„Алфатар“ - чисто българско кисело мляко за деца

• 12 608
  • 522
  •   1
Отговори
# 135
Да харесва ми визията, много свежо и цветно. Определено привлича погледа и вниманието. Не само за децата, но предимно за тях, продуктите трябва да са възможно най-натурални, чисти и полезни. Подкрепям всяко подобно начинание.

# 136
Визията е оригинална, игрива и закачлива. Със сигурност ще привлече детското внимание. Определено ще стане любимо на децата. А когато е чисто, значи е и здравословно. Ще го пробваме с удоволствие, цялото семейство.

# 137
Визията ми харесва много. Идеята за натурално мляко е страхотна.

# 138
Много са атрактивни опаковките.С удоволствие ще поднеса този продукт на моите деца,заради качеството.

# 139
💜 Харесва ли ви визията на кисело мляко "Алфатар" 4.0%?

Визията е много свежа и отличаваща се от масовата опаковка на млека.
💚 Как намирате идеята за чисто кисело мляко без никакви добавки с вкус и визия, разработени, за да допадат специално на децата?

Изключително съм доволна, че на пазара има такъв чист и вкусен продукт

# 140
Визията е много добра, харесва ми! Забавно и вкусно ще е на децата!

# 141
Харесва ми визията, свежо и шарено. Идеята за натурално мляко е страхотна.

# 142
Цветовете са прекрасни - много свежи и мен лично, ме карат да се усмихвам Simple Smile Simple Smile
Идеята е много добра и се радвам, че ще има такъв продукт. Ще се оглеждаме за него.

# 143
  • sofia
1.Визията на продуктите е страхотна, обичам много шарените цветове, създават винаги добро настроение.
2. Харесва ми идеята за чистите продукти, когато те са найстина качествени, то те са и здравословни, което е най-важното за всички нас и децата ни.

# 144
Да, чудесна идея.
Надявам се не само децата да са привлечени.
Аз обожавам заквасената ви сметана и си я купувам редовно за закуска.

# 145
Да, визията ми харесва. Ще привлече и детското око Simple Smile
А идеята е чудесна. Simple Smile

# 146
  • Бургас
Визията на млякото е свежа и весела! Харесва ми!
Идеята ви е добра!
Киселото мляко не трябва да има никакви добавки! Трябва да си е натурално!

# 147
  • София
Харесва ми визията на млякото. Намирам идеята за чисто мляко за чудесна, не само за децата, но и за всички, които консумират мляко.

# 148
💜 Харесва ли ви визията на кисело мляко "Алфатар" 4.0%? - Да, изглежда модерно.
💚 Как намирате идеята за чисто кисело мляко без никакви добавки с вкус и визия, разработени, за да допадат специално на децата? - Естествено, че намирам идеята за добра, всъщност трябва така да е по принцип. Хубаво е, че сте вложили усилия да го постигнете.

# 149
Да, харесва ми визията, точно като за деца е.
Идеята за чист продукт е страхотна и така трябва да бъде. Най-важно е какво ядем!

Общи условия

Активация на акаунт