„Алфатар“ - чисто българско кисело мляко за деца

• 12 619
  • 522
  •   1
Отговори
# 390
Прекрасни продукти!
Опаковките са много оригинални и впечатляващи!
Вкусът на млякото е ммммм.... 💗💗💗
Желая здраве и мноооооого доволни клиенти!

# 391
Визията ми харесва много. Идеята е страхотна.

# 392
  • Монтана
Визията ми харесва много. Идеята е страхотна!

# 393
Да, харесва ми.
Идеята е страхотна.

# 394
Харесвам визията, и идеята за чиста продукция.
Нашето семейство избираме само чисти продукти за хранене и с удоволствие бихме опитали вашите и станали клиенти. 🙂 🍀

# 395
Да. Харесва ми визията. Бонбонено-цветна и по детски интригуващо оформена. Приветствам идеята за чиста продукция с грижа за децата.!

# 396
Истината е,че никога не съм опитвала продукти на марка Алфатар,понеже не съм срещала в нашето градче,но с удоволствие бихме опитали с децата.Харесано,следвано и си пожелавам успех 🍀

# 397
💜 Визията е много свежа и атрактивна особено за малчуганите.
💚 Идеята е страхотна и всички трябва да се стремим към по-здравословен начин на живот.

# 398
Визията е страхотна. Определено ще спечели детската аудитория. А продуктите ви са страхотни - друго сирене освен вашето не купувам. За съжаление кисело мляко и кашкавал почти не намирам.

# 399
Харесва ми визията на киселото мляко Алфатар и изключително много ми допада идеята за чиста храна.

# 400
Страхотна визия и идея за чисто мляко!

# 401
  • Пловдив
💜Визията е супер свежа и цветна, напомня ми за детството и хубавите емоции като цяло. Откроява се в сравнение с другите стандартно изглеждащи марки.На децата много ще им допадне тази цветна визия.
💚Обожавам млечните продукти, а нашето си кисело мляко без добавки е най-вкусно и децата ни, за да са здрави нека хапват без добавки, чисто, истинско кисело мляко Simple Smile

# 402
Харесва ми визията, децата също ще го харесат, защото е цветно, шарено.
Харесва ми и идеята за чист състав, разбира се.

# 403
Поздравления, браво, страхотен дизайн и качествено мляко за деца!

# 404
  • Б
Харесва ми идеята. Млякото е вкусно и полезно за малките деца. И не само за тях, а за всички от семейството.

Общи условия

Активация на акаунт