„Алфатар“ - чисто българско кисело мляко за деца

• 12 629
  • 522
  •   1
Отговори
# 330
Страхотна визия, не сме го опитвали , но цялото семейство много обичаме мляко.

# 331
Допада ми визията и съм приятно изненадана,че някой е помислил за най-малките потребители, защото те също имат своите предпочитания за вид и вкус на храните. Освен това трябва да е приоритет именно тяхната нужда от максимално чисти и качествени продукти на пазара.

# 332
  • Разпиляна във въображението
На първо място идеята за чисто кисело мляко за малките е много добра, както и липсата на добавки. Визията е чудесна за деца, привлича внимание, цветовете са забавни.

# 333
💜 Да, разкошна визия!  Весела, цветна и красива. Цветни като дъгата!  Няма нищо по вкусно от чисто кисело мляко. А,  децата се радват и си хапват с наслада и настроение. Адмирации!

# 334
Харесвам и визията и идеята за мляко без добавени вкусове. Децата са затрупани със сладки изкушения навсякъде и е важно да им покажем, че има вкусна храна, която не е непременно сладка и вредна, а напротив, качествена е и полезна.

# 335
  • София
💜 Харесва ли ви визията на кисело мляко "Алфатар" 4.0%? Да, много са сладки
💚 Как намирате идеята за чисто кисело мляко без никакви добавки с вкус и визия, разработени, за да допадат специално на децата? Страхотна!

# 336
Страхотно!
Най-после истинско мляко за нашите деца !
Моите дечица всеки ден ядат млечни продукти и киселото мляко е на почит у дома!Спечелихте ме!
Визията е прекрасна Simple Smile Успех!

# 337
Харесва ми визията на кисело мляко Алфатар 4%. Идеята е прекрасна! Децата ми много обичат кисело мляко и ще е облекчение да мога да им предложа чист продукт! Ще потърся продуктите ви в търговската мрежа!

# 338
Харесваме млякото, чисто и здравословно и с удоволствие си го хапваме! Красива визия!

Последна редакция: вт, 20 фев 2024, 14:40 от Величка Андонова 644162

# 339
Идеята е много добра.По този начин децата се чувстват специални и с удоволствие хапват мляко, създадено за тях.

# 340
  • София
Харесва ми визията.
Допада ми идеята. Надявам се детето да хареса млеката. Още тези дни ще проверя в Билла дали има.

# 341
Много интересна визия, подходяща за малките, предизвиква им вниманието! Спечелихте ме като клиент, млякото е прекрасно, чисто, истинско! Благодаря Ви! 🥰🎀

# 342
  • Лясковец
Визията изглежда добре,външната опаковка е тази която грабва децата,шареното,лъскавото,животинки,това ги грабва,след това идва ред на вкуса,моите деца обожават кисели млека,бих добавила една забавна лъжичка отгоре.

# 343
Чудесна идея! Децата със сигурност ще бъдат заинтригувани от свежите и забавни цветове на опаковката, а родителите ще са доволни от качеството на съдържанието! Непременно ще ги пробваме и у дома ❤

# 344
Да, харесва ми визията. Много е цветна, за да привлича детското внимание.
Идеята за чисти продукти не само за деца е чудесна в днешно време, защото в повечето храни е сложена цялата Менделеева таблица.

Общи условия

Активация на акаунт