„Алфатар“ - чисто българско кисело мляко за деца

• 12 621
  • 522
  •   1
Отговори
# 360
  • оттам, откъдето започва България
Чета и си мисля, че мнението на децата при пазаруване (независимо за какво) е меко казано малко важно. Майката (родителят) купува това, което смята, че е полезно.

# 361
  • Plovdiv, Bulgaria
Визията ми харесва, цветна е и със сигурност това може да привлече вниманието на малчуганите (а и на родителите им). Вкусовите качества са отлични, което се дължи най-вече на натуралните продукти, които ползвате.Heart Eyes

# 362
Вкъщи купуваме само кисело мляко на Алфатар и детето го обожава Heart Eyes

# 363
Много ми харесва визията. Уникална е,защото е отлично разработена Смятам, че ще привлече вниманието на малки и големи. Много ми допада и идеята за чисто  натурално кисело мляко,без никакви добавки. Радвам, се че има производители,които мислят за здравето на българските деца.Бъдете  здрави и много успешни в начинанията,които правите.

# 364
  • Другата България
Страхотна визия.
Най - голямо впечатление ми направиха красивите цветове.
Чисто и здравословно мляко е компонент за здраве на цялото семейство.

# 365
  • на дъното
Визията ми харесва.Доста отличаваща и привличаща с тези топли цветове 💗
Идеята ви е прекрасна и се радвам да ви има на пазара.
Успех

# 366
Да, харесва ми. Идеята е страхотна и много ще се радвам да Ви има на пазара.

# 367
  • Варна
Да, харесва ми визията на мляко "Алфатар" 4.0%. Допада ми идеята за чисто мляко. Няма по-добро от това - чиста храна  за децата, а и за нас.

# 368

Харесва ми визията на кисело мляко  "Алфатар" 4.0%.Свежа и шарена, като за деца. Трябва да внимаваме с какво храним децата. Идеята е страхотна.

# 369
И визията и идеята са страхотни. 💜

# 370
Идеята е страхотна! Много ми харесва опаковката! Все пак децата често избират продукти по вида на опаковката, много често се тръшкаме за неподходящи и вредни продукти само заради опаковката. Затова като родител ще съм щастлива на пазара да има вкусен и ползен продукт с атрактивна за децата опаковка.

# 371
Да, харесва ми визията на киселото ви мляко! А идеята ви е страхотна. Особено важно е децата да се хранят със здрасловно и натурално кисело мляко, което е без никакви добавки!

# 372
Харесва ми опаковката, цветна и привличаща, шарена. Идеята за чисто мляко е много добра.

# 373
  • София
И визията и идеята са страхотни.

# 374
  • София
И визията, и идеята ми харесват.

Общи условия

Активация на акаунт