„Алфатар“ - чисто българско кисело мляко за деца

• 12 604
  • 522
  •   1
Отговори
# 120
Хересва ми визията на кисело мляко "Алфатар" 4.0%
Идеята за чисто кисело мляко без никакви добавки с вкус и визия, разработени, за да допадат специално на децата е страхотна!

# 121
💚 Много ми харесва, изчистена и същевременно достатъчно ясна опаковка.
Прекрасна идея , дано все повече фирми решават като вас да предлагат чисти продукти за нас и децата ни . 💚

# 122
С най-голямо удоволствие приветствам идеята и се надявам да не е изкуствено сгъстено с нишестета!

# 123
  • Велико Търново
Визита е страхотно и зарежда с настроение. Със сигурност се отличава от останалите опаковки на хладилните рафтове и не остава незабелязана!
Няма нищо по-хубаво от чиста и качествена храна, това е за предпочитане!

# 124
Здравейте! Визията на опаковката е супер свежа и би се харесала на децата. Чудесна е идеята за чист продукт.

# 125
  • София
Визията на продуктите е свежа и забавна. Определено хваща окото и създава настроение.
Приветствам идеята за производство на продукти, които са изчистени и качествени.

# 126
Опаковките са игриви, с ярки цветове, подходящи за деца. Да, харесва ми много!
Много се радвам на такива идеи, защото киселото мляко, с ценната бактерия в него, е много важно за пордастващия организъм, а някои деца просто не го ядат. Мисля, че продуктите ще помогнат много в тази посока.

# 127
Визията му харесва много-шарена и весела,ще се хареса на децата.И идеята за чисо кисело мляко ми допада-колкото по-натурално толкова по-добре

# 128
Да, харесва ми визията на продуктите, тъй като съответства на идеята да привлича децата. Надявам се, млякото да е наистина чисто, без добавени вкусове и други добавки, каквато трябва по принцип да е всичката ни храна.
Успех на идеята!

# 129
Много ми харесва визията  много е  свежа .А идеята е страхотна за чисто кисело мляко .

# 130
Визията ми харесва много. Много весели, свежи и привлекателни! Идеята е повече от страхотна!🌈

# 131
Визията е страхотна🎉 Харесва ми! Малката с удоволствие ще държи кофичката 😀 топ идея

# 132
Визията е супер, бих давала на детето

# 133
Най-трудно избирам мляко за детето. Все чета, чета. Тя си обича много ,така че напълно подкрепям и бих купувала.

Визията е супер. АКо им дадете имена, можем да се заиграем с кой герой иска днес, плюс някоя тяхна снимка за сваляне и да се рисуват от детето.

# 134
Визията е идеална за целевата група, определно!
А идеята на самият продукт - СТРАХОТНА!

Общи условия

Активация на акаунт