще се обадя

# 18
Здравейте, имам проблем. Минаха почти 7 дни и пратката не е потърсена от получателя. Исках да сменя получателя с друг, но се оказа, че това вече не е възможно и първо трябвало пратката да се върне към мен, преди да мога да правя каквото и да е. Въпросът ми е, ако след връщането не пратката, не я потърся 7 дни и не я взема, дължа ли някаква такса? Ще ме таксуват ли за двете посоки, след като я унищожат? Постоянно нещо се променя в условията на Спиди и вече не съм сигурна. Преди не плащах нищо при унищожаване.

Общи условия

Активация на акаунт