„Алфатар“ - чисто българско кисело мляко за деца

• 12 633
  • 522
  •   1
Отговори
# 300
  • Варна
Купуваме продуктите на Алфатар от години, от млечния магазин в Цветния квартал..Винаги супер качество! С новата визия ще да по-атрактивни даже, цветно и свежо.

# 301
Да, харесвам визията, ще привлече детското внимание.
Вкъщи често приготвям домашно кисело мляко, децата го харесват. Ще е хубаво и на пазара да има изчистено.

# 302
Визията на киселото мляко "Алфатар" 4% е весела и забавна, допада ми. Напълно подкрепям идеята за чисто кисело мляко , разработено специално за деца.

# 303
Да, харесва ми.
Идеята е страхотна

# 304
Харесва ми визията. Идеята е страхотна. На детето също му харесва.

# 305
Да харесва ми, и с удоволствие ще пробваме продуктите за деца.

# 306
Да, визията е много добра, определено грабва вниманието.
Цялото семейство обичаме млечни продукти и с удоволствие бих предложила на децата чисто кисело мляко.

# 307
 Харесва ли ви визията на кисело мляко "Алфатар" 4.0%? - Визията е много свежа и приятна.
 Как намирате идеята за чисто кисело мляко без никакви добавки с вкус и визия, разработени, за да допадат специално на децата? - Идеята е чудесна, бих го купувала за цялото семейство.

# 308
Визията е интересна и конкурентноспособна !
С две ръце съм ЗА чисто кисело мляко без добавки !

# 309
  • "Винаги прави това, което сърцето ти казва."
Визията много ми харесва - свежа и весела.
Идеята за чисто кисело мляко без никакви добавки с вкус и визия, специално разработени за децата е прекрасна, с удоволствие и аз бих опитала.

# 310
Цветна, позитивна и грабваща те визия. Страхотна идея да помислите за здравето и емоциите на децата!

# 311
Да, харесва ми визията и намирам идеята за чисто кисело мляко за чудесна.

# 312
Много ми харесва визията на киселото мляко, толкова шарено , пъстро и вдъхващо желание на всяко дете да го опита , а и възрастен 😁
Идеята ви за натурален продукт е страхотна!
Желая ви успех !

# 313
Визията ми харесва много. Идеята е страхотна.

# 314
Както визията, така и концепцията на киселото мляко е ориентирана към най-важните ни - децата. Четейки написаното, определено бих се доверила на марката. Ще изпробваме с удоволствие ❤

Общи условия

Активация на акаунт