„Алфатар“ - чисто българско кисело мляко за деца

• 12 597
  • 522
  •   1
Отговори
# 105
Харесва ли ви визията на кисело мляко "Алфатар" 4.0%? Да, харесва ми - пъстра, детска.
💚 Как намирате идеята за чисто кисело мляко без никакви добавки с вкус и визия, разработени, за да допадат специално на децата? Адмирации към идеята, но всички трябва да се стремим да използваме чисти продукти, не само за децата.

# 106
Да, харесва ми визията, шарена и весела. Идеята е страхотна, разбира се! Всички желаем възможно най - натурални продукти, а за децата е много важно, а и е хубаво да свикват с чистия натурален вкус на храната от малки.

# 107
  • Gulyantsi
Да, харесва ми! Идеята Ви е чудесна!

# 108
  • На морето!
Харесва ми визията!
Идеята за натурален продукт в атрактивна и модерна опаковка за деца е страхотна! Ще потърся и ще добавям в кутията за училищни закуски.

# 109
  • София
Визията ми харесва. Ще допадне и на децата, които могат да си изберат мляко с любимия цвят.
Идеята за чисти продукти, най-вече без добавена захар е много добра. Комбинацията от продукт с добър състав и хубава визия ще спомогнат за по-лесното приучаване на децата към качествена храна.

# 110
Визията е страхотна. Това е любимата марка млечни продукти на моето семейство и много се радвам, че и децата ще се радват на свое кисело мляко. Идеята ми допада.

# 111
Визшята е страхотна. Цветна и закачлива, точно каквато е подходяща за деца. Колкото до липсата на всякакви добавки, поздравявам ви за този избор и се надявам все повече производители да залагат на натуралното.

# 112
Много ми харесва визията. Цветна, забавна, привличаща. Децата със сигурност ще я харесат.
Идеята за чист продукт, без овкусители е чудесна. Вкус се възпитава и децата се учат да ядат полезни храни с говорене и обяснение, кое не е за предпочитане като храна, кое е полезно и какви са ползите от консумацията на дадени продукти.
Алфатар има страхотни и качествени продукти. Когато живеех във Варна не пропусках да купувам.

# 113
  • Бургас
Много ми харесва визията. Обичам шаренко.
Идеята много ми допада и със сигурност ще се хареса и на порасналите деца. Simple Smile

# 114
  • Варна
Визията е супер! Идеята - чудесна!

# 115
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Визията е чудесна!Това всъщност е и първото нещо което ми грабна окото - цветно, носещо настроение!
Идеята за специално чисто детско мляко е идеална - всеки избира най-доброто и качественото за децата си!Моето дете обожава киселя мляко и сирене!Винаги са на масата без значение какво яде и по кое време.Подбирам ги внимателно, но и често той си избира по външният вид разбира се , казвайки ,че му изглежда апетитно.

# 116
  • до най-прекрасния мъж
Визията е страхотна - пъстра и привлекателна.
Дъщеря ми, която е на 2.2 г, много обича кисело мляко и всеки ден си хапва с голямо удоволствие. Когато избирам за нея, винаги предпочитам да взема фермерско мляко, произведено при затворен цикъл. Това гарантира чистотата и вкуса на истинското мляко. Задължително ще потърся този продукт.

# 117
Страхотна е новата визия, привлича вниманието, иновативна и креативна опаковка.
А за идеята ам думи, страхотна е!

# 118
  • Бургас
Супер цветни и весели опаковки, създават настроение и желание за похапване.
И визията и идеята за чисто мляко са страхотни.

# 119
Визията на млякото ми харесва, да.
Идеята за чисто кисело мляко е много добра.

Общи условия

Активация на акаунт