„Алфатар“ - чисто българско кисело мляко за деца

• 12 579
  • 522
  •   1
Отговори
# 450
Киселото мляко е със страхотен вкус и много го харесваме, защото е подходящо и за малкия ми внук.

# 451
  • София
💜 Харесва ли ви визията на кисело мляко "Алфатар" 4.0%? Визията е забавна и отличителна, ако това е било целта, то несъмнено е постигната.
💚 Как намирате идеята за чисто кисело мляко без никакви добавки с вкус и визия, разработени, за да допадат специално на децата? Познавам хора, които като деца не са харесали дадени млечни продукти и изобщо не присъстват в менюто им като пораснали. Със сигурност го приемам добре и считам, че трябва да има такъв бранд на пазара.

# 452
Да,харесва ми.
Идеята е страхотна

# 453
  • Sofia
Много ми допада визията на подуктите. Харесва ми идеята за чисто кисело мляко, смятам, че е страхотна!

# 454
Идеята и визията са чудесни с тези цветове. Точно такива продукти трябва да има на пазара, без добавки и химии.

# 455
Харесва ли ви визията на кисело мляко "Алфатар" 4.0%? - Да, харесва ми.
Как намирате идеята за чисто кисело мляко без никакви добавки с вкус и визия, разработени, за да допадат специално на децата? - Намирам я за много добра.

# 456
Много е свежа и цветна визията,личи си,че е специално насочена към децата.
Те се впечатляват от такива детайли.
Иначе идеята за чисто кисело мляко я намирам за най-адекватна и правилна.
Вкъщи не купуваме "плодови" млека,защото са боя и захар...
Като цяло продуктите на Алфатар са много добри,но освен в Билла не знам къде може да се намерят.
За първи път ги опитах на едно изложение на Метро ( май беше) и останах приятно изненадана от тях

# 457
Харесва ми новата визия-цветна и забавна. Чисто мляко е добра идея и е особено важно децата да се хранят с повече такива продукти.

# 458
Да харесва ми!

# 459
Да, визията е издържана и привлича внимание.
Всеки продукт с чист състав е за предпочитане. Чудесно е, че обръщате внимание на това.

# 460
Визията е много цветна и хубава , а идеята за такъв продукт за деца е много хубава ,предвид колко полезно е киселото мляко 😍

# 461
Визията ми харесва.
Идеята за чисто кисело мляко - също.

# 462
Визията е много добра. Децата се радват на цветни неща. Определено ще им привлече вниманието. Много е добре, че продуктът е съобразен с детските потребности.

# 463
💜 Харесва ли ви визията на кисело мляко "Алфатар" 4.0%?
 -Да, много ми харесва,интересна и забавна е,привлича погледа!
💚 Как намирате идеята за чисто кисело мляко без никакви добавки с вкус и визия, разработени, за да допадат специално на децата?
- Много бих се зарадвала на този иновативен продукт. За децата това ще е голям плюс.

# 464
  • In Neverland
Визията е много приятна, супер весела и мисля, че и децата ще я одобрят.
Идеята за чисто кисело мляко определено ми допада и след като вече се предлага такъв продукт на пазара със сигурност ще го изпробваме вкъщи.

Общи условия

Активация на акаунт