„Алфатар“ - чисто българско кисело мляко за деца

• 12 615
  • 522
  •   1
Отговори
# 420
Чудесна идея за визия! Млякото ви е много вкусно и полезно.

# 421
Визията е страхотна,различна и много
забавна за децата!
Идеята за чисто кисело мляко се превърна
 в синоним за качество в моя дом.

# 422
Да, харесва ми визията на млеката.
Идеята за чисто мляко е много добра и здравословна.

# 423
Харесва ми визията на новите ви кисели млека" Алфатар ".С удоволствие си хапваме малки и големи у дома.
Вкусът е уникален сладко,кисел, сметанов.
Благодаря Ви за този продукт!

# 424
💜 Харесва ли ви визията на кисело мляко "Алфатар" 4.0%? - Да, много ми харесва!
💚 Как намирате идеята за чисто кисело мляко без никакви добавки с вкус и визия, разработени, за да допадат специално на децата? - Чудесна идея. Непременно бих купила за детето си, а също и за мен.

# 425
Честно казано, нямаше да го отразя, ако не беше цветната визия. Бяхме в Била, щандът за фермерски продукти е забутан и малък, но при едно обръщане - цветните опаковки ме спечелиха.
Детето страшно много го хареса на вкус, даже не можах да го пробвам, защото си го дърпаше. После взимах по 2 и на вкус определено ми допадна също.
Като минус бих отчела, че или се зарежда малка бройка или просто в нашите магазини го няма, а определено бих го предпочела.

Така че, за да отговоря по-ясно:
1. Да, много ни харесва цветната и свежа визия.
2. Да за идеята за чисто кисело мляко с визия конкретно за децата. Моята дъщеря определено ви е фен!

# 426
Харесва ми визията- шарени са и са готини! А идеята е добра

# 427
Да, харесвам визията и мисля, че определено ще се забележи на рафта сред останалите нлечни продукти. Идеята за неовкусено пълномаслено кисело мляко също много ми допада. Ще потърся в магазинната мрежа Алфатар, за да ги пробваме аз и децата.

# 428
Визията е страхотна.Интересен цветен и весел дизайн привличащ погледа на малки и големи. Това че е без никакви добавки го прави авгентично и вкусно.Харесва се на всички вкъщи.Време беше някои да помисли и за тази идея .Харесва се на децата, а това е най-важно,тъй като млякото е важно за техния растеж.

# 429
  • Countryside
Визията е страхотна, а вкуса още повече. От поне 3-4г купувам млечни продукти Алфатар и смея да твърдя, че е максимално автентично кисело мляко, сирене, прясното мляко се вкисва след два дни в хладилник, и изобщо всичко е както е редно да бъде в едни млечни продукти. Давайте все така!

# 430
Свежа и разчупена визия имат млечните продукти. Всеки един продукт, особено млечните  за деца, трябва да са на 100% чисти, без никакви изкуствени добавки, химии и прочие.

# 431
Привет,
Визията ви е Топ и определено ще впечатлите малчуганите и ще похапват вкусно мляко. Поздравления за това, че сте се постарали да няма никакви добавки във вашите продукти.

# 432
Харесва ми ,защото са доста шарени. Идеята е супер и бих пробвала да си купя .

# 433
Харесва ми визията на кисело мляко Алфатар 4%- цветна и весела. Ще се хареса на децата. Идеята за чисто кисело мляко е много добра.

# 434
Много ми харесва визията на млякото. И не само за деца млякото трябва да бъде  💯 процента чисто,а и за възрастните . Когато започнах да захранвам дъщеря си и да й давам кисело мляко много се чудих какво мляко да й давам ,защото мисля ,че  повечето кисели млека не са чисти.  Определено ме заинтересувахте. Ще потърся вашето мляко ,за да го пробваме ,но дано да го намеря в магазините.

Общи условия

Активация на акаунт