„Алфатар“ - чисто българско кисело мляко за деца

• 12 617
  • 522
  •   1
Отговори
# 405
Да, визията на млякото ми харесва. Смятам, че идеята за чисто мляко е много добра.

# 406
  • Стара Загора
Визията е страхотна и определено грабва окото. Видях ги в магазина и когато прочетох състава бях още по-впечатлена и взех за проба. Като човек, който не консумира много кисело мляко - вкуса е страхотен, цената също. Определено ще купя отново.

# 407
  • Пловдив
Визията на млякото е чудесна, а идеята за чиста храна изключително много ми допада. Бих искала да опитам продуктите Ви.

# 408
Много ми харесва визията, интересна да привлече детското внимание.
Идеята е страхотна и за пример.

# 409
Идеята е добра, визията ми допада. Определено е нещо, което ще се хареса на децата и не само.

# 410
Визията на вкусното истинско мляко Алфатар е страхотна и грабва окото на потребителя. Радвам се, че поехте това предизвикателство да ни радвате с натурален продукт, тъй като вече почти няма такива, а всичките са с консерванти и вредни вещества. Обичаме ви и продължавайте да работите със същото качество.

# 411
Цветна и чудесна визия.
Идеята е страхотна.

# 412
Много са симпатични кофичките. Веднага ми привлякоха вниманието на витрината. Вкуса е хубав, има си и каймак отгоре. За децата всичко трябва да е чист състав, хубаво е че сте помислили за тях!

# 413
Да, харесва ми. Идеята е страхотна. За децата най-важен е състава и качеството на продуктите.

# 414
Страхотна визия. Най - голямо впечатление ми направиха красивите цветове. Чисто мляко е равно на здрави деца.

# 415
У дома ядем кисело мляко всеки ден. Визията на "Алфатар" много ми допада и се отличава от другите продукти на пазара. Лично аз предпочитам изчистен вкус. Ако реша мога да добавя домашно сладко или някоя бисквитка, за да получа десерт. Но чистият вкус може да се комбинира с всяко ядене или да се пие като разхладителна напитка.

# 416
Доста шарено , ще се хареса  на децата. може и да им е вкусно,  ще го пробваме.Flowers Four Leaf Clover

# 417
  • София
Здравейте!
Да, харесва ми визията на млякото, защото създава настроение и така ще се хареса на децата.
Намирам идеята за чисто мляко за много добра и здравословна.

# 418
Идеята и визията за чудесни. Точно това трябва да има на пазара.

# 419
Да, харесва ми. Много е свежа и весела.

Общи условия

Активация на акаунт