„Алфатар“ - чисто българско кисело мляко за деца

• 12 623
  • 522
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Да, харесват ми и визията, и идеята за чиста продукция.

# 376
  • Sofia
Много ми допада визията на подуктите. Харесва ми идеята за чисто кисело мляко, смятам, че е страхотна!

# 377
Допада ми визията и идеята е чудесна.

# 378
Киселото мляко „Алфатар“ 4,0%  - нека научим нашите деца да хапват редовно чисто българско кисело мляко и да растат здрави и усмихнати!

Киселото мляко „Алфатар“ 4,0%  е нашият комплимент към малчуганите! Веселата визия на опаковката, нежният сметанов вкус – всичко е замислено и изпълнено така, че да заплени от първия поглед и първата лъжичка нашите деца и да ги дари с така ценните за тях калций, витамин Д и млечнокисели бактерии.

Всички знаем за безспорните ползи от консумацията на чисто кисело мляко – млечнокиселите бактерии Lactobacillus bulgaricus регулират микрофлората в стомаха и червата, по този начин повишават имунитета, подобряват обмяната на веществата и общото състояние на организма, а нашите деца имат и голяма нужда от чистите и лесно усвоими хранителни вещества – протеини, минерали, витамини, чиста млечна мазнина.

И не на последно място – нашата гаранция за чист и безвреден състав! Киселото мляко „Алфатар“ 4,0% съдържа само и единствено сурово краве мляко, добито в нашата кравеферма, където кравите се изхранват основно с фураж, отгледан от нас и на наша земя.

Открийте продуктите с марка "Алфатар" на фермерските щандове в Billa и Kaufland и в по-добрите магазини.

Включете се в играта!

💜 Харесва ли ви визията на кисело мляко "Алфатар" 4.0%?
💚 Как намирате идеята за чисто кисело мляко без никакви добавки с вкус и визия, разработени, за да допадат специално на децата?

💛 На 26 февруари петима от вас ще спечелят продуктови кошници със следното съдържание:

Кисело мляко Алфатар 4%, 300 г - 4 бр.
Кисело мляко Алфатар 3.6%, 400 г - 2 бр.
Айрян Алфатар - 4 бр.
Домашно Кисело мляко Алфатар 5%, 500 г - 2 бр.
Заквасена сметана Алфатар - 2 бр.
Сирене Алфатар 400 г - 2 бр.
Сирене Алфатар Резерва 400 г - 2 бр.
Кашкавал Алфатар 280 г - 2 бр.

📱 Последвайте профила на "Алфатар" във Фейсбук и Инстаграм.

Моля, запознайте се с Общите условия на играта ТУК.

# 379
Визията на млякото е страхотна. Весела и привличаща внимание.
Приветствам с удоволствие идеята за чисто кисело мляко без никакви добавки.

# 380
  • София
Много цветно и заинтригуващо не само детските очи, а и тези на техните родители. За състава също е важно да бъде изчистен и без Е-та за нас и нашите деца. Защото храната е здраве! 🍀🍀🍀 Моето дете много обича кисело мляко и често иска да си го хапва с лъжичка, без нищо добавено. Поздравления за чудесната визия и състав!

# 381
Цветовете са направо уникални 😊 Според мен са много привлекателни за дечицата,а и не само! Както за козметика,така и при избор на хранителни продукти,избирам продукти,подходящи и за деца,защото смятам,че са по-щадящи и дори по-вкусни!

# 382
Идеята е страхотна, визията със сигурност би заинтригувала дечицата. Много ми харесва всичко прочетено. Ще го пробваме при първа възможност 🙂

# 383
Да, харесва ми новата визия на млякото. Старая се да давам на моя син продукти с изчистен състав, доколкото е възможно, затова , намирам идеята за чисто кисело мляко за страхотна. Едно от любимите неща на моето дете е киселото мляко, може да го яде за закуска , обяд или вечеря.

# 384
  • София
Страхотна идея и визията Ви е привлекателна.
Отдавна търся кисело мляко за деца без добавени плодове и т.н. - просто чисто и натурално.

# 385
Външен вид - цветно, свежо, харесва ми. Идеята е перфектна. Помня вкусното на истинско мляко и се надявам се на такова прекалено дълго време. А вкусът винаги "работи".

# 386
Здравейте
Визията на млекото е на 6+ (демек много ми харесва)
Идеята за чисто мляко без добавки много ми допада и харесва

# 387
  • Сливен
Да, харесва ми.
 Идеята за чисто кисело мляко без никакви добавки, определено ми допада.

# 388
Много весела и пъстра е визията на опаковката. Със сигурност на децата ще им грабне окото.
Идеята за чисто кисело мляко без никакви добавки е страхотна. Храната е здраве. На децата трябва да се осигури най-добрата,  качествена, чиста и натурална храна.Hug

# 389
Опаковката е много весела. Създава настроение и грабва окото. За кисело мляко винаги предпочитам това с най-истински вкус.

Общи условия

Активация на акаунт