„Алфатар“ - чисто българско кисело мляко за деца

• 12 625
  • 522
  •   1
Отговори
# 345
Харесвам визията на киселото мляко за деца Алфатар, шарении и ясно обозначени опаковки.
Искам децата ми да консумират български качествени продукти.

# 346
Киселото мляко „Алфатар“ 4,0%  - нека научим нашите деца да хапват редовно чисто българско кисело мляко и да растат здрави и усмихнати!

Киселото мляко „Алфатар“ 4,0%  е нашият комплимент към малчуганите! Веселата визия на опаковката, нежният сметанов вкус – всичко е замислено и изпълнено така, че да заплени от първия поглед и първата лъжичка нашите деца и да ги дари с така ценните за тях калций, витамин Д и млечнокисели бактерии.

Всички знаем за безспорните ползи от консумацията на чисто кисело мляко – млечнокиселите бактерии Lactobacillus bulgaricus регулират микрофлората в стомаха и червата, по този начин повишават имунитета, подобряват обмяната на веществата и общото състояние на организма, а нашите деца имат и голяма нужда от чистите и лесно усвоими хранителни вещества – протеини, минерали, витамини, чиста млечна мазнина.

И не на последно място – нашата гаранция за чист и безвреден състав! Киселото мляко „Алфатар“ 4,0% съдържа само и единствено сурово краве мляко, добито в нашата кравеферма, където кравите се изхранват основно с фураж, отгледан от нас и на наша земя.

Открийте продуктите с марка "Алфатар" на фермерските щандове в Billa и Kaufland и в по-добрите магазини.

Включете се в играта!

💜 Харесва ли ви визията на кисело мляко "Алфатар" 4.0%?
💚 Как намирате идеята за чисто кисело мляко без никакви добавки с вкус и визия, разработени, за да допадат специално на децата?

💛 На 26 февруари петима от вас ще спечелят продуктови кошници със следното съдържание:

Кисело мляко Алфатар 4%, 300 г - 4 бр.
Кисело мляко Алфатар 3.6%, 400 г - 2 бр.
Айрян Алфатар - 4 бр.
Домашно Кисело мляко Алфатар 5%, 500 г - 2 бр.
Заквасена сметана Алфатар - 2 бр.
Сирене Алфатар 400 г - 2 бр.
Сирене Алфатар Резерва 400 г - 2 бр.
Кашкавал Алфатар 280 г - 2 бр.

📱 Последвайте профила на "Алфатар" във Фейсбук и Инстаграм.

Моля, запознайте се с Общите условия на играта ТУК.

# 347
Да, харесва ми визията на млякото. Идеята за чисто мляко е страхотна!

# 348
Чудесна идея! Определено ми харесва визията.
Опаковката привлича вниманието , а децата със сигурност с радост ще пожелаят да го опитат.

Предпочитам чистота кисело мляко и бих го предложила на децата ни. Децата ще се радват и ще се чувстват специални, заради отношението и насочеността към тях.

# 349
  • Пловдив
Харесва ли ви визията на кисело мляко "Алфатар" 4.0%?
 - да, "дърпа погледа"
Как намирате идеята за чисто кисело мляко без никакви добавки с вкус и визия, разработени, за да допадат специално на децата?
 - идеята трябва да е факт, като чуеш за кисело мляко в България

# 350
  • София, Дружба 2
Да, харесва ми визията.
Идеята е чудесна.

# 351
Харесва ми, идеята е добра.

# 352
Опаковките и визията на киселото мляко изглеждат много привлекателни за децата. Много често децата търсят вкуса на чистото кисело мляко, без примеси и добавки, но трудно се намира истинско такова.

# 353
Визията на киселото млякоо е просто страхотна 🤗, време беше някой да помисли и да стимулира малчуганите да похапват чисто българско кисело мляко ! Задължително ще го предложа на 4 г .ми дъщеричка , която знам че многоо ще се зарадва , заради красивите кофичкии 🥰😍😍😍

# 354
Опаковките на млекцата са стилизирани чудесно! Хващат окото и децата определено ще бъдат привлечени от тях!
Що се отнася до съдържанието на продуктите ви, мисля, че няма родител който да не ви подкрепи!

# 355
Опаковките изглеждат много добре - цветни и весели!
Радвам се, когато има производители, които мислят за бъдещето - за нашите деца! Чудесна идея!

# 356
Чудесна идея и с удоволствие бих го пробвала да дам на дъщеря ми която е на годинка и два месеца сигурна съм че ще и хареса много и ще и стане любимо

# 357
Да, харесва ми визията на кисело мляко "Алфатар" 4.0%. Намирам идеята за чисто мляко за отлична.

# 358
Здравейте и поздравления, за концепцията за продукта. Добре е да знаем, че има производители, които да мислят за детското здраве.
💜 Харесва ли ви визията на кисело мляко "Алфатар" 4.0%? - Страхотна е!
💚 Как намирате идеята за чисто кисело мляко без никакви добавки с вкус и визия, разработени, за да допадат специално на децата? - Напълно ме удовлетворява и ми допада много!

# 359
Харесва ми, да.Много весела и забавна визия. Определено ще привлече вниманието на децата към продукта. Поздравления

Общи условия

Активация на акаунт