„Алфатар“ - чисто българско кисело мляко за деца

• 12 581
  • 522
  •   1
Отговори
# 435
Страхотна визия. Най - голямо впечатление ми направиха красивите цветове. Чисто мляко е равно на здрави деца.

# 436
Да, харесва ми.
Допада ми идеята за максимално изчистени продукти, особено що се касае до такива, които ще приемат децата ми.

# 437
Визията и идеята за чисто кисело мляко е великолепна.

# 438
КИСЕЛОТО МЛЯКО АЛФАТАР 4%  Е ПРИГОТВЕНО ОТ ИСТИНСКО КРАВЕ МЛЯКО   БЕЗ ДОБАВКИОТ СОБСТВЕНИ ФЕРМИ ПОДХОДЯЩО ЗА ДЕЦА ЗА ДА РАСТАТ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ

# 439
Весела визия, полезен и необходим продукт.

# 440
Визията е уникална! Чистото мляко без добавки  е грижа за здравето! Адмирации

# 441
  • София
Харесва ми, че визията е запомняща се и лесно ще се отличава на щанда.
Идеята за чисто детско кисело мляко е страхотна.

# 442
Да, харесва ми
Идеята е чудесна

# 443
Много ми харесва визита. Веднага ме привлече цветната опаковка. Моите деца обичат мляко и когато и опаковката е шарена ще е предпочитано още повече. А когато е и чист продукт ще е още по- предпочитан.

# 444
  • София
Харесвам всички продукти на Алфатар, включително и киселото мляко за деца.
Препоръчвам ги силно.

# 445
Визията е много свежарска и запомняща се,а идеята за чисто мляко е страхотна.

# 446
  • София
Харесва ми визията - цветничко и шаренко, точно като за мен Simple Smile. Харесва ми и идеята за чисто кисело мляко - много добра!

# 447
Страхотна визия. Най - голямо впечатление ми направиха красивите цветове. Чисто мляко е равно на здрави деца. Ще го закупя с голям интерес.

# 448
Визията на киселото мляко е грабваща,а вкусът неповторим и натурален!🏆Невероятно вкусни,качествени и произведени по европейски стандарти продукти!🥇Адмираци!🏆Продължавайте в същият дух да доставяте радост за сетивата и  удоволствие за вкусовете ни!🍀🏆
Всички в семейството ми си хапваме с кеф от  вкусните продукти!😋Със сиренето,киселото млекце и масълцето приготвям домашна баница с праз, родопски пататник и клин, чушчици бюрек!Кашкавалчето обичам да си ги хапвам натурално!😋
Пожелавам късмет!🍀 Бъдете здрави, креативни и още по-успешни и целеустремени в делата си!🥇

# 449
Харесва ми визията на млякото Ви. Отличава се и се забелязва от децата. Ще го пробваме и ще е чудесно, ако им хареса, защото ще ме улесни много. В момента само едното дете в къщи похапва кисело мляко. Купила съм от всички възможни марки на пазара и вече е почти невъзможно да се намери истинско мляко, дано Вашето да е такова.

Общи условия

Активация на акаунт