„Алфатар“ - чисто българско кисело мляко за деца

• 12 631
  • 522
  •   1
Отговори
# 315
💚Харесва ли ви визията на кисело мляко "Алфатар" 4.0%?
Да, харесват ми и със сигурност ще привлекат вниманието на децата.

💚 Как намирате идеята за чисто кисело мляко без никакви добавки с вкус и визия, разработени, за да допадат специално на децата.

Идеята е чудесна,моите деца рядко опитват обикновенно кисело мляко,предпочитат подсладено и с добавки и бих се радвала да хапват чисто кисело мляко създадено специално за тях!

# 316
  • EU
Визията ми харесва много. Много е весела и внася настроение. Ярките цветове се забелязват от далеч.
Идеята за чисто мляко е страхотна, не само за деца, а и за всяка възраст. Аз също консумирам мляко без вкус.

# 317
харесва ми ,а визията е веселяшка за малки и големи.

# 318
Да, харесва ми визията на млякото - пъстра и забавна, привлекателна и за децата. Идеята за чисто мляко е много добра.

# 319
Различна, цветна и забавна визия.
Идеята за чисто кисело мляко по принцип е страхотна.

# 320
Красиви опаковки - зеленото говори за природа и чистота. Идеята за едно наистина чисто мляко я чакам отдавна и със сигурност и децата биха я харасали. Всеки член на семейството ми консумирал с удоволствие такива просукти.

# 321
Много ми харесва визията. А идеята за чисто кисело мляко без никакви добавки с вкус и визия, разработени, за да допадат специално на децата е прекрасна.

# 322
Чудни са продуктите,опитах ги всички,и идеята без добавки е много добра

# 323
Визията е уникална. Продуктите с българско мляко без добавки са мечтани, вкусни и незаменими.

# 324
Страхотна визия - цветна и свежа. Чудесно  е да има чисто кисело мляко

# 325
Харесва ми. И визията е страхотна и весела Simple Smile Simple Smile

# 326
Да, харесва ми.
Идеята е страхотна.

# 327
  • Sofia
💜 Харесва ли ви визията на кисело мляко "Алфатар" 4.0%?

Изглежда чудесно

💚 Как намирате идеята за чисто кисело мляко без никакви добавки с вкус и визия, разработени, за да допадат специално на децата?

Идеята е чудесна и според мен всички млека би следвало да са без добавки с натурален вкус.

# 328
  • София
Да, харесва ми визията.
Идеята за чисто мляко без добавки е много добра.

# 329
Веселата визия на опаковката  на кисело мляко "Алфатар" 4.0% запленява малчуганите от пръв поглед.
Това е продукт за истински ценители, които разбират вкуса на качественото и натурално мляко, поради което няма как да не допадне на децата.

Общи условия

Активация на акаунт